Ponastavi Samsung Galaxy S3 Factory Definition: Nasveti in nasveti

Ni take naprave, ki bi bila zavarovana pred različnimi napakami in programskimi napakami. Razlogi za potrebo po dokončanju ponastavitve naprave na tovarniške nastavitve so lahko več, prav tako pa tudi načini za izvedbo te operacije.

Razlogi

Dlje ko uporabljate pametni telefon, bolj verjetno je, da bo v bližnji prihodnosti potrebno ponastaviti tovarniške nastavitve Samsung Galaxy S3. Ta čas uporabe je prvi razlog za neuspeh programskega načrta. Kako je mogoče? Dejstvo je, da ko uporabljate napravo, namestite veliko različnih aplikacij in iger, kot tudi posodobitve za njih. Tukaj lahko dodate vsa prejeta in poslana sporočila, klice, stike, fotografije in videoposnetke, ki ste jih posneli. Tudi če redno čistite napravo iz "smeti", ki ostane po delu teh programov, in če želite izbrisati vse datoteke, prenesene v drugo napravo, bo del še vedno ostal v pomnilniku naprave. Sčasoma se je zmogljivost pametnega telefona bistveno zmanjšala. Neodvisno in celo s programsko opremo je nemogoče odstraniti vse, kar je potrebno.


Drug razlog za zmanjšano zmogljivost, pogoste napake in celo samoizključitev je lahko nezdružljivost med različnimi različicami nameščene programske opreme, kot tudi »Samsung Galaxy C 3«, ki je vgrajen v datotečni sistem. Upoštevajte, da se sistem Android stalno izboljšuje, izboljšuje in spreminja. Nekatere aplikacije preprosto ne morejo biti pravilnejšeČe želite delati skupaj in razrešiti ta spor, potrebujete popolno ponastavitev.

Izobraževanje programske opreme

Vredno je razumeti, da je ponastavitev tovarniške opreme Samsung Galaxy S3 popolna odstranitev vseh informacij na pametnem telefonu. Po tej operaciji postane vaša naprava tista, ki ste jo vzeli iz trgovine - prazna. Zaradi tega je preprosto potrebno izvesti vrsto postopkov za premikanje ali kopiranje vseh obstoječih stikov, fotografij in drugih, ne manj pomembnih datotek. Kje Obstaja več možnosti:


 • Pomnilniška kartica.
 • Računalnik.
 • Google Račun.
 • "Google Drive".
 • Mimogrede, ne pozabite preveriti, kako se v Googlu kliče vaš račun, saj bo tudi izbrisan. Ne pozabite, da po ponastavitvi nastavitev Samsung Galaxy S3 mini ne bo nič ostalo na napravi in ​​ne bo nobene obnove (razen da jo premaknete iz pomnilnika telefona vnaprej).

  Fizično usposabljanje

  Če so pripravljalna dela zaključena in so pripravljeni vsi potrebni podatki, je treba opraviti sam pametni telefon. Najbolje je, da je napolnjena vsaj polovica, pomnilniška kartica pa je odstranjena. To vas bo zaščitilo pred nepredvidenimi težavami.

  Enostavna ponastavitev

  Najlažje je ponastaviti tovarniške nastavitve Samsung Galaxy S3 prek nastavitev. Če želite to narediti, v "Nastavitve" morate vnesti poglavje "Arhiviranje in ponastavitev", kjer, v resnici, in reset, kot je prikazano na sliki.
  Odvisno od sistema, lahko drugi element najdete v "Možnosti" ali "Splošno". To je preprost načinPrimerno bi bilo, da odločitev o ponastavitvi ni povzročila huda napaka pri delu, ampak preprečevanje ali odpravljanje manjših sistemskih težav.

  Odmetavanje skozi obnovitev

  Za začetek morate popolnoma izklopiti pametni telefon. Nekatere naprave, zaradi močne napake programske opreme, zahtevajo radikalne ukrepe - 10-sekundno zaustavitev gumbov za zaustavitev ali celo praznjenje baterije. Drugemu se je bolje izogniti.
  Pri vračanju za Samsung Galaxy C 3 lahko pritisnete tri tipke - vklop, glasnost in dom. Ko se pojavi logotip "Samsung", morate samo spustiti gumb za vklop. Ostalo je treba stisniti. Kot rezultat se prikaže okno s številnimi angleškimi napisi in za ponastavitev Samsung Galaxy S3 na tovarniške nastavitve. Če želite izbrati, morate pritisniti tipko za vklop /izklop in to je vaša izbira.
  Po nekaj čakanju se prikaže novo okno. Že zdaj je treba izbrati "sistemski znanstveni ugled" in, kot prej, gumb za vključitev, da potrdite svojo izbiro. Zaradi tega se bo pametni telefon Samsung Galaxy C 3 vklopil, kot da ste ga pravkar vzeli iz trgovine, zdaj pa ga morate nastaviti. Ne bo imel nobenih gesel, sms sporočil, vaših priljubljenih aplikacij in tako naprej. Ne glede na kompleksnost zgoraj opisanih metod, postopek ponastavitve pametnega telefona na tovarniške nastavitve ne zahteva veliko časa.

  Težave

  V nekaterihV primerih, ko je bil uporabljen gumb za ponastavitev, težava ni bila rešena. Če je ta usoda udarila v vaš pametni telefon, jo takoj prinesite v servisni center, kjer bodo strokovnjaki s pomočjo posebne opreme in programske opreme zagnali vašo napravo in jo povsem ponastavili. Poleg tega popolna ponastavitev načeloma ne reši vedno težave z napravo. V več kot polovici primerov je mogoče zagotoviti normalno delovanje naprave samo preko vdelane programske opreme telefona. Če želite to narediti, morate ponovno obiskati strokovnjake. Ne pozabite, da samo-popravljanje lahko le poslabša situacijo in vaša naprava ne bo nič drugega kot zgolj snop kovine in plastike, prostor v smetnjaku.

  Sorodne publikacije