Kakšne skrivnosti "Morrowinde" nam skrivajo brezmejni svet Vwandenghele?

Morrowind, ki je bil izdan leta 2002, še danes veseli svoje občudovalce. Toda tudi tisti, ki gredo skozi igro že desetič, niso vedeli vseh skrivnosti Morrowinde. Torej, kaj je še vedno skrito od nas brezmejni svet Vwandenfela?

Tajni trgovci

Glavna skrivnost Morrowinde je dobiti več denarja. Če želite prodati odkrito ukradeno premoženje, morate voziti po mestih, iskati trgovce. Večina jih ima majhno količino zlata. Torej, dragi artefakti bodo morali bodisi zamenjati z doplačilom na zlato, bodisi v prsih za boljši dan. In lahko uporabite storitve dveh konjev "Morrowinda". Prvi od njih je v Calderi, v drugem nadstropju posestva Gorakov. Preskoči ima vsoto 5 000 vozlišč. Storitve tega trgovca so primerne za uporabo v celotni igri. Drugi je Gryazekrab na Azurski obali, vzhodno od Viveka. Znesek je resneje. 10.000 zmajev bo dovolj za prodajo dragih, vendar ne potrebnih artefaktov. Pomemben plus teh trgovcev - stroški prodaje niso odvisni od ravni trgovine ali privlačnosti.

Hitre noge na začetku

Ko zapustite pisarno Seyde Nina, morate takoj oditi v Caldero. Po severni cesti najdete trgovca Pemena. Predlagala bo, da jo spremlja v Gnaar Moka. S tem bo iskanje uspelo in novinec. Če pridete do cilja, bo nagrada artefakt "čevljev bleščečega besa". Naložijoslepote, ampak tudi do 200 točk. Slepost se lahko nevtralizira s povečanjem svetlosti v nastavitvah, hitrost pa bo dober bonus pred začetkom igre.


Ceh morilcev v postelji

Ta skrivnost Morrowinde bo na voljo po uradnem dodatku sodišča. Med spanjem bodo morilci iz temnega bratstva naključno napadli igralca. Opremljeni so na poti do oklepov in oboroženi s pikado v vrednosti 2.000 zlata. Spustimo se na dno cehovskih borcev v Balmorju. Na prvih vratih sta dve pogradi. Po počitku na levi se bo junak zbudil iz glasnega hrupa, in morilec z vso dobro voljo se je zataknil v teksturo postelje. Ko smo ga premagali skoraj brez upora, vzamemo oklep in orožje. Lahko jih prodate od zgoraj navedenih trgovcev.

Hitri prehod

Morrowinda ima tudi eno skrivnost za ljubitelje hitrosti. Ko je junak samostojno našel inkarnacijsko jamo, bo junak samodejno opravil več testov. Inkarnacijska jama se nahaja v gorah, zahodno od Tel Boseja. Pot do nje je trzna in nevarna, zato se morate sprehajati. No, bodisi uporabite napitke za levitacijo in od višine ptičjega leta, da najdete priljubljeno lokacijo.

Knjiga edinstvenih receptov

Ljubitelji igralnih presenečenj bodo cenili knjigo o pripravi Morrowindine nacionalne kuhinje "Skrivnosti kuhinje Redouran". Najdete jo lahko v mestu Aldurun, posestvu Llate by Scar. Opisuje nekaj dobrih receptov, ki bodo celo okusilinajboljše sladokusce.
Koliko drugih skrivnosti skriva čarobni svet Morrowinde? Iskanje več in več, je treba spomniti: glavna skrivnost igre "Morrowind" - njegova neskončnost in edinstvenost.

Sorodne publikacije