Status nosečnosti za socialna omrežja

Pričakovanje otrokovega rojstva je čudovito stanje, polno čustev. Tako ženska kot njeni sorodniki in sorodniki morajo nujno postaviti položaj nosečnosti v svoje socialne mreže. Ti statusi lahko izražajo zanimivo vedenje, nenavadne prednosti in nenadne spremembe razpoloženja tistega, ki nosi otroka pod srcem.

Smešno stanje nosečnosti

Seveda, nikjer ni humorja. Zato se seznanite z naslednjimi statusi, ki bodo zagotovo našli svoje mesto na straneh "V stiku", "sošolci" in drugih socialnih omrežjih.


*** Moja punca se je začela obnavljati, In ves dan na kavču je še vedno utripala po trebuhu. In vse zato, ker so hiše za otroke. *** Imajo sled s čokolado, marmelado iz kamilice, boršč s torto, piškot z redkvico, ker v trebuhu imam otroka. *** Nekdo bo rekel, da sem čuden. Ne vem, kaj hočem. Bom odgovor, ne, ne tako, Samo sendvič Želim začimb klobase, jabolka in suhe marelice, In še marmelada, sir, Da je okus zdel sladko. Ne razmišljaj slabo, Samo malo v trebuhu. *** Sprašila je moža torto, ki ni postala žalostna. Toda, ko je v trgovini, hočem zelje. Potem želim sled, sladke palice, zdravilo. Ves čas ljubi, ker luštna ve, kaj čaka na mojega otroka. *** Nosečnice imajo različne okuse. Od želje po suhih solzah. In ko sem v trgovini, potrebujem pomaranče. Otroški okusi mi narekujejo in potem sedijo, uživajo.

Nosečnost: lepa, polna čustev

Seveda so ženske v prenatrpanih čustvih. Zato včasih res potrebujejo, da preberejo stanje nosečnosti, iz katere se bo spremenila solza, in bodo popolnoma razumeli svoje stanje. Bodite pozorni na naslednje možnosti. Globoki in pomembni statusi o nosečnosti:


*** V pričakovanju čudeža se ne bom poškodoval. Jaz bom jedel vse koristno, poslušaj šarmantno glasbo. Preučil bom vse knjige in revije, tiste, v katerih pišejo o otrocih. Potem tiho in tiho sedim in poslušam svojo krvoločnost. *** Vse lokacije, ki sem se jih naučil, prebral sem v njih verze, se tudi naučil pravljic, pesmi zvonijo duše. In zdaj sedim, pojem in čakam na otroka. *** Jaz sem oblečen ne po modi, In tako, kako priročen je želodec, Ker je njegov rezident, sem zelo draga. Ne, da pritisnemo njegovo hišo, Ne gumi, brez trakov, Burn v obleki, pljuvati, In jaz bom šel na sprehod v tišini.

O nosečnosti v verzih

Seveda, status nosečnosti - "v pričakovanju čudeža" ni le kratek ali rimiran izraz. Možno je določiti namen tega verza. *** Odtrgala sem si želodčno nogo. Oh, in želi, da ta noga teče po poti. Toda medtem, ko sedim v meni, hči ali zeta včasih snemam ritme svojih dni in noči. Tam je trebuh topel in popolnoma viden, ko mama ne spi, vsak drugi goji, medtem ko nosi, hišo najljubšega bitja na Zemlji. *** Čeprav so čudne in včasih ženske noseče, toda ta čudež je zagotovo naveden zgoraj. Da bi se izognili zlu, je bil živčni sistem zaščiten. In ko prideotrok poln samoporočanja.

Čudežne ženske in njihovo vedenje v verzih

\ t
Obstajajo statusi o nosečnosti s sarkazmom ali poprovo meto. Prav tako morajo biti pozorni na njih. Danes sem kupil test in rdečo oznako, narišem dve črti, da skrijem strah. Naj vam ponudim roko, brskanje bo klicalo. In čudovita nevesta jo bo poimenovala. Danes sem vstal zgodaj, ponovno pregreti, vse plenice, srajce, postelja, ki se bo oblekla. Spet sem oblekla vse obleke, preverila pritrdilne elemente, ker bom kmalu videla svoje drobtine. *** Sestanek traja en mesec, ali misliš na potovanje? Ja, praktično prav, Ampak na mojem potovanju potrebujem naslednje: Pampers, serviete, pipete, Steklenice, bradavičke, drsnike, čevlje, Ovojnico, kreme, prah, krožnike, Oh, kako se lahko ne račjem, Ne pozabite vsega, kar je na seznamu tako, ko grem v porodnišnico. Tudi nosečnostni statusi, v pričakovanju najbolj čustvenega srečanja, so lahko kratki. *** Odšel sem v porodnišnico, vrnil se bom k mami. *** Danes sem zbral paket, ki bo omogočil porodniški dopust. Plenice, plenice, bradavičke, čevlje, seveda, oblačila in sladkarije zase. *** Kmalu bo pod okni človek moj sprehod, mama, oče in babica, tudi, ker svet rojem nekoga, ki je dražja za vsako življenje. *** Dolgočasno, dolgočasno, monotono življenje, zelo kmalu se bo končalo, Samo vi se držite. *** Majhne, ​​srčkane, lepe majhne ustnice, ne vem, moja hči sedi tam ali sin. Ampak čutim mehko, nežno tele, ki ve, kam iti. Izrazite čustva inposredujte svoje izkušnje. Tako je srčkan in čuten.

Sorodne publikacije