Kako poslati razglednico "V stiku": Vodnik za neizkušene uporabnike omrežja

Vsi so že dolgo navajeni na dejstvo, da so pristne tiskane razglednice, ki jih je mogoče kupiti na pošti ali kiosku "Soyuzdruk", že dolgo izgubile svoj pomen. Takšna situacija je nastala, ker je priljubljenost interneta privedla do množičnega prevzema družbe s socialnimi omrežji. So kot ogromne pasti, ki vsrkavajo vedno več ljudi, postajajo del življenja, v katerem je vse, kar je v resnici: dating, komunikacija, čestitke. Danes bomo razmislili o enem pomembnem trenutku v zvezi s čestitkami, namreč, odgovorili bomo na vprašanje, ki je zaskrbljujoče za mnoge začetnike socialne mreže "V stiku" - kako poslati razglednico. Da, tisto, ki je virtualno darilo z vsebino in iz neznanega razloga.


Metode prenosa fotografij (letakov)

Da bi razumeli, kako poslati razglednico "V stiku", ne potrebujete toliko stvari:
 • Prva in morda najpomembnejša stvar je potreba po ustvarjanju razglednice. Vaš račun v družabni mreži, ker brez tega ne morete ničesar storiti.
 • Ko je stran uporabnika ustvarjena in je na njej naročenih le nekaj prijateljev, se na novo ustvarjenem lastniku novega računa pojavijo naslednja vprašanja: kako poslati razglednico eni »V stik«, kako objaviti objavo na strani, zakaj v Nič ne morem storiti.
 • Na splošno, da delite s prijatelji v socialni mreži "V stiku" z absolutno vse informacije(video material, fotofil, razglednica, slika) je mogoče narediti na dva načina:
 • Pošiljanje datotek na socialno omrežje od zunaj, to je s prenosom na internet in v spomin računalnika, tabličnega računalnika ali telefona.
 • Drugi način je, da si izposodite priljubljeno objavo na strani drugega uporabnika istega uporabnika velike socialne mreže.
 • Zdaj pa se poglejmo podrobneje o vsaki različici, da bi razumeli, kako poslati razglednico "V stiku".


  Zunanja pošta

  Metoda je dokaj enostavna. Za začetek se morate odločiti o temi razglednice in, če ste v iskalniku dosegli ustrezno povpraševanje v zavihku »Slike«, izberite najprimernejši za posamezen primer. Naložite sliko v svoj medij in nato kliknite zavihek »Zasebno sporočilo« na strani osebe, ki ji je dodeljeno presenečenje. V spodnjem desnem kotu je ikona posnetka. Označuje priloženo datoteko. Če kliknete nanj, poiščite že naloženo razglednico ali datoteko, jo kliknite in jo pošljite. Vse. Zadeva je končana. Zdaj veste, kako lahko pošljete razglednico »V stik« iz svojega medija ali prenesete z interneta.

  Pošiljanje datotek, izposojenih od drugih uporabnikov socialnih omrežij

  Recimo, da hodimo okoli "kontaktnih" prostorov na predvečer mednarodnega dneva žensk in gledamo na tuje strani nenadoma izkaže, da je neverjetno lepa slika, ki natančno izraža vse, kar bi rad povedal to je praznik. Niste ga želeli deliti z nikomerprijateljice ali ljubljene. Postavlja se vprašanje: kako poslati razglednico od 8. marca, "V stiku", če je na steni druge socialne mreže uporabnikov? To je tudi zelo preprosto:
 • Za prikaz na celotnem zaslonu morate klikniti na sliko.
 • Spodaj je nekaj zavihkov, vendar potrebujemo nekaj, kar se imenuje "like". Kliknite nanjo.
 • Zadnji korak: izberite "pošlji prijatelju" ali "delite" (ikona zvočnika). V primeru, da uporabnik želi vsem ženskam brez izjeme čestitati za pomladni dopust, je vredno ostati na zavihku "deliti" (s prijatelji in naročniki). Nato je post na vaši steni in bo viden vsakemu obiskovalcu vaše osebne strani.
 • Vse se bo končalo

  In v zaporu bi rad poudaril, da se nikoli ne smete bati, da bi poskušali narediti nekaj novega, zlasti kar zadeva socialna omrežja. Ne pozabite, da tisti, ki izmišljajo in razvijajo spletna mesta, vedno skrbijo za uporabnike in poskušajo maksimirati interakcijo.

  Sorodne publikacije