Zgodovina začetka: zakaj ne pridejo ven Freedom Fighters 2

Med ljubitelji sodobnih računalniških iger obstajajo tudi ljudje, ki raje prenašajo zgodbe, ki so primerljivi s sodobnim življenjem ali dogodki. Namesto tega so briljantni razvijalci ustvarili simulator določene realnosti. Ta igra je Freedom Fighters 2. Ta članek bo obravnaval zgodbo igre, pa tudi zanimiva dejstva, ki bodo zagotovo privlačna za ljubitelje te serije iger.

Zgodba borcev za svobodo

Kaj si predstavljate, ko slišite besedo "igre"? Seveda so se pojavile prve misli o starem Doomu, Doti 2 in drugih igrah, kar je veliko prostora v naših srcih. Vendar pa je vredno omeniti, koliko dobrih iger se je pred tem pojavilo o alternativnih dogodkih na svetu. Kaj je ena serija Modern Warfare, v kateri moramo ne le zaščititi svet pred biološkimi teroristi, ampak tudi našo lastno kožo, da bi izkusili bolečino glavnega lika, ko je ostal sam, da umre sredi uničene atomske bombe mesta!


Zgodba o borcih za svobodo je skoraj enaka, vendar sploh ne. V igri so rekli, da je ZSSR v arzenalu prej imela atomske bombe in jih uporabila za uničenje nacistične Nemčije (kar se je dejansko izkazalo). Toda o motivih igre je ZSSR začela agresivnejšo politiko do celega sveta, ker bi moral biti po navodilih poveljnikov socialistični sistem povsod, tudi v Združenih državah, kjer se dogajajo dogodki, opisani v svobodnih borcih. Leta 2000 je v Mehiki zmago v boju za oblast dobila komunistična frakcija, po kateri je bilo na nebu nad Ameriko.neznani predmeti. Vendar pa so oblasti poročale, da je to le naprava za preučevanje vremena. Leta 2003 je bila sprožena polna vojna Združenih držav Amerike in ZDA proti ZSSR, vendar se zdi, da je več borcev druga stranka v spopadu. Duh Američanov ne pade in ustvarjajo celo podzemlje z namenom odstranitve zajetih ozemelj. Naš protagonist je dolžan sproščati Ameriko, skupaj z reševanjem številnih osebnih problemov.


Nadaljevanje zgodbe je bilo, da gremo v Freedom Fighters 2: Soldiers of Liberty, vendar zaradi spodaj opisanih razlogov ta projekt ni bil sproščen.

Nasprotniki v igri in glavne vrste misij

Glavni nasprotnik v igri je Sovjetska zveza, zato so nam nasprotniki precej znani, vendar je njihova borbena moč veliko več kot podzemlje.
Vrste nasprotnikov v igri:
 • Militiaman. Redni stražar javnega reda in miru, samo PM je na razpolago, najlažji sovražnik v igri.
 • Pehota. Redna zaposlitev vojske, ki se je odločila ostati na pogodbeni podlagi. Oborožena s srednjim, oklep je tudi medij.
 • Rdeča beretka. Bolj izkušen vojak sovjetske vojske. Ima velik odstotek življenja in puško.
 • Posebne sile. Neverjetno hiter, zelo močan nasprotnik. Njegova glavna prednost je okretnost, ki vam ne omogoča, da bi šli v to. Obstaja tudi strokovnjak ženske iste starosti, ki se imenuje "Saburantka". Oblečeni v kostum od lateksa, so na tej razliki od posebnih komandosov različni, razen prisotnosti naprave za nočno opazovanje.
 • Napadalec. Neverjetno odporni in vztrajni vojaki oblečenitežka oklep in v njegovih rokah mitraljez, s katerim se z lahkoto spopade z vašo ločitvijo.
 • Zakaj nismo igrali igre Freedom Fighters 2?

  O tem dejstvu je v omrežju veliko poročil. Igra je bila predvidoma izdana v oddaljeni 2014, vendar še vedno ne obstaja. Začetek je bil obetaven, saj se je prvi del pojavil veliko oboževalcev. Mnogi pravijo, da se borci za svobodo 2 niso pojavili v stečaju, saj na začetku ničle nihče ni hotel plačati za intelektualno blago, v našem primeru računalniške igre. Posledično je založnik prejel le izgube in ni uspel zbrati sredstev za naslednji del, čeprav je na spletnih straneh kar nekaj objav, videoposnetkov in obljub.
  Drugi del je bil obljubljen kot popolno premišljevanje prvega, ker je bilo dovoljeno veliko parcelnih napak, želel sem vse to uravnovesiti, tako kot drugi priljubljeni založniki.

  Za zaključek

  Upamo, da razumete, kaj bi lahko bila igra Freedom Fighters 2, katere prvi del je pritegnil veliko uporabnikov iz ruskega segmenta igralcev. Morda bo v prihodnosti nekateri drugi založniki kupili pravice za to stvaritev, potem pa bo prišlo do novega dela. Zdaj lahko zadovoljite samo prvo.

  Sorodne publikacije