Kako spremeniti jezik v Bluestacks v angleščini: podrobna navodila

Za operacijski sistem Android je bilo ustvarjenih veliko zanimivih iger in aplikacij. Seznam novih programov se nenehno dopolnjuje. Zato bi mnogi lastniki računalnikov radi igrali igre Android brez pametnega telefona. Zdaj je to mogoče s PC emulatorjem. Uporabniki, ki so že namestili program, so pogosto zainteresirani za spreminjanje jezika v BlueStacks v angleščini.

Dejstvo je, da je v najnovejši različici programa privzeto vključena ruska tipkovnica. Ko zaženete program, morate vnesti uporabniško ime in geslo. Ker so podatki v angleščini, jih je treba kopirati iz urejevalnika besedila. Da bi se izognili nepotrebnim manipulacijam, morate vedeti, kako spremeniti jezik v BlueStacks v angleščini. Članek opisuje preizkušeno metodo za prevajanje besedila v drugo postavitev tipkovnice.


Zaženite BlueStacks: kako spremeniti jezik v angleščino

Za začetek odprite program. V oknu aplikacije kliknite ikono »Vsi programi«. Nato morate odpreti nastavitve. To lahko storite s klikom na ikono zobnika. Nato izberite razdelek "Spreminjanje nastavitev tipkovnice". Nato morate odpreti zavihek »Jezik in vnos«. Tukaj morate izbrati fizično tipkovnico. Nato pojdite na povezavo v oknu, da konfigurirate postavitev. Na strani, ki se odpre, morate upoštevati angleški jezik. Druge zastave je treba pustiti nedotaknjene. Nato lahko zaprete nastavitve.
Kako spremeniti jezik v jezikuBlueStacks v angleščini, če uporabnik ni našel fizične tipkovnice? To naredite tako, da izberete nastavitve. Nato odprite razdelek »Izberi IME«. Nato izberite vrstico »Vključi fizično tipkovnico«. Po tem sledite zgornjim korakom.

Preklopite razporeditev tipkovnice

Kako spremeniti jezik v BlueStacks v angleščino po spreminjanju nastavitev? V ta namen pritisnite Ctrl + preslednico. Uporabnik bo na voljo ne samo v ruskem, temveč tudi v angleškem jeziku.

Sorodne publikacije