Podrobnosti o tem, kako se je torta zrušila

V tem gradivu bomo opisali, kako se okrasi brusnica "Maincraft 1.9". Naslednje navodilo je univerzalno in ga je mogoče uporabiti za druge različice projekta. Glavni lik igre "Mynkraft" je kazalec zasičenosti, ki se postopoma izčrpava. Naš lik je treba jesti, da se kazalniki zdravja ne začnejo zmanjševati. Zaradi te odločitve je igra bolj realistična, zato zanimiva. Na srečo imamo na voljo veliko število različnih vrst zalog. Lahko se kuhajo ali porabijo v surovi obliki. Poleg tega, združuje različne izdelke, je enostavno kuhati polnopravne jedi. Z estetskega vidika so privlačnejši in obnavljajo več točk sitosti. Torta, morda, se lahko šteje za najbolj zanimive izdelke, ki so na voljo v igri. Ima veliko razlik od drugih živil, predstavljenih v projektu.


Recept

Obrnimo se k praktičnemu delu rešitve vprašanja, kako se "kolesarska" torta pohablja. Nato bomo razmislili o takem podrobnem receptu za to jed. Zanima nas nekaj naših najljubših sestavin. Potrebovali bomo: 1 jajce, 2 sladkorni enoti, 3 enote pšenice, 3 vedra mleka. V tej igri, veliko bližje realnosti. Vidimo, da so celo sestavine pogače blizu sestavin moke, ki so nam v življenju znane. Pojdimo na naslednjo stopnjo reševanja vprašanja, kako se torta sesuje. Zgornje sestavine položimo na stroj. Pridobite pripravljeno torto. Izgleda zelo privlačno inse popolnoma upira lakoti. Potem bomo podrobneje spregovorili o značilnostih te poslastice.


Kako jesti

Že na kratko smo govorili o tem, kako je torta oslabljena, toda vprašanje je, kaj storiti. Običajno, ko lik zmanjša lestvico sitosti, je dovolj, da gremo v inventar, izberemo želeni izdelek in ga vzamemo v roko. Nato kliknite na ustrezen gumb in ga pojejte. Posledično se bo povečala zasičenost. S torto vse gre nekoliko drugače. Normalne metode ga ne morejo jesti. Trik je, da je ta izdelek blok in živilo. Če na tla položite katero koli hrano, bo našla obliko predmeta. Če to storite tudi s kuhano torto, bo prikazana kot celota. Torej, da bi jedli torto, jo položite na primerno vodoravno površino. Lahko se postavi tudi na tla. Vendar pa je, bolj estetsko, jed videti kot na mizi. Upoštevajte, da obstajajo spremembe, ki v igro dodajo različne vrste tort. Vendar pa je v izvirni različici samo ena različica.

Ponovna vzpostavitev indeksa nasičenosti

Zgoraj smo opisali, kako je torta oslabljena. Nato je postavljen na mizo ali drugo površino in od tega trenutka je pripravljen za jesti. Kliknite nanjo in dobite en kos. Hkrati se bo torta vizualno spremenila. To bo manj. Skupaj lahko dobite šest kosov. Zato lahko rečemo, da je to zelo ekonomičen recept. To vam omogoča, da napolnite do 6 enot sitosti. Ni več možnosti za ta izdelek v nobenem živilskem izdelku. Takšna obravnava je zelo koristna inv igri za več igralcev. Omogoča vam ponovno izgradnjo velikega podjetja na enem mestu.

Slabosti

Že vemo, kako omejujejo torto, kako jo jesti in kakšne so koristi tega izdelka. Še vedno je treba razumeti pomanjkljivosti. Ni veliko. Glavna pomanjkljivost tega izdelka je pomanjkanje mobilnosti. Po izdaji torte je ni mogoče prevzeti. Potrebno je jesti šest kosov naenkrat ali se spomniti, v katerem kraju se nahaja, da se vrne kasneje in dokonča obrok. Druga pomanjkljivost je visoka kompleksnost kuhanja.

Sorodne publikacije