Kako se odjaviti od pošte? Osnovne storitve dispečiranja

Verjetno več kot polovica prebivalcev našega planeta ima svojo elektronsko pošto ali pa samo elektronsko pošto. Uporabnik interneta se pogosto naroči na različna spletna mesta na predlagano samodejno pošiljanje pisem. Čez nekaj časa se zaveda, da informacije, ki jih prejme, niso posebej zanimive, zato ga vprašajo, kako se odjaviti od poštne pošte v "Mil".

Pregled poštnih storitev

Če se naročnik prijavi na katero koli spletno mesto z novicami ali vir, ki ponuja zanimive informacije, bodo njegovi podatki (vsaj e-pošta in ime, priimek) vneseni v bazo podatkov. Obstajajo različne poštne storitve:


 • Smart52;
 • Naročite se;
 • Rss-pošiljanje;
 • Justclick;
 • Drugi manj znani viri.
 • Zbirko podatkov o teh spletnih mestih lahko zajame več sto tisoč uporabnikov. In skoraj vsi pridejo do samodejnih pisem enega ali drugega avtorja. Po določenem času uporabnik razmišlja, kako se odjaviti od pošte, ker koristne informacije niso sporočila. Morate razumeti to vprašanje.

  Zavrnitev prejemanja pošte s storitve Smartresponder

  Verjetno je bil ta vir najbolj priljubljen. Žal je že zaprt. Toda načelo zavrnitve te storitve je primerno za druge. Ni vam treba zastavljati vprašanj o tem, kako se odjavite iz Mailing Mail v Mail, če je pismo prispelokateri uporabnik ni naročen.


  Običajno obstaja povezava "Odjava" na koncu pisma. Naročnik mora iti skozi to. Na strani, ki se je pojavila pred uporabnikom, se bo pojavila izbira med dvema točkama: popolna odstranitev e-poštnega naslova (baze podatkov) ali pritožb zaradi neželene pošte tega avtorja. Druga točka bi morala biti izbrana, če je na delovno mesto prišlo veliko goljufivih pisem.

  Zavrnitev prejemanja pošte od naročniške storitve

  Verjetno je veliko uporabnikov našlo veliko koristnih informacij na posredovanem informacijskem portalu. In zato so se prijavili na zanimive teme. Sčasoma ali so podatki zastareli ali pa ni več treba prejemati takšnih e-poštnih sporočil. V zvezi s tem obstaja logično vprašanje: "Kako se odjaviti iz poštnega predala" Mile "iz Subscribe?" Tu ni nič zapletenega.
  Vzajemna izmenjava poteka v službi za osebne podatke na informacijskem portalu. Izkazalo se je, da se je uporabnik najprej prijavil za storitev. Če se želite odjaviti, se mora obrniti na svojo zasebno pisarno in odstraniti novice, ki jih na zavihku »Moje naročnine« ne bi smeli več motiti.

  Zavrnitev prejemanja pošte od storitve RSS

  Na številnih blogih, informacijskih portalih in informacijskih storitvah obstaja določen pripomoček za razdeljevanje zanimivih informacij bralcem. Če so se takšne črke začele nagajati, potem po vprašanju, kako se odjaviti od pošiljanja pošte v Mail, morate narediti vrsto dejanj. Namenjeni so sprostitvi e-pošte iz neželene pošte innepotrebne informacije. Ta sporočila imajo gumb »Odjavi se zdaj«. To pomeni "Odjavi se zdaj". Morate klikniti na to postavko, in voila: vse je pripravljeno.


  Zavrnitev prejemanja pošte iz drugih storitev

  Kar zadeva dano situacijo, je tu vse bolj zapleteno. Mnogi uporabniki delajo na internetu in po potrebi svoj e-poštni naslov pustijo na različnih mestih. Potencialni delodajalci ali goljufi dodajo to e-pošto v bazo različnih storitev. Naslovi se dodajo tukaj brez soglasja njihovih lastnikov. Isti Smartresponder ali Subscribe vam ne dovoljuje, da se spomnite elektronskih škatel brez vednosti uporabnika. In potem, čez nekaj časa, e-poštni viri začnejo pošiljati veliko e-poštnih sporočil. In vprašanje, kako se odjaviti od pošiljanja na mail "Mil", tukaj ni mogoče odgovoriti. Edini nasvet: ne puščajte e-poštnih naslovov na neznanih virih.

  Sorodne publikacije