Browser Accelerator: Pregled programov, opis metod in povratnih informacij

Ali ste pogosto soočeni s tem, kako počasen brskalnik nalaga strani? Kako dolgo lahko počakate, da čakate, da se ena fotografija prenese v družabno omrežje? Ali je mogoče najti pospeševalnik brskalnika, ki bi rešil težave z ne preveč hitrim internetom? Kot kaže moderna tehnologija, je vse mogoče.

Komu?

Verjetno pospeševanje brskalnika verjetno ne bo želelo tistih, ki so dobili optično vlakno in imajo hitrost 100 Mb /s. To ponavadi zahtevajo uporabniki z nizko hitrostjo interneta, ki želijo to stanje vsaj izboljšati s prenosom strani spletnega brskalnika.Na splošno se pospeševanje brskalnika ne zahteva za vse programe. Mnogi od njih imajo strojno pospeševanje, ki se izboljšuje. To je posledica dejstva, da programi postajajo obsežnejši, pridobivajo nove funkcije in orodja. Vse to vpliva na sposobnost dela. V nekaterih primerih hitrost postane še počasnejša, kar je malo verjetno, da bi bila privlačna za uporabnike.

Najhitrejši

Če imate Google Chrome, to ni čudno. Zdaj več kot 50% uporabnikov uporablja ta brskalnik. Kakšna je njena skrivnost je težko reči. Vendar, kot kažejo statistični podatki, pospešek brskalnika tukaj ni potreben. Prvič, razvijalci uporabljajo visoko zmogljiv JavaScript V8 motor, ki vpliva na delo brskalnika. Drugič, obstaja tehnologija, ki lahko s preprečevanjem branja DNS pospeši nalaganje strani. Hitrost vpliva tudi na stabilnost. V brskalniku Google Chromeza to je večprocesorska arhitektura. Zato vsak zavihek ali vtičnik deluje v ločenem procesu, ne da bi vzeli čas in mesto drug drugega. Ta tehnologija odpira številne priložnosti, ki izboljšujejo ne le uspešnost programa, temveč tudi njegovo varnost.Tudi v tem primeru si mnogi uporabniki želijo najti brskalnik-brskalnik "Google Chrome".

Pospeševanje

Poleg programov drugih proizvajalcev je tudi lažje pospešiti nalaganje strani. Za to, v večini brskalnikov obstaja "Turbo" način. Takšno orodje deluje na načelu zmanjšanja količine prikazanih informacij. Kot rezultat, uporabnik dobi nekoliko degradirano sliko, nizko kakovost videa, itd. Vse to pa pozitivno vpliva na uspešnost.

Opera

Ta brskalnik ni najbolj priljubljen. Ampak še vedno našel svoje občinstvo, ker je lep vmesnik in je enostaven za uporabo. Če želite razumeti, kako pospešiti spletni brskalnik Opera, si lahko ogledate meni. Glede na različico brskalnika je lahko želeni element na različnih mestih. Lahko kliknete ikono brskalnika. Meni bo prikazal veliko število funkcij. Med njimi je Opera Turbo. Dovolj bo, da preprosto aktivirate način, saj je privzeto onemogočen.
Ta možnost je primerna samo za tiste, ki so zelo počasen internet. Če imate dobro hitrost, ne boste videli bistvene razlike v pospešku, lahko pa izgubite nekaj funkcij.

"Yandex.Browser"

Pred kratkim je ta brskalnik postal zelomed prebivalci Rusije. Brskalnik omogoča hiter dostop do vseh storitev iskalnikov, ki zagotavljajo varnost in zasebnost. Zato nekateri uporabniki želijo vedeti, kako pospešiti Yandex.Browser.
To je še en program, kjer lahko povečate hitrost brez uporabe razširitev, dodatkov ali vtičnikov. Dovolj je, da aktivirate Turbo način in uživate v izboljšani zmogljivosti. Obstaja način samodejnega pospeševanja, ki se aktivira pri 128 kbps. Če želite zagnati Turbo, pojdite v meni in nastavitve. Tukaj je veliko informacij, med katerimi "skriva" potreben oddelek. Lahko se konfigurira tako, da se samodejno vklopi, vklopi ali izklopi Turbo. Dodatne možnosti vključujejo nastavitve za hitrosti prenosa podatkov in stiskanje video datotek.

Orodja

Ker večina programov ni več treba pospeševati, so vsa obstoječa orodja zastarela. Čeprav še vedno obstaja niz aplikacij, ki lahko izboljšajo zmogljivost. Nekateri od njih so univerzalni, ki jih je enostavno sodelovati z vsakim brskalnikom, vendar so tudi visoko specializirani - namenjeni so specifičnim aplikacijam.

cFosSpeed ​​

To je orodje, ki ga predstavlja visoko zmogljivi omrežni gonilnik. Njegova naloga je overclockati širokopasovni internet. Izvaja se s tehnologijo Traffic Shaping. Torej orodje deluje na optimizaciji DSL, kabelskih in modemskih linij, mobilnih in peer-to-peer omrežij. cFosSpeed ​​izboljšuje omrežno in pretočno predstavnost. To ni klasičen pospeševalnik brskalnika. Orodje ima večŠiroka funkcionalnost, čeprav se zlahka spopada s povečanjem hitrosti nalaganja strani. Poleg tega program prikazuje promet in popolno združljivost z obstoječim omrežjem za kurjavo. Ima programsko opremo za samodejno zaznavanje naprav, kot so usmerjevalniki, samoprilagajanje, nastavitev prioritet in drugo.

Internet Accelerator

Drugo podobno orodje. Deluje ne posebej z brskalnikom, ampak s konfiguracijo računalnika. Zahvaljujoč nastavitvi izboljša hitrost in stabilnost povezave. Program vam omogoča, da prilagodite parametre sistema, ki se nanašajo na hitrost interneta.
Uporabna programska oprema, ker pri namestitvi operacijskega sistema nekatere od teh parametrov težko pripišemo optimalnemu. Če vaš ponudnik obljublja 8 Mb /s in je na voljo samo 2 Mb /s, je smiselno namestiti to aplikacijo.
Internet Accelerator je primeren, ker ga lahko uporabljajo neizkušeni uporabniki računalnika. Dodatno znanje ni potrebno. Dovolj je, da sledite navodilom in pokličete nekaj gumbov. S takšnim internetnim pospeševalnikom bo Yandex.Browser verjetneje odprl strani, prenesel datoteke in medijske vsebine. Tam bo izginil "povešanje" v spletnih igrah.

Mozilla Firefox

Ta brskalnik ima svoja orodja, ki jih morate namestiti na vaš računalnik ali kot dodatek. KillSpinners je razširitev, ki pospeši nalaganje strani in deluje tako, da brskalnik "zamrzne". To orodje je uporabno, ker Firefox na žalost ne ohranja vedno na željo uporabnika, je pogosto "zamrznjen" in zavrača delo. KillSpinners nadzoruje čas, kobrskalnik "visi". Če preseže določeno vrednost, podaljša postopek. Najprej nastavite na 30 sekund, vendar lahko sami izberete pravi interval. SpeedyFox je brskalni pripomoček. Po mnenju razvijalcev, lahko poveča hitrost trikrat. V praksi to ni vedno tako, ker je veliko odvisno od pasovne širine omrežja. Vendar programska oprema deluje na optimizaciji sqlite baze. Shrani nastavitve, dnevnike, prenose, zgodovino obiskov itd. Če pripomoček najde prazne celice, jih odstrani.

Recenzije

Kot smo že omenili, zdaj brskalniki za brskalnike Yandex, Chrome, Opera in drugi spletni brskalniki izgubljajo popularnost. To je posledica dejstva, da razvijalci množično prilagajajo in optimizirajo program. Podobna situacija je povezana s pojavom optičnih vlaken in njegovo široko uporabo. Veliko uporabnikov metropolitanskega območja je že dolgo pridobilo hitrost interneta od 60-100 Mb /s in imajo popolnoma nejasne težave z zamrznitvijo "ali dolgim ​​nalaganjem strani."
Tisti, ki še vedno čutijo nelagodje pri delu z brskalniki, vedo, da obstaja način "Turbo". To je najvarnejša možnost, ki bo pomagala izboljšati zmogljivost aplikacije. Razvijalci niso preveč naklonjeni kakršnim koli dodatkom ali programom, ki bi izboljšali hitrost. Nekateri od njih so škodljivi, njihov del je "napolnjen" z oglaševalsko programsko opremo, po katerem je potrebno računalnik očistiti pred virusi. Programi za pospešitev nalaganja strani zdaj dobijo nekaj pregledov. Vendar so zgoraj opisani pripomočki pogosto pogostiuporabljeni in zato ostajajo verodostojni. Pogosto se uporabniki sklicujejo na način Turbo, ki ostaja najlažji, brezplačen in hiter način za pospešitev brskalnika. Toda programi, kot so Internet Accelerator ali cFosSpeed, so zelo primerni za naloge. Uporabniki pohvalijo preprosto in razumljivo zasnovo, zadostno število funkcij in koristi.

Sorodne publikacije