Nasveti za prehod Kraljevine Rush

Žanr obrambnega stolpa je že dolgo vihar čustev za igralce po vsem svetu. V najboljšem primeru je dober morilec časa in lahka zabava. Bolj zanimivo je opazovati projekte, ki se razlikujejo od skupnega števila podobnih. Ena od teh iger je Kingdom Rush. Mimo te igre bo predstavil množico ur risanih bitk in pozitivnih čustev v fantazijskem svetu.

Plot

V Kraljevini Rush Frontiers ni takega prehoda. Igra nima vrtoglavih misij in zapletov z nepričakovanimi rešitvami. Namesto tega razvijalci ponujajo globoko igranje in mehaniko, ki vključuje najboljše značilnosti žanra. Pomanjkanje standardnih struktur se izravnava s številnimi nadgradnjami, edinstvenimi vojaki in cenovno ugodnim bojevnim sistemom.


Stolpi in vojne

Začenši s preučevanjem zaščitnih stolpov. V igri igrajo pomembno vlogo. Skoraj vsaka raven ima možnost, da izbere eno od razpoložljivih možnosti za nadaljnji razvoj. Vsak nov plus stolpa - je spremenil videz in izboljšane lastnosti. In stavbe ne izgledajo nekoliko spremenjene klonov. En pogled je dovolj, da natančno določimo raven stolpa. Poleg tega na lokacijah obstajajo tudi nevtralne strukture, ki jih je mogoče črpati in uporabljati za lastno korist. Najprej so na voljo štiri vrste stolpnih stavb: lokostrelci, vojašnice, čarobni stolp in topništvo. Vsaka vrsta je dobra proti določeni vrsti sovražnikov, zato je kombinacija več stavb ključ do zmage.
Edinstveni junaki, ki lahkoprosto gibanje na zemljevidu, imajo svoj lasten nabor značilnosti, ki se razlikujejo po moči in vrsti napada. Na splošno dobre enote, ki lahko pogosto rešijo izid bitke. To je uporabno, če je več sovražnikov uspelo prebiti obrambo in v globinah ni dovolj stolpa. Hero bo rahlo prečkal celoten zemljevid, ignoriral praktično vse ovire in se varno srečal s sovražniki. Junaki se postopoma črpajo in se obrnejo na zadnji val v debele šefove z morilskim napadom. Pritegne pozornost bogate raznolikosti sovražnikov, ki se izrazito razlikujejo po značilnostih, ki jih ustvarja razumevanje in ljubezen.
Na žalost se napredek ohrani samo na enem mestu do konca kroga.

Slabosti

Med slabostmi je mogoče razločiti pomanjkanje dobro zasnovanega zasuka. Sčasoma se dolgočasijo ravni, lokacije postanejo dolgočasne in monotone, toda tudi to ne bo vplivalo na zadovoljstvo smrti kraljestva hitenja.

Sorodne publikacije