Podrobnosti o tiskanju kartice iz Yandexa

Ni veliko znanega, toda zemljevidi, ki jih zagotavlja Google in "Yandex", ne morejo biti samo gledati, ampak tudi tiskati, podrobno in natančno tako, kot želite. V tem članku bomo podrobno opisali, kako natisniti kartico iz Yandexa, kako jo shraniti v računalnik in jo uporabiti. Prav tako je treba omeniti, da bo to uporabil brskalnik Google Chrome. Članek se priporoča ljudem, ki potujejo v najbolj oddaljene dele sveta, kjer ni interneta.

Predpogoji za tiskanje

Kot smo že omenili, potrebujemo Google Chrome, ker ima poseben pripomoček Nautilus, poseben posnetek, ki lahko posname celotno stran.


Nato potrebujemo posebno datoteko HTML, ki vsebuje stran Yandex Maps skupaj s točnimi koordinatami kraja, ki se imenuje Yamap.zip. V naslednjem odstavku bomo opisali, kako natisniti kartico iz Yandexa z uporabo teh naprav. Treba je omeniti, da ta metoda deluje samo s karticami iz "Yandex".

Kako natisniti Yandex kartico na lestvici

Za začetek morate določiti koordinate, ki jih morate natisniti. Morali bi biti čim bolj natančni, sicer ne boste dobili želenega rezultata. Če poznate natančne koordinate, lahko v celoti uporabite spodnja navodila.
Navodilo za tiskanje kartice iz "Yandex":
  • Odprite Yamap.zip s pomočjo katerega koli arhivarja, v notranjostiDatoteka HTML, jo povlecite na namizje ali drugo primerno mesto. Odprite datoteko z beležnico.
  • V strogih oklepajih je širina in dolžina (središče), ki jo želite natisniti.
  • Prav tako obstaja tak parameter kot zoom - to je parameter, ki je odgovoren za približevanje fotoaparatu. Prilagodite vse, da bo vse vidno.
  • Če je vse pripravljeno, boste na koncu datoteke našli dve vrednosti, ki se končata v px - ločljivost slike, ki jo lahko shranite. Ponovno, kot povečava, poberem svoje potrebe.
  • Sedaj shranite to datoteko HTML in jo odprite v brskalniku. Videli boste sliko, jo lahko odstranite z Nautilusom, nato pa lahko sliko shranite na namizje.
  • Na koncu

    Upamo, da razumete, kako natisniti sliko iz Yandexa. Treba je omeniti, da je ta metoda brezplačna, in če vas nekdo vpraša za denar za izpis, potem je to verjetno prevarant.

    Sorodne publikacije