Kako do Monero: Pregled glavnih načinov

Monero (XMR) - ena najbolj obetavnih kriptičnih valut, se je pojavila spomladi 2014. Zahvaljujoč svojim edinstvenim lastnostim, ki so bile položene v razvojnem procesu, je lahko postala privlačna za Mayer. Na primer, protokol CryptoNote, ki se uporablja v Bitcoinu, je bil dopolnjen z algoritmom CryptoNight, zaradi česar je bil kovanec še bolj varen pred morebitno krajo. Toda glavna značilnost - podpise zvonjenja, ki onemogočajo sledenje določeni transakciji v sistemu.


Tečaj XMR

Preden pogledamo, kako je v lasti Monero (XMR), predlagamo, da se posvetimo grafu, ki jasno kaže, kako se je spremenil potek te izmenjave. Poleti 2016 se rekordna vrednost kovanca ni dvignila nad en dolar. Na začetku leta 2017 se je začela hitra pompa.
Do danes ljudje, ki znajo imeti lastnik Monero, prodajajo kovance po ceni 95-97 dolarjev. Kapitalizacija XMR je približno 15 milijard dolarjev, kar je omogočilo vstop v prvih deset najdražjih kriminalcev na svetu.

Kako lastiti Monero na grafični kartici

Najučinkovitejši način za pridobitev XMR kovancev je uporaba računalniške moči grafične kartice. Ni potrebno kupiti drage opreme, kot je "Asik Mayner", ker je namenjena rudarjenju drugih grobnih izdelkov, so vilice bitokina. Najbolj priljubljeni video adapterji med uporabniki, ki znajo uporabljati Monero, so:
 • Radeon R9270x;
 • Radeon R480;
 • Grafične kartice GTX (ne nižje od 1050).
 • Za povečanjedobičkonosnost, veliko rudarjev zbira tako imenovane kmetije. Na eni matični plošči je priključenih več video adapterjev, RAM, procesor in zmogljivo napajanje. Vse to snop večkrat povečuje računalniško moč, ampak tudi porabi električne energije za več velikosti. Podobni modeli zahtevajo tudi dodatno hlajenje, namestitev napetostnega regulatorja.


  Ljudje, ki vedo, kako imeti v lasti Monero, ugotavljajo, da se proces najbolj učinkovito sooča z grafičnimi karticami podjetja AMD, ki obdelujejo več informacij, porabijo manj električne energije in imajo dober aktivni hladilni sistem. Za video adapter AMD bo upravičen do nepremičnine - Claymore AMD GPU, in za GTX - Tsiv Nvidia GPU. Uporabniki, ki so se naučili glavnih načinov za povečanje proizvodnje kriptofona, dajejo nasvete, kako začeti Monero. Za večjo učinkovitost je bolje, da se pridružite skupinam, ki se imenujejo pooli.

  Kako upravljati Monero na procesorju

  Če nimate zmogljive grafične kartice, lahko začnete ekstrahirati XMR z uporabo procesorja, ki je nameščen v računalniku. To je cenejša poraba električne energije, vendar bodo prihodki od takšne nepremičnine precej nižji. Za aktiviranje procesa najema CryptoChrome XMR na CPU, morate prenesti enega od posebnih programov:
 • Wolf's CPU Miner;
 • Yam CPU;
 • Claymore CPU.
 • Uporabniki, ki vedo, kako uporabljati Monero s procesorjem, priporočajo namestitev operacijskega sistema Linux,ker vam omogoča izvajanje bolj subtilne prilagoditve programske opreme, ki je zasnovana za pridobivanje kriptografskih podatkov.

  Izkopavanje v oblaku

  Da bi postali lastnik kripto valute Monero, ni treba zbirati kmetije ali obremenjevati računalniških operacij starega računalnika, kar praktično ne bi bilo koristno. Če želite to narediti, lahko uporabite storitev tako imenovanega "oblakovnega rudarjenja". Potrebno je le najeti potrebno količino kapacitet, ki jih je mogoče usmeriti na pridobivanje ene ali druge kriptomonete. V našem primeru je to Monero.
  Poleg tega prejmete številne prednosti pred običajnimi denarnimi sredstvi:
 • Za nadaljnjo pridobitev vam ni treba iskati potrebne opreme.
 • Ni vam treba zbirati in prilagajati kmetije.
 • Ni razloga za skrb, da bi izklopili svetlobo ali internet.
 • V vašem stanovanju ne bo nobenega neprijetnega hrupa zaradi vaših delovnih grafičnih kartic, ki poleg tega zagotavlja veliko toplotne energije.
 • Ni vam treba voziti okoli servisnih centrov, ker se nič ne razpoči in ne visi.
 • Na dolgem potovanju ali poslovnem potovanju lahko varno greste brez iskanja prijateljev in sorodnikov nekoga, ki skrbi za opremo.
 • Ne kradete dragih pripomočkov (podobni primeri so bili večkrat zabeleženi na ozemlju post-sovjetskega prostora).
 • Račun za električno energijo bo ostal enak.
 • Najboljše storitve za XMR v oblaku

  Kot vidimo, koristi te vrste pristankaprecej. Vendar pa je treba zelo resno pristopiti k izbiri platforme, ki ponuja lastno zmogljivost najema. Kot okoli kriptovalyut je brez primere bum, nepošteno do strani podjetniki poskušajo na kakršen koli način, da zavaja zaupanja vredne uporabnike. Najprej bodite pozorni na zgodovino storitev, preglede, datum nastanka. Med najbolj priljubljenimi viri so naslednji:
 • Genesis-Mining - ponuja možnost za pridobivanje tako Monera kot Bitcoin, eter. Je delal že več let in nikoli ni imel težav s plačili.
 • HashFlare je ena najboljših platform, ki vam omogoča, da imate v lasti vse vrste kriptografskih izdelkov z najvišjo kapitalizacijo.
 • Lahko vlagate v drug projekt, vendar ne pozabite, da vse opravljate na lastno odgovornost.

  Denarnica

  Da bi sodelovali v Moneryju, morate imeti svojo torbico, ki bo pripisana zasluženemu denarju. Najvarnejši način je, da ga prenesete iz uradne spletne strani Monero. Vendar pa datoteka tehta veliko, in za obravnavanje načela njegovega dela ne bo težko za celo izkušenega uporabnika računalnika.
  Hiter in zelo preprost način, da dobite Monero torbico, je, da se prijavite na uradno spletno stran. Ta spletni skrbnik zagotavlja zanesljivo zaščito za vse podatke in je priporočljiv za uporabo z uradno platformo Monero.

  Sorodne publikacije