Kako spremeniti interval med vrsticami v "Vardo": tri načine

Ko ustvarjate ali spoznavate nekaj, želite, da oseba, s katero delate, izgleda lepa in estetsko prijetna. Ta želja je resnična tudi pri delu z dokumenti "Ward". Ampak, kot pravijo, "hudič v malenkosti," in tako malo, kot veliko vdolbino med vrsticami, lahko pokvari razpoloženje pri delu. Ampak na srečo, je enostavno popraviti, v članku, bomo govorili o tem, kako spremeniti razmik med vrsticami v "Ward". Ne samo, da bomo analizirali metodologijo, ampak bomo tudi povedali, kako je treba vedno podati zahtevane parametre. Prav tako naredimo podrobna navodila po korakih, tako da se bo lahko tudi neizkušen uporabnik spopadel z nalogo.


Nastavimo privzete parametre (prvi način)
Ko spreminjamo razmik med vrsticami v "Vardo", bomo seveda razpravljali, vendar bomo najprej razumeli, kako ga spremeniti tako, da ga nastavimo na privzeto naslednjič, ko vam ni treba določiti vseh novih nastavitev. Torej, kako spremenim razmik med vrsticami v Vardo? Prva metoda je univerzalna za vse različice programa. Toda za razliko od naslednjega bo bolj zapletena. Zato je priporočljivo, da si preberete članek do konca, da si izberete pot do sebe. Najprej morate ustvariti nov dokument v Vardo. Ko to storite, pojdite na kartico Domov na zgornji orodni vrstici. V njej morate najti stolpec "Slogi", ki je na desni strani. Tam morate klikniti na majhno puščico, ki jese nahaja v spodnjem desnem kotu. Pred vami se bo pojavil meni stilov, vendar nas zanimajo le ikone na dnu. Kliknite na tretjo.


Takoj, ko to storite, se prikaže okno z nastavitvami - pojdite na zavihek »Privzeto«. V njej bodite pozorni na postavko "Interval", na desni strani pa lahko določite razmik med vrsticami. Predloge lahko uporabite v spustnem seznamu ali jih vnesete ročno, v polje na desni. To je prvi način, kot v "Vardo", da spremenite razmik med vrsticami. Ko končate, ne pozabite izbrati »V novih dokumentih s to predlogo« in kliknite gumb »V redu«.

Določite privzete nastavitve (druga metoda)

Metoda, ki bo zdaj primerna samo za nove različice programa, ki so bile izdane po letu 2003. Na splošno nastavitev ni zelo drugačna od prejšnje, vendar obstajajo nekatere nianse, zato bomo podrobno podrobno opisali, kako spremeniti razmik med vrsticami skozi odstavek "Odstavek" v "Vardo".
Kot zadnjič, morate ustvariti nov dokument in odpreti zavihek Domov. Zdaj poiščite stolpec "Odstavek". V njej kliknite isto puščico v spodnjem desnem kotu grafa. Okno se prikaže podobno kot prejšnje. Prav tako ima postavko "Interval", na njej na desni strani lahko določite razmik med vrsticami. Naredite to in kliknite gumb »Privzeto«. V oknu, ki se prikaže, izberite »Vsi dokumenti na podlagi predloge Normal« in kliknite »V redu«. Zdaj boste samodejno izbrani pri ustvarjanju novih dokumentovRazmik med vrsticami.

Interval izberemo v nekaj klikih miške.

Tukaj je vse preprosto, vendar se ta metoda uporablja samo lokalno, zato najprej izberite področje besedila, v katerem želite spremeniti interval. Če jo označite, poiščite gumb "Interval" v stolpcu "Odstavek", ki je že znan. Kliknite nanj in na spustnem seznamu izberite želeno vrednost. Če teh nastavitev nimate, lahko izberete Druge možnosti "in videli boste okno, kot je bilo nazadnje. Kaj veste o tem.
Mimogrede, če sprašujete, kako spremenite razmik med vrsticami v "besedi" v tabeli, potem vse zgoraj navedene metode delujejo in v tem primeru, tik pred začetkom, izberite želeno področje tabele.

Sorodne publikacije