Prehod "Darxayders 2", "Mesto mrtvih": nasveti, skrivnosti, predpomnilniki. Darksiders II

Prehod "Mrtvega mesta" v "Darksayders 2" poteka, da bi našli bistvo, ki lahko nakazuje pot protagonista na "Vir duše". Na poti bo veliko skrivnosti, skrivnosti in nevarnih nasprotnikov. O tem, kako premagati vse težave, bomo razpravljali v članku.

Plot

V Mestu mrtvih duše se očisti iz preteklega življenja, da bi kasneje prešle skozi Izvir in se ponovno rodile. Mnoge duše ne doživljajo čiščenja. Nekateri so nori. Nekateri se celo znebijo okovov. Igra "Darksayders 2" je nadaljevanje istega projekta. Dogodki se odvijajo vzporedno s prvim delom: medtem ko jahač Apokalipse z imenom Vojna čaka na Sodišče grobega sveta za uničenje tretjega sveta (Zemlje), se smrt odloči izbrisati zločin in obnoviti svet ljudi.


Zgodba, ki jo pošilja Birdman Lord, bo na voljo po smrti večnega prestola, ki bo vodila do treh gospodov: Vasilev, Vershitel in Pharisyr. Brezobzirni skeletni kralj uporablja svoj bes, da jih takoj uniči, vendar omeji besedo, dano protagonistu. V mestu mrtvih obstaja tisti, ki pozna pot do vira duš, oziroma je odgovor na vprašanje o smrti o tem, kako oživiti vse človeštvo.

Kako vstopiti v mesto mrtvih

V "Darksayders 2" ima protagonist veliko sposobnosti. Pojavijo se ne takoj, ampak ko preidejo. Za vstop v novo lokacijo potrebujete "Separator duha", ki bo nagrajenBull King. Učinek sposobnosti je naslednji: junak se spremeni v kamnit kip, njegov duh pa je razdeljen na dva entiteta. Deluje za reševanje težkih ugank, kjer morate obrniti oba vzvoda.


To se dogaja zdaj. Potrebno je "razdeliti" in potisniti levi kip v levo in desno na desno. Odpre se mreža. Po tem je bolje, da se vrnete na prvotni videz in vstopite notri.

Nadaljnja pot

Na cesti bo veliko ugank in vzvodov, kjer se morate razdeliti. Poleg tega se bodo na nek način srečali sovražniki različnih težavnostnih kategorij. Odpiranje vrat mesta mrtvih, morate iti naprej in premagati prve najboljše sovražnike. Potem bo tam majhna scena, ki prikazuje, kateri odlomki so blokirani. V podobnih prizorih mačk lahko običajno vidite namig o tem, kako odpreti te odlomke. Ko končate majhen boj z neživljenjem, lahko poskusite odpreti vrata. Kip smrti ostane na vhodu v pritiskno ploščo, en duh sprejme drugo ploščo, drugi pa se dvigne navzgor do vzvoda. Z aktiviranjem slednjega se lahko vrnete na prvotni videz in nadaljujete. Spet boj z neživljenjem. Zdaj morate prodreti skozi predor levo od vodnjaka, nato pa steno na drugo stran. Junak se bo pojavil v sobi z odprtim mostom in kipom brez luči. Morate iti na desna vrata kipa. Prehod bo vodil do drugih vrat. Protagonist uporablja sposobnost delitve. Duh obrne vzvod, zaradi katerega se rešetka spusti. Drugi moški uspe odpreti odlomek k novicam o kvarjenjuin bomba v senci je dovolj. Potem se vrne in ga vrže na ročico, nato pa osvobodi platformo - "voziček".
V normalni obliki se smrt prenese na premikajočo se ploščo in se ponovno razdeli. En duh obrne vzvod in odstrani rešetko, drugi potisne voziček v prehod. Po vrnitvi v začetno stanje se bo junak pojavil na ploščadi in rešetka se bo spet dvignila od zadaj. Potem se premaknite navzgor in pojdite do luknje na desni. Junak bo padel v sobo, kjer bo prsni koš s skeletnim ključem. V igri Darksiders II podobni artefakti odprejo zaklenjena vrata. Vizualno so drugačne od drugih. Po prejemu, morate uporabiti vzvod in pojdite na vrata, ki se bodo odprli s pomočjo najdenega predmeta.

Po uporabi ključa

je prehod "mesta mrtvih" v "Darxaids 2" malo zapleten, ker bo treba uporabiti "Deadly Grab", da gredo skozi prepad. Po ločitvi duha na mostu, morate iti desno do obroča. Premaknite se na drugo stran in nato na deske na steni, da se povzpnete do ročice. En duh aktivira mehanizem, most se vrti za 90 °. Drugi duh se pomakne naprej do drugega vzvoda, po katerem se luč odvzame iz rešetke. Sedaj se mora protagonist Darksiders II vrniti v vodnjak in položiti svetilko na kip, nato pa se obrniti proti spuščenemu mostu. Vzpenja se, mora teči skozi vrata, nato se vzpenja, z uporabo dvigov, obročev in izboklin.
Most je treba ponovno razdeliti. En duh gre v mehanizem, da se vrnemestih, po katerih se vrnejo v normalno stanje in ponovno delijo. Spekter se vzpenja na žarek, drugi teče za bombo, ki jo želite vrniti v mehanizem za rešetkami. Po eksploziji se odpre nov prehod. Z izvedbami se bo junak povzpel na drugo stran in naletel na progo, odprl aktiviranje vzvoda. Smrt gre v areno, kjer se pričakuje bitka s nasprotniki 17. stopnje (to so trije duhovi, splošni nemrtvi in ​​trije mučilci, ki so zaklenjeni v kletke). Slednji bodo šli na boj eno za drugo.

Pot do šefa

Nadaljnji prehod "mest mrtvih" v "Darxaids 2" nikakor ni posebej zapleten. Cesta je izredno ravna: kjer ne morete hoditi, pot poteka vzdolž zidov in obročev. Kjer so vrata in rešetka, je zraven njega vzvod. Poleg tega se bo sestal tudi predpomnilnik "Mesta mrtvih". "Darxayders 2" je dobesedno poln takšnih. Samo pogledati moraš vsak vogal, prelomiti vse škatle. Nekje na straneh Knjige mrtvih, Tsu-Gothovi talismani, oklepni kompleti in druge skrivnosti Darksiderjev 2. "Mesto mrtvih" ni edino mesto, kjer je praktično vsak kvadratni meter pomemben. Po bitki z beživotnimi skarabeji je treba kip s svetilko obrniti tako, da odprejo potrebna vrata. Če jo obrnete za 180 °, lahko pridete v prehod, kjer boste po manipulacijah z bombo in vzponi na steni smrti prejeli še en ključ okostja. Odpiranje vrat kolonam z zeleno lučjo, ki prečkajo brezno, mora protagonist zlomiti kup kosti. Nato se bo odprl prehod na edinstven sklop "Senca smrti", ki vključuje:
 • oklep;
 • škornji;
 • rokavice;
 • ramenske blazinice. Pot naprej poteka skozi polico, kjer boste morali večkrat uporabiti ločevanje uma in uporabiti premikajočo se platformo, da premagate padajočo rešetko, da preidete še na ena vrata.

  Smrt zdaj uporablja bombo za ponastavitev kipa z lučjo iz kvarjenja. Žarek naj bo usmerjen v zeleni krog. Naslednja mreža bo odprla prehod, ki vodi do šefa pod imenom Wailing Host.

  Nasveti za boj proti pošasti

  Boj je razdeljen na dve stopnji. Sprva bo pošast celo udarila po tleh ali udarila po loku, iz katerega mora junak pobegniti. Napad je treba pričakovati z obema rokama. Poleg tega šef zahteva pomoč majhnih nasprotnikov - Bolshakov raven 15 (navadni okostnjaki z meči). Ko protagonist vzame tretjino življenj, se skriva v vodnjaku in sprošča energetski steber. Potem, ko protagonist zlomi masko Outburderja Bolshaka, je bitka preletela v drugo, bolj intenzivno fazo. Značilnost dejstva, da se kostni skeleti kličejo nenehno in ves čas lebdijo nad mestom, se bo začela pojavljati pod zemljo ali udarjati igralca. Zato je potrebno upogniti stran. Seveda bo udarjanje šefa težje.

  Povzetek

  Po spopadu z neznanim "Cthulhu" ostane le, da gre v naslednjo sobo in se spozna z isto dušo. Na tej poti se bodo "Mesta mrtvih" v "Darxaids 2" končala, Smrt se bo vrnila k Drevesu in bo šla skozi Angelska vrata.
 • Sorodne publikacije