Razširitev brskalnika SurfEarner: povratne informacije in priporočila

Med vsemi možnimi načini pridobivanja denarja na internetu je relativno nova - povezovanje razširitev brskalnikov, ki kažejo na oglaševanje uporabnikov. Izkazalo se je, da se uporabnik strinja z ogledom oglasa za majhno nagrado. Ti projekti vključujejo SurfEarner. Ocene so precej sporne, zato potencialni uporabniki začenjajo nihati, ali je na splošno potrebno vzpostaviti stik s sistemom.

Kaj je SurfEarner in kako deluje?

Danes je v Runetu približno dvanajst projektov, ki potekajo prek brskalnika in nalagajo oglase na vrhu katere koli odprte strani. Aktivni uporabniki so primerjali druge podobne projekte in SurfEarner - pregledi v povprečju sovpadajo: prednost imajo razširitve, ki ne prekinejo oglasa pri prehodu na drug zavihek ali dejavnost na strani. S tem parametrom je to spletno mesto največje zvestobe uporabnikom.

Za začetek se morate registrirati, namestiti razširitev v brskalnik in jo aktivirati. Ta stopnja je najlažja, velika večina uporabnikov, ni težav. Udeleženci povratnih informacij o projektu https.surfearner.com se običajno nanašajo na nadaljnje korake. Včasih se pritožujejo zaradi pomanjkanja izplačil ali prikazov, ki niso upoštevani v statistiki. Morda je to spletka konkurentov ali uporabnikov, ki naredijo nekaj narobe, na primer ne vstopijo v captcha pravočasno ali izgubijo ocene za neaktivnost.

Pasivni zaslužki

Najlažji način za razširitev brskalnika je, da se izognejo zaslužku, kar ne zahteva nobene naložbe ali dodatnega napora na strani registriranega projekta SurfEarner. Recenzije, koliko lahko zaslužite - to so glavna vprašanja, ki zanimajo novince. Moramo odkrito priznati, da bo v začetni fazi dobiček res majhen, približno 30 rubljev na mesec. Vendar pa obstaja več načinov za povečanje dobička, če uporabljate vse funkcije, ki jih ponuja storitev.

Udejstvovanje napotitev

Seveda se lahko delo pri privabljanju napotitev imenuje pasivni zaslužek, če pa zberemo dovolj ljudi, pa gre nekaj časa za zbiranje dobrega zneska - kot je navedeno v večini pregledov. SurfEarner ponuja affiliate program. To vam omogoča, da zgradite razširjeno mrežo privlačnih uporabnikov, obresti pa nastanejo tako iz stroškov oglaševanja napotitev kot iz vsakega oglaševanega oglasa.

Aktivni dohodki

Kljub dejstvu, da lahko oglaševanje v sistemu skoraj vse, kar želite - katera koli spletna mesta ali storitve, bolje uporabijo sistem za privabljanje napotitev na druge projekte. V teku dneva je registriranih več kot petsto novih uporabnikov in vsi bodo gledali vaš oglas. Partnerje lahko pripeljete na druga spletna mesta in si zagotovite strukturo napotitve na več ravneh v največjem številu projektov. Povratne informacije oglaševalcev o razširitvi SurfEarnerja vam omogočajo, da sistematizirate pristop k zbiranju oglasov, ki dajejonajvečji donos. Najprej je treba opozoriti, da je najtežje vnesti napotitve na že popularizirane priljubljene projekte, razen če je to naključno dovolj, da pride na začetnike. Vendar pa obstajajo nove obetavne vire, ki jih imate srečo, da jih najdete pred vsemi, ali pa lahko vaša spletna mesta res dobijo ogromen pritok ljudi. Pomembno je vedeti, da razširitev brskalnika preprosto prikazuje oglas. Zato je treba besedilo izdelati tako, da je povprečni povprečni uporabnik naredil prehod iz njega, ki ga je registrirala vaša referenčna povezava in je še vedno delal.

Prednosti SurfEarnerja

Širitev zasluženo prejme najboljše povratne informacije od uporabnikov. SurfEarner ne upočasni uspešnosti brskalnika, čeprav podvoji oglase na vsakem odprtem zavihku, dokler časovnik ne poteče. V tem primeru, če oglas moti, ga lahko zrušite z enim klikom miške in nato poiščete.
Osebna pisarna je dobro strukturirana, obstaja funkcija počitka, z njeno aktivacijo v desetih dneh neuporabe ni nobene ocene. To pozitivno vpliva na donosnost vašega računa. Spletna stran ponuja več načinov za dvig zasluženega denarja, od elektronskih denarnic do dopolnjevanja vaše številke mobilnega telefona. Ob izdaji denarja se na e-pošto pošlje edinstvena enkratna koda za varnostne namene in kot dodatno jamstvo, da napadalca ne bo ugrabil vaš zaslužek. Obogatitev trajno omogočene razširitve brskalnika verjetno ne bo izšla. Namesto tega je sredstvo, da dobite nekaj denarja za najmanjšetekoči stroški - dopolnitev mobilnega, delnega plačila preko interneta ali uporaba teh sredstev pri plačevanju lastne oglaševalske akcije. Mimogrede, SurfEarner redno ponuja različne bonuse, darila aktivnim oglaševalcem, tekmovanja z denarnimi nagradami. Za igralce je to pomemben plus.

Sorodne publikacije