Napaka »Ni mogoče vzpostaviti povezave s spletnim mestom NVIDIA«: to je najlažje odpraviti

Napaka "Ne morem se povezati s spletnim mestom NVIDIA", ko poskušate posodobiti gonilnike za grafično kartico tega proizvajalca, se lahko pojavi, če je v sistemu nameščen GeForce Experience. Menijo, da lahko ta koristnost povzroči podoben neuspeh, čeprav obstajajo tudi drugi razlogi. Naslednje vam bo pokazalo, kako odpraviti težavo z najpreprostejšimi metodami.

Vzroki za neuspeh

Prisotnost izkušenj pri upravljanju Izkušnje, ki vam omogočajo sledenje nastajanja novih gonilnikov za grafične vmesnike, so dobre. Toda, kot se je izkazalo, ta aplikacija ni zavarovana pred neuspehom (morda celo kratkoročnim). In to se imenuje glavni problem, ko gre za napako "Ni mogoče povezati s spletnim mestom NVIDIA".


Vendar lahko obstajajo tudi drugi razlogi. Ne morem se povezati z NVIDIA (Windows 10 in spodaj)? To so lahko učinki virusov, komunikacijske napake, napake omrežnih storitev itd. Vendar pa bomo začeli z najnovejšimi popravki.

Napaka "Ne morem se povezati s spletnim mestom NVIDIA": kaj storiti najprej

Najprej, če je bilo nadgradnjo opravljeno redno pred sesutjem, ni bilo opaziti nobenih zrušitev, lahko preprosto obnovite sistem v prejšnje stanje z uporabo ustrezne razdelek "Nadzorna plošča" ali zagonski meni, ki se kliče ob zagonu s tipko F8.
Če to ne pomaga in se spet pojavi sporočilo "Ni mogoče povezati s spletnim mestom NVIDIA", je zaželeno, da preveriteračunalnik ali prenosni računalnik z nekaterimi protivirusnimi paketi. Vendar pa je praviloma glavni problem v gospodarstvu. To je nekaj, kar moramo "popraviti".


Najenostavnejši osnovni algoritem za reševanje problema

V najpreprostejšem primeru, da ne bi kopali v nastavitve, lahko preprosto izvedete standardni odstranitveni program iz razdelka programov in komponent na nadzorni plošči in nato namestite jo spet. Na žalost se lahko spet pojavi sporočilo o napaki, da se aplikacija po namestitvi ni mogla povezati s spletnim mestom NVIDIA. To je posledica dejstva, da lahko pri ponovni namestitvi programa podedujete napake stare različice. Zato je odstranjevanje pripomočka najbolje opraviti s programi, kot je iObit Uninstaller, ki lahko odstrani vse preostale odpadke.
Stanje lahko popravite tudi ročno. To storite tako, da najprej izbrišete datoteko XML, NSManagedTasks, v nameščeno mapo NetService, ki jo lahko najdete v imeniku programskih datotek sistemske particije, kjer se nahaja imenik NVIDIA Corporation. Mapa z izvornimi podatki ima lahko skrit atribut, zato morate najprej v meniju »Pregledovalnik« nastaviti prikaz skritih objektov.
Nato morate poklicati privzetega upravitelja opravil "in ga prisiliti, da dokonča procesor NvNetworkService * 32, nato pa pojdite v razdelek Storitve (ukaz. \ T končal postopek) in z desnim klikom znova zaženite storitev.
Po tem nesreči ne bo več prikazana, vendarče se pojavi, je mogoče uporabiti le predloženo odločitev o njeni odpravi. V nekaterih primerih, če ste uporabili napredno uvajanje s posebnimi pripomočki in ne s standardnim načinom, ročni ponovni zagon storitve morda ni potreben. Ampak samo v primeru, da morate imeti takšno znanje.

Sorodne publikacije