Najboljši programi za ustvarjanje vizitk

Vizitka je oseba podjetja ali samostojnega podjetnika, zato je treba za njeno izdelavo pripraviti celotno odgovornost. Seveda ga lahko ustvarite v programu Paint, vendar sami veste, kakšen bo rezultat. Za izdelavo vizitke je najbolje uporabiti posebne programe. O njih bodo razpravljali v tem članku. Bo našteta kot plačana programska oprema in brezplačna, tako da lahko vsakdo izbere nekaj zase.

"Oblikovanje vizitk"

Začetek pogovora o programih za ustvarjanje vizitke, najbolj priporočamo "Oblikovanje vizitk." In to ni samo to. Ta program se ne more pohvaliti z ogromnim nizom funkcij in orodij, vendar vam omogoča, da ustvarite mock poslovnih vizitk za tiskanje v nekaj minutah. Prav tako je treba omeniti, da je zelo priročen in dokaj preprost vmesnik - vsa orodja so takoj postavljena na glavni zaslon, tako da bo uporabnik, ki ne ve za obstoj tega programa, zagotovo rešen brez pomoči drugih in dovolj hitro.


Ena od slabosti je nezmožnost dodajanja lastnih slik, vendar je to popolnoma izravnano s sposobnostjo samostojnega oblikovanja postavitve kartice. Povzema ta program, je treba omeniti najpomembnejšo prednost tega je hitro ustvarjanje vizitke z uporabo predlaganih predlog. Ampak, če ste zainteresirani za individualnost in izračun vseh podrobnosti, je bolje, da vašo pozornost na druge predstavnike kategorije te programske opreme.

"Čarovnik za poslovne kartice"

"Čarovnik za poslovne kartice" je oblikovalec vizitk, ki lahko impresionira vsak nabor orodij. Za razliko od "Business Card Design", lahko delate z ozadjem, dodate svoje slike, dodate besedilo, uporabite orodje Grid, prilagodite vse podrobnosti oblikovanja, nastavite želene velikosti itd. "Master Counter" je eden od kandidatov. o vlogi boljšega programa za ustvarjanje vizitk.


BusinessCards MX

Torej smo že obravnavali dva programa. Prva se lahko pohvali z enostavnostjo uporabe, druga pa s širšo funkcionalnostjo. Ali je v tej kategoriji še bolj profesionalna programska oprema? Seveda obstaja. To je BusinessCards MX - program za izdelavo knjižic in vizitk.
Toda to ne pomeni, da je program težko uporabljati, tukaj (kot v "oblikovanju vizitk") obstaja nabor pripravljenih predlog, s katerimi lahko hitro ustvarite svojo vizitko za tiskanje. Podatke morate vnesti v že pripravljena polja. Če želite oblikovati lastno zasnovo, vam bo pomagal velik nabor orodij. To je bolj podobno "Wizard of Business Cards": spreminjanje ozadja, spreminjanje velikosti, dodajanje lastnih slik - to in še veliko več je mogoče storiti v predstavljenem programu. BusinessCards MX se lahko šteje tudi za program za ustvarjanje vizitk.

Vizitka

S to programsko opremo je vse preprosto - vnesti morate samo osnovne parametre in podati potrebne podatke. Preprost vmesnik, ki ni obremenjen z dodatnimi gumbi in stikali, je tripredlagane predloge.

Sorodne publikacije