Kako narediti transparent za Utubo v nekaj minutah

Vsak uporabnik, ki ima svoj kanal na Youtube, skuša izbrati naročnike. Nalogo lahko opravite z dobro izdelanim pasom. Klobuk kanalov je prvi predmet, ki opazuje prihodnje naročnike. Zato je tako pomembno, da jo narediš lepo. Ta članek govori o tem, kako narediti banner za Utoub. To je vredno pozoren na dejstvo, da kanal s klobukom izgleda bolje kot brez njega. Ko iščete zanimive videoposnetke, lahko vidite več strani s sivim ozadjem namesto slike. V večini primerov uporabniki preprosto zaprejo okno in še naprej pregledujejo seznam z rezultati izdaje. Dejstvo je, da taki kanali ne morejo skriti pozornosti občinstva in jih spletkati. Ljudje iščejo nekaj zanimivega in barvitega.


Glavni namen ustvarjanja kanala na Youtube je želja po obveščanju vseh naročnikov. Toda kako to storiti, če ne želijo pridobiti teh informacij? Če želite povečati število ogledov, morate v kanal naložiti svetlo pasico, spektakularno prikolico in edinstvene videoposnetke. Navedene komponente so glavna lupina, kot tudi glavni elementi oglaševanja kanalov. Ponavadi vplivajo na število naročnikov.

Ustvari glavo za vrh strani

Kako narediti pasico za Utubo? Če želite začeti, se morate odločiti za barvo. Vsi elementi kanala morajo biti med seboj usklajeni. Ni priporočljivo uporabljati prefinjene zasnove. Izgleda preprosta glava kanalalepo Pasica mora vsebovati informacije o uporabnikovi dejavnosti. Ni potrebe po opozarjanju na "neposredne napotitve". Uporabite povezave. V tem primeru je treba ohraniti splošni načrt. Kapa kanala mora biti čim bolj informativna.


Obiskovalec, ki je videl pasico, mora takoj ugotoviti, o čem se razpravlja. Ne preobremenjujte glave kanala z nepotrebnimi informacijami in barvitim ozadjem. Ti elementi odvračajo gledalce in jim preprečujejo posredovanje glavne ideje.

Dodajanje besedila

Kako narediti transparent za Utubo s sporočilom? Če želite to narediti, morate pripraviti kratko besedilo in ga prilepiti v sliko v Photoshopu. Ko registrirate kanal, ne smemo pozabiti na velikost sporočila. Veliko besedilo na sliki lahko povzroči nadležne naročnike. Majhno sporočilo je za gledalca nevidno. Treba je poskušati držati se tega vprašanja o zlatem sredstvu. Prvič, zelo težko bo. Čez nekaj časa se bo uporabnik naučil določiti velikost besedila očesa. Sporočilo lahko vsebuje prikrit poziv k dejanju. Običajno se od uporabnikov zahteva, da gredo skozi povezavo. Ne delaj tega zelo obsesivno. V nasprotnem primeru lastnik kanala prestraši svoje gledalce.

Izbira pisave

Kako narediti transparent za "Utuba" z vpogledom v besedilo? Za to mora uporabnik izbrati dober pisavi. Besedilo ni nič manj pomembno kot vsebina in velikost sporočila. Če uporabnik izbere pisavo, se združi z ozadjem, ga nihče ne more prebrati.Napisi morajo biti čim čitljivejši.

Dodajanje animacije

Normalna lepa slika ne bo pritegnila pozornosti gledalcev. Če želite, lahko označite kanalski kanal "Utoub". Slika ne bi smela biti preveč obsesivna ali valovita v očeh. Izbrati morate kakovostno sliko. Če uporabnik ne ve, kako dodati animacijo, mora pustiti statično sliko. Kako narediti transparent za Utubo, ne preobremeniti kanala? To storite tako, da izberete srednje veliko sliko. Manjši kot je pasica, višja je hitrost prenosa videoposnetkov. Če je slika prevelika, bo to negativno vplivalo na statistiko.

Kje narediti transparent za Utubo

V vsakem urejevalniku slik lahko ustvarite pokrov kanala. Mnogi uporabniki bi radi vedeli, kako narediti banner za Utuba v Photoshopu. To naredite tako, da izberete veliko sliko in jo obrežete v urejevalniku. Voditi jo morajo dimenzije slike 2560h1440 slikovnih pik. Če je slika manjša, jo spletno mesto ne sprejme. Velikost »varnega območja« je 1546x423 slikovnih pik. To območje je prikazano v vseh brskalnikih, ne glede na nastavljeno ločljivost zaslona. Pripravljena za shranjevanje slike v formatu .jpg. Velikost slikovne datoteke mora biti manjša od 4 MB.

Namestitev glave kanala

Če uporabnik prvič doda sliko, mora klikniti na modri gumb "add banner". Prikaže se okno, v katerem morate izbrati sliko. Če želi uporabnik spremeniti nameščeno zastavo, jo mora datikazalec nad sliko in kliknite ikono svinčnika zgoraj. Prikaže se zagonski nalagalnik, v katerem je treba izbrati sliko. Po želji lahko uporabnik preveri, kako bo prikazana glava kanala na napravah. Če želite urediti sliko, morate klikniti na gumb "prinesi". Nato morate preveriti rezultat. Spletna stran bo prikazala, kako izgleda banner na zaslonih, televizorjih in mobilnih napravah.

Sorodne publikacije