Audi Q3: fotografije, specifikacije, značilnosti avtomobila in povratne informacije lastnika

V letu 2011 je nemško podjetje Audi na avtomobilskem salonu v Šanghaju predstavilo nov model crossoverja. Dobila je naslovni indeks Q3. Kompaktni avtomobil je takoj pritegnil pozornost strokovnjakov in kupcev in postal uspešnica. Upoštevajte, da je ta crossover, čeprav je bil "mlajši" v postavi, vendar še vedno lahko tekmujejo z drugimi priljubljenih nemških blagovnih znamk. Malo kasneje se je proizvajalec odločil, da ga nadgradi. Novi model Audi Q3 se je po preprostem remontiranju pojavil v prodaji leta 2014. Za razlikovanje od prejšnje generacije bodo samo pravi poznavalci. Ugotovimo, katere spremembe je prestal crossover.

Zunanjost

Manjše spremembe vplivajo na obliko telesa. Prenovljena različica Audija Q3 je dobila videz agresivnih opomb. Pokrovček izgleda precej impresivno, kar se je izkazalo, da je posledica svetlo oblikovanih robov. Nahajajo se skoraj ob straneh - črte prehajajo od sredine žarometov do prednjih regalov. Mreža radiatorjev se je izkazala za izrazito. Zelo je velika, zato je preprosto nemogoče zamuditi. Vidna je oblika trapezne mreže. Njegov širok kromiran okvir daje spektakularni videz. Na zgornjih stranskih straneh se razširi, tako da je prehod na žaromete gladek. Na njej je naslikana blagovna znamka podjetja - štirje prepleteni prstani. Glavna LED optika. Žarometi so ozki, na splošno pa so videti precej majhni. Tudi dimenzije odbijača so zelo pomembne. Proizvajalec je prinesel ob straniveliki dovodi zraka. Glede na videz crossoverja "Audi Q3" lahko rečemo, da so ga oblikovalci želeli čim bolj približati segmentu SUV. Na to kažejo precej neravni dimenzijski kolesni loki. V profilu avto izgleda spektakularno, zahvaljujoč odlomku, ki se nahaja bližje dnu. Poleg tega zasnova dopolnjuje kromirani okvir oken in ograj na strehi.


Zadnji del avtomobila opozarja ne manj kot spredaj. Trikotni žarometi izgledajo prvotno. Raztegnjeni so čez pokrov prtljažnika. Precej masiven spojler je nameščen nad oknom, na katerem je ponavljalnik stop signala. Ročaj prtljažnika je združen z žigom. V primerjavi s prednjim zadnjim odbijačem ni tako široko. Oblikovalci so ga okrasili s svetlobnimi odsevniki ozke podolgovate oblike. Obstaja tudi vzvratna prestava. Dvojni izhod iz leve strani.

Dimenzije

V pregledih so se vsi lastniki "Audi Q3" brez izjeme strinjali, da je avto predstavljen v agresivnem slogu. On je nedvoumno jasno razviden v mestnem toku avtomobilov. Na pozitiven vtis pa ni vplivalo le elegantno oblikovanje. Glavna stvar je, da je kombinirana z dimenzijami telesa. In ustrezajo naslednjim številkam:
 • medosna razdalja - 26 m;
 • dolžina - 4388 mm;
 • širina - 1831 mm;
 • Višina - 1590 mm
 • In zdaj je najpomembnejša stvar, ki jo cenijo vsi domači vozniki, vrednost ceste. Zahvaljujoč njemu lahko avto premaga različne ovire na cesti. Očistek v170 mm bo dovolj, da bo gladko tekel po temeljnem ali skalovitem terenu.

  Notranjost

  No, značilnosti zunanjosti so bile že predstavljene, čas je za začetek pregleda v salonu. V Audiju Q3 (glej spodnje fotografije) so nameščeni športni sedeži. Opremljeni so s stransko podporo. Dekoracija usnjenih foteljev je električno nastavljiva in ogrevana. V zadnji vrsti je kavč, ki lahko sprejme tri osebe. Opremljen je z zložljivim naslonom za roke. Odrasla oseba v zadnji vrsti bo udobna in prostorna. V pregledih lastniki menijo, da se je izkazalo, da je kabina praktična in ergonomska.

  Ko govorimo o osrednji konzoli, je treba omeniti, da je njegova zasnova povzročila dve občutki. Obstajajo vozniki, ki menijo, da je precej dolgočasno. Vendar pa ima zaslon, ki omogoča nadzor in multimedijske navigacijske sisteme. Tu si lahko ogledate tudi deflektorje zraka. Pod temi luknjami so varnostna kontrolna enota, sistem klimatske naprave in druge možnosti. Res so mi bili všeč vozniki. Za njega je bila izbrana usnjena obloga. Trispic vložek olajša nadzor. Tudi povratne informacije se nanašajo na priročnost lokacije naprav in računalnika na vozilu. Opisuje notranjost, ne moremo reči o prtljažniku. Njegov volumen v primerjavi s predhodnikom je ostal nespremenjen - 460 K. Vendar pa se lahko poveča skoraj za polovico, če zložite zadnji del zadnjega sedeža.

  Bencinski motorji

  Preglejmo tehnične značilnosti Audija Q3. VrednoUpoštevajte, da proizvajalec ne varčuje pri opremljanju njihovih modelov. Linija ima veliko različnih motorjev. Nekateri delajo na bencinu, ostali so dizelski. Nemci pa se, kot ponavadi, vedno zanašajo na inovativne tehnologije in kakovostne materiale. In recimo, da je to odločitev, ki zmaga. Najprej si oglejmo paleto bencinskih motorjev.
 • "Junior" je turbinska elektrarna z zmogljivostjo 14 litrov. Realiziran je sistem neposrednega vbrizgavanja. Za razvoj maksimalne moči, ki je 150 litrov. s., motor proizvede 5000 vrt /min. S pritiskom na pedal za plin lahko dosežete hitrost do oznake 204 km /h. To je najvišja meja. S premikom iz kraja, tipkanje "sto" na merilniku hitrosti bo prišlo ven po 9 sekundah. Porabi avto s takšno opremo, ko potujejo v mestu okoli 6 litrov goriva.
 • Druga moč je nastavljena na 2 litra. To je že sposoben razviti moč vleke do 180 litrov. z V tej spremembi lastnik crossover-a ponuja najboljše lastnosti. Največja hitrost se je povečala na 217 km /h. Prav tako je skrajšal čas pospeševanja na 76 sekund. Ampak kot gospodarstvo je ta motor dražji - stroški bodo v mestu okoli 7 litrov.
 • Zadnja enota je nekoliko močnejša od prejšnje. Zato je vplivala na moč. Postala je več kot 40. Prvih 100 km /h lahko pokličete v 64 sekundah. Maksimalna oznaka na merilniku hitrosti je 233 km /h.
 • Dizelski motorji

  Še naprej opisujejo specifikacije za Audi Q3, zato je vredno spoznatiavtomobilisti z linijo dizelskih motorjev. V modelskem območju so le trije. Res je, da bodo ruski kupci imeli na voljo samo eno različico. Namesti agregat dveh litrov. S tem avtomobilom se razvije zmogljivost 184 litrov. z Razdalja do 100 km /h iz kraja je lahko v 8 sekundah. Poraba dizelskega goriva v mestu bo približno 6 litrov. Pri potovanju po poti se bodo stroški znižali na 45 litrov. Največja hitrost - 219 km /h.

  Menjalnik in vzmetenje

  Audi Q3 ima več vrst prenosov. Večina zgoraj navedenih motorjev deluje skupaj s "robotom" S Tronic pri šestih ali sedmih hitrostih. Možno je tudi izbrati 6-stopenjski ročni menjalnik.

  Kar zadeva vzmetenje, je "MacPherson" izveden v sprednjem delu, pri zadnjem uporabljenem večmotornem motorju. Avtomobil je po pregledih precej enostaven za uporabo. Volan je dobro poslušan, vzmetni nosilci zagotavljajo nemoten hod.

  Paket

  "Audi Q3" v salonih je na voljo v treh kompletih. Prvi - bazo s približno ceno 19 milijonov rubljev bo tkanina obdelavo kabine, tlačni senzor koles, dež, svetloba, redni avdio sistem, ogrevanje fotelje in druge možnosti. Paket oblikovanja je praktično enak osnovnemu (doda se več možnosti). Stroški za to se bodo začeli z oznako 2075 milijonov rubljev. Obstaja tudi sprememba športa. V njej bodo za dodatno plačilo vzpostavili sisteme avtoparkiranja, nadzora slepih con, multimedijskih MMI in avdio BOSE. Na voljo je tudi strešni pokrov, pokrov prtljage, električni motor in LED-optika.

  «AudiQ3 »: pregledi o paketu S line

  Vozniki, ki želijo izstopati iz splošne mase, so namestili paket S line. Mnenja o tej spremembi so samo pozitivna. Avto je pridobil športen značaj, značilno notranjost notranjosti. Prav tako lastniki poudarjajo, da so aerodinamične lastnosti močno izboljšane zaradi posebnih nastavitev vzmetenja. Športni slog je viden tudi v zunanji obliki. Da bi to dosegli, je bila posledica uporabe stranske rešetke hladilnika in spremembe oblike odbijača. Ne puščajte voznikov ravnodušnih in aluminijastih platišč v obliki petih vzporednih igel za pletenje. Oblazinjenje sedežev je izdelano iz visoko kakovostnega usnja, kar je precej prijetno na otip. Harmonično je združen s tkanino Sprint in vložki iz mat aluminija. Z eno besedo, vsi vozniki menijo, da je registracija elegantna in spektakularna.

  Sorodne publikacije