Igra World of Tanks. Sistem rezervacij za rezervoar

Če se še niste odločili, na kateri strani se boste borili v priljubljeni igri World of Tanks, vam svetujemo, da začnete s Sovjetsko zvezo. Pogon sovjetske tehnologije ni le eden najbolj razumljivih in dostopnih, ampak ima tudi številne prednosti za začetnike. Tudi danes bomo govorili o sistemih rezervacij tankov v World of Tanks - vprašanju, ki skrbi mnoge igralce.

Splošne značilnosti

Možno je odkriti celoten potencial sovjetskega tanka v igri, ne da bi imeli veliko izkušenj ali odličnih znanj. Zato začetniki raje začnejo svoje poznavanje iz te kategorije.
Tovrstne rezervoarje je na splošno mogoče opisati kot težko opremo s srednjimi puškami, majhno natančnostjo in močno enkratno izgubo. Prelom v modelu KB-1C je 175 milimetrov, škoda pa je približno 390 enot - takšne statistike je mogoče doseči že na šestem nivoju. Tudi sovjetski tanki se lahko pohvali z zaokroženimi rezervacijami, vzajemnimi oklepnimi in dizelskimi motorji, katerih verjetnost je zelo nizka in zelo nizka.

Če je pomen besede „rezervacija“ jasen, potem v zvezi z njegovo shemo? Praviloma je predstavljen vsak načrt za rezervacijo World of Tanks v 3D. To je vizualna predstavitev modela z najbolj zaščitenimi območji. Vsak odsek je pobarvan v drugačni barvi.

Rezervoarji KV-1 in "Churchill III"

KV-1 je eden najmočnejših in najstabilnejših agregatov. Pravilna nastavitev na polju je praktično neranljiva in daje veliko prednostpred sovražniki Glede pušk lahko izberete enega od treh. Priporočamo, da pogledate B-11 s kalibrom 122 milimetrov in izgubo zmogljivosti 370 enot. S takim inštrumentom na peti ravni lahko z vsakim nasprotnikom enostavno delate. Če se borite s tankom KB-1 na dolgi razdalji, potem streljajte na spodnji oklepni avtomobil. Med tekmovanjem v tesnem boju lahko izkoristite možnost razbijanja oslabljenega območja spredaj. Ni vredno napadati stolpa, saj je njegova rezervacija veliko močnejša od katerekoli druge parcele.

Rezervoar "Churchill III" je vključen v premium kategorijo, ki se proda igralcem za pravi denar. Kljub temu, da je rezervacija tega modela bistveno drugačna od KV-1 in je daleč od najboljšega, je njena glavna prednost močan udarec. Uporablja se lahko za lahke in srednje tanke. Ne boste mogli napadati strojev z višjimi rezultati. Če razred in narod "Churchill III" sovpada s katerim koli drugim rezervoarjem v vaši zbirki, potem se lahko razdeli ena posadka. Za razliko od KV-I, na Churchillu III, je sam stolp šibek in ranljiv kraj. Zasloni se nahajajo na najbolj nepričakovanih mestih, njihovo število pa se lahko zelo razlikuje, zato se izogibajte območjem plošče in krmi ter jih ne streljajte iz bunkerja. Oglejte si shemo rezervacije World of Tanks rezervoarjev KV-1 in "Churchill III", ki jih najdete na spodnji fotografiji. Slika prikazuje vse podrobnosti.

Sistem rezervacij za rezervoar World of Tanks - japonska tehnologija

Kaj pa tuji rezervoarji?Japonski tanki, skupaj s Sovjeti, so zelo priljubljeni med WoT igralci. Ko dosežejo peti nivo črpanja, tehnologija iz vzhajajočega sonca začne resno ogrožati svojega nasprotnika.
Japonska shema za rezervacijo cistern World of Tanks nima posebnih razlik. Skoraj vsi rezervoarji imajo "kartonsko" streho in krmo. Če igrate nevtralno stran in vaš cilj je prebiti japonskega velikana, potem vam ne priporočamo, da izostrite pozornost spodnjega oklepa, saj lahko prodre le v pištolo s kalibrom, ki ni manjši od 100 milimetrov. Najboljši cilji v tem primeru so stolp in oklepnik, ki se nahaja na vrhu. V zvezi z zaščitnimi zasloni na obeh straneh krme se z njimi lahko spopadejo z visoko eksplozivnimi ali poševnimi napadi.

Inšpektor za rezervoar

Inšpektor za tanke je avtomatski program za rezervacijo plovil World of Tanks. Z uporabo te programske opreme boste dobili najbolj popolne informacije o določenem rezervoarju, katerega model je v igri. Poleg že pripravljenih rezervacijskih shem lahko Tank Inšpektor najde informacije o povprečnih dohodkih, številu točk za moč, hitrost, ankete, statistiko o ravni izravnave med bitko in še veliko več. Razvijalci nenehno dodajajo nekaj novega v že razpoložljive funkcije, da bi bil program še bolj uporaben.

Sorodne publikacije