Malina torta letno: sestavine, recept. Moja kavarna igra

Če imate radi brskalniške računalniške igre, vam bo projekt »Moja kavarna« zagotovo všeč, saj združuje vse prednosti takšnih iger. Veliko ljudi v sodobnem svetu izbira ne v korist celovitih računalniških projektov, ki zahtevajo visoko zmogljivost vašega stroja, ampak od vas - resne naložbe. Njihova izbira se nanaša na majhne, ​​a hkrati tudi manj zanimive igre, kot je "Moja kavarna". V tem članku boste spoznali osnovne informacije o projektu, kot tudi izvedeli recept enega najtežjih sladic. To je malina torta "Summer", sestavine, za katere mnogi igralci ne morejo pobrati za dolgo časa. V tem članku se bo razkrila skrivnost te sladice in končno jo boste lahko dodali v svoj meni. No, ali ste pripravljeni spoznati igro "Moja kavarna" in se pridružiti igralcem, ki so se že vrgli v ta čudoviti svet, da bi pripravili stvari, kot je malina "Summer" in še veliko več? Potem preberite!


Kaj je ta igra?

Preden se naučite kuhati malino "Summer", se morate neposredno seznaniti z igro. Torej, to je projekt, ki vam omogoča, da prevzamete nadzor nad kavarno, v katero lahko vnesete vedno več receptov. To je nekakšna mešanica simulatorjev kavarn in iger tipa "Alkimist", kjer morate združiti obstoječe sestavine, da dobite nove predmete. Samo v tem primeru boste prejeli nove jedi,ki jih potem lahko prodate svojim obiskovalcem. To je zelo razburljiv proces, ki zajame vse, ki začnejo igrati "Moja kavarna". Seveda ne bo vsak igralec od prvega poskusa lahko ustvaril malino "Summer", in zdaj boste izvedeli zakaj.


Načelo delovanja

Ko začnete igro, imate dostop samo do osnovnih možnosti, kot so čaj ali smetana. Seveda, to ni res všeč za vaše obiskovalce, in ne boste dobili dobiček od tega, ker moraš razmišljati prav zdaj, kaj storiti naslednje. In potem morate poskusiti, to je povezati preproste elemente z drugimi enostavnimi elementi, da bi dobili bolj zapletene elemente ali celo popolne jedi. Na primer, če združite čaj z mlekom, boste dobili angleški čaj. Seveda je celotna igra zasnovana na kombinacijah dveh elementarnih elementov. Enako velja za "poletno" malinovo torto, katere recept ni sestavljen iz dveh sestavin.

Zapletenost receptov

Velik poudarek v tej igri je na kompleksnosti receptov. Lahko se ukvarjate z banalnimi sladicami in preprostimi možnostmi za čaj in kavo, vendar vam kavarna ne bo prinesla nobenega prihodka, niti užitek igre. Zato morate poskusiti bolj resne in zapletene kombinacije, ki vam bodo omogočile dostop do nenavadnih in eksotičnih jedi. To je pravi preizkus, saj morate včasih za uspeh združiti pet do šest elementov. Na srečo lahko v mnogih primerih ugotovite, kaj je potrebnodobite želeni rezultat. Na primer, vsi mislijo, da vam bo čaj, kombiniran z ledom, dal hladen čaj.
Seveda jedi, ki vsebujejo tri do štiri sestavine, se ne morejo preprosto nabirati. Kaj naj rečem o tistih receptih, ki imajo več kot pet sestavin. Prav zaradi tega spada Raspberry Cake "Summer". Recept za to poslastico ni tako preprost, kot bi bilo zaželeno, zato mu bo dano malo več časa in pozornosti.

Potrebne sestavine

Če vas zanima, kako narediti malino "Summer", potem morate začeti s tem, da bi dobili vse potrebne sestavine. Kot smo že omenili, to nikakor ni najlažji recept, zato morate naenkrat združiti pet komponent. Najprej boste potrebovali klasično malinovo torto, ki je osnovna sestavina in ne zahteva kuhanja. Enako velja za druge sestavine, o katerih bomo razpravljali. Drugič, morate vzeti smetano in limono. Tretjič, takoj boste potrebovali dve vrsti sladoleda, navadni sladoled iz vanilije in jagode. Vse to so sestavine za "poletno" malinovo torto, ki jo boste potrebovali.

Priprava torte

Da bi v "My Cafe" dobili "poletno" malinovo torto, morate združiti specifične elemente. Katere sestavine potrebujete, že veste - to je bilo opisano zgoraj. Zdaj je čas, da jih združimo, tako se v tej igri ustvari nov recept. Ko opravite ta postopek, boste imeli novo menijsko točko v kavarni. SevedaLahko bi ugibali, da brez takšne pomoči podoben recept ni lahko izbirati, ker niso vsi elementi očitni. Če pa poskusite, lahko dosežete želeni rezultat. Na srečo, v primeru Raspberry Cake "Summer", je sestava te delikatese že dobro znana, tako da jo lahko enostavno dodate v svoj meni.

Koristi

V "My Cafe", ki se, mimogrede, nekateri niso povsem upravičeno imenovali igra "My Cafe", je recept za malino torto "Summer" pomemben ne le za to, da uživate v dodajanju nove jedi v vaš meni. . Dejstvo, da je to zelo koristen učinek, ker je cena te sladice veliko višja kot v drugih variantah. Na primer, lahko vzamete redno malinovo torto, na podlagi katere je ta jed pripravljen. Del takšne tortice stane le okoli 22 kovancev. To je zelo majhno, če pa ustvarite "poletno" torto, jo lahko prodate veliko dražje. Koliko lahko zaslužite na eni porciji te sladice? Veselite se, ker so kupci pripravljeni plačati več kot 150 kovancev za to, kar je več kot impresivno. Zato se ne smete osredotočati na preproste in osnovne recepte, saj vam bodo bolj kompleksni recepti prinesli veliko bolj impresiven dobiček.

Sklepne ugotovitve

Zdaj veste, kaj je ta igra in kako v njej lahko pripravite eno najbolj zanimivih in priljubljenih sladic. Skladno s tem je čas za sklepanje. Če že ne igrate »Moja kavarna«, potem morate vsekakor poskusiti, ker ta projekt ne zahtevaimate veliko časa ali resnih naporov. Poleg tega je zelo zahtevna za pametni telefon, na katerem ga boste zagnali. Igra je izdana na vseh večjih operacijskih sistemih, tako da jo lahko prenesete tudi na Windows Phone. Še vedno je upanje, da bo recept za malino "Summer" torta vas bo všeč, in boste želeli prenesti to igro in poskusite, da bi to sladico z lastnimi rokami. Boste hitro razumeli, kako zanimivo in nenavadno igro, ki vam ponuja tako razburljivo igranja. Zato ne prestavljajte te igre za pozneje, poskusite jo igrati zdaj!

Sorodne publikacije