Kako posodobiti "Plake Market" na "Android" in kaj je treba storiti?

Skoraj vsakdo ve, kaj je Play Market, in lastniki naprav Android se z njim srečujejo skoraj ves čas. Ta storitev omogoča uporabnikom Androida, da namestijo različne aplikacije, vendar pogosto pride do posodobitve Androida prek Plays Marketa brez strahu pred varnostjo svojega pametnega telefona. Pogosto se takšne težave pojavijo, ko programa ne morete posodobiti, včasih pa se tudi ne zažene. To je posledica dejstva, da "Play Market", kot tudi drugi programi, zahteva posodobitev na najnovejšo različico. V tem članku bodo obravnavane tiste posodobitve in kaj potrebujete za njihovo izvajanje. Priporočljivo je za začetnike, ki uporabljajo Android.


Zakaj potrebujete ta program?

Prvič, morate ugotoviti, zakaj za kaj, privzeto, nastavite, kakšne so prednosti njegove prisotnosti v pametnem telefonu, in na splošno, kako posodobiti "Play Market" na "Android". Play Market je internetna izložba, kjer lahko lastniki pametnih telefonov prenesejo različne aplikacije. Razvrščeni so na najboljši način, vsi so kategorizirani, obstaja pa tudi vgrajeno iskanje, ki omogoča osebi, da hitro najde program, ki ga potrebuje, v dveh klikih. Ko prenašamo programe iz drugih virov, ponavadi postanemo žrtev virusov in prevarantov. Če namestite iz te aplikacije, ste lahko prepričani o lastni varnosti. "Plake Market" je preprost za uporabo. Ustvarjalci so razvili lahek in preprost vmesnik, ki omogoča njegovo uporabo za skoraj vsakogaruporabniki. Naslednje vprašanje bo opisano spodaj: "Kako posodobiti" Plake Market "v" Android "? Pogosto posodobitev povzroči izboljšave v aplikaciji in optimizira delo na napravi.


Zakaj potrebujete posodobitev?

Kot v vseh aplikacijah, ustvarjalci Play trga sčasoma popravijo različne napake in težave. Običajno, če je ne posodobite dolgo časa, veliko aplikacij, prenesenih v vašo napravo, ne bo mogoče zagnati, ker potrebujejo posodobitve in ne bodo nameščene brez storitve Google Play.

Vrste posodobitev in njihove razlike

Ljudje, ki so nenadoma prenehali delati na programu, pogosto postavljajo vprašanja o tem, kako nadgraditi Plake Market na Android. Pravzaprav, pri posodabljanju programa nič zapletenega, vse, kar potrebujete, da ugotovite - kakšne posodobitve bodo ustrezale v tem primeru. Avtomatske in ročne, edina razlika je v tem, koliko napora bo potrebno za vas. Spodaj si bomo ogledali, kako nadgraditi Plake Market na Android na različne načine.

Samodejno posodabljanje

Ta metoda je primerna samo za uporabnike, ki v nastavitvah niso onemogočili funkcije samodejnega posodabljanja programa. Če v nastavitvah niste ničesar spremenili, se bo program samodejno posodobil skupaj z drugimi Googlovimi programi, takoj ko se naprava poveže z omrežjem. Če se samodejna posodobitev ne zažene, poglejte na vrh telefona, včasih pa vas vpraša za dovoljenje za posodobitev aplikacij.

Samoobnova

Samo je treba narediti,ko opazite, da Google Play ne deluje in ne želite posodobiti samodejnega načina. Kako posodobiti "Plake Market" na "Android" v tem primeru? Tudi v tem primeru ni nič zapletenega. Najprej morate iti do nastavitev za pametni telefon in klikniti na vrstico "Skupinska različica", če je na voljo nova različica, nato pa posodobitve. Takoj, ko je telefon posodobljen, morate znova zagnati napravo, da bodo spremembe začele veljati.

Za zaključek

Upamo, da vam je ta članek pomagal in lahko preprosto nadgradite »Google Market Mug« na telefonu, pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Če posodobitve ne pridejo, vam priporočamo, da preverite napravo za virusno programsko opremo, saj lahko te datoteke blokirajo delovanje vseh pomembnih aplikacij naprave.

Sorodne publikacije