Kako dodati gumb »stik« na Instagramu: podrobna navodila

Priljubljena storitev «Instagram» je že dolgo prenehala biti običajna socialna mreža. Zdaj je to popolna trgovalna platforma, kjer milijoni uporabnikov najdejo izdelke, ki jih zanimajo, kot tudi storitve. Podjetniki, ustvarjanje računov za promocijo svojih izdelkov, je priporočljivo, da dodate "stik" gumb v Instagram. To orodje omogoča drugim uporabnikom, da takoj pokličejo številko ali najdejo naslov podjetja v primeru, da se zanimajo stran podjetja in izdelki, ki jih zanima. Kako dodati "stik" gumb na Instagram?


Pred tem je moral IP spremeniti na ameriški naslov. Do 15. avgusta 2016 bi lahko samo prebivalci Združenih držav ocenili inovacije storitve Instagram. Zdaj je postopek za povezovanje možnosti dokaj preprost. Dostop do te funkcije imajo tudi ruski poslovneži.

Kdo potrebuje možnost

Gumb za komunikacijo je priporočljiv v profilih fotografov, vizažistov, mojstrov manikure, lastnikov kavarn in restavracij. Največje trgovine in butiki oblačil so že dolgo na Instagramu. Poseben gumb je pogosto nameščen v profilih trgovcev iz trgovalnih platform Ebay in AliExpress. Če uporabnik vodi svoj blog, mu ne bo treba izpolniti opisnih polj z naslovi in ​​telefoni. V "Instagram" lahko preprosto dodate gumb "stik". Na Instagram prihaja na tisoče potencialnih strank, ki ne bodo porabile veliko časa za iskanje stikov. Z njimi je lažje kopirati informacije s te straniprodajalec, v katerem se prikažejo vsi potrebni podatki z enim klikom.Kako dodati "stik" gumb v "Instagram"

Za izpolnitev te naloge, morate imeti račun podjetja v Facebook "socialne mreže". Kako dodati "stik" gumb na Instagram, če uporabnik nima podobnega profila? Nato naj gre na domačo stran Facebooka in klikne na gumb "Ustvari stran" pod prijavnico. V oknu mora biti določena vrsta dejavnosti. Z izbiro ustrezne postavke mora uporabnik izpolniti polja, ki so se pojavila. Nato dodajte kontaktne podatke, vrsto dejavnosti in opis podjetja. Potem lahko zaključite postopek registracije. Kako dodati "stik" gumb na Instagram, če podjetnik že sodeluje s Facebook socialno mrežo? Če želite začeti, mora preveriti, ali sta ime in lokacija podjetja pravilna. Potem morate izpolniti vrstico "telefon". Da bi lahko sledili številu strank, ki kličejo iz Instagrama, je priporočljivo kupiti novo številko.

Preklop na komercialni profil

Nato morate normalno uporabniško stran prevesti v račun za podjetja. Kako dodati gumb "Connect" v "Instagram"? V "Instagram" morate iti na zavihek na desni. Odpre se uporabniški profil. Nato pojdite na nastavitve.
Ikona z orodjem je zgoraj desno. Po tem morate izbrati vrstico "povezani računi". Odpre se majhen seznam. Določiti mora socialno omrežje"Facebook". Na zaslonu se prikaže okno, kjer morate na strani podjetja v Facebooku vnesti naslov nabiralnika in geslo.

Nadaljnje nastavitve

Ko končate zgornje korake, se morate vrniti na nastavitve in v razdelku "račun" izberite vrstico "Preklop na profil podjetja". Nato se morate ponovno prijaviti v socialno omrežje Facebook Facebook. Za dokončanje prehoda na poslovni račun morate slediti navodilom sistema. Kaj naj naredim, če je nastavitev pravilna in ne najdem kontaktnih podatkov na strani? Medtem ko v "Instagram" dodate "stik" gumb? Uporabnik mora posodobiti stran. Na zaslonu mora biti prikazano pozdravno sporočilo. Uporabnik bo videl gumb za stik poleg povezave »naroči se« na strani profila. To orodje bo novim strankam omogočilo, da hitreje stopijo v stik s predstavniki podjetja.

Izpolnite kontaktne podatke

Ko kliknete gumb za komunikacijo s podjetjem, se prikažejo samo informacije, ki jih je uporabnik navedel v zadnjem koraku nastavitve poslovnega računa. Takoj, ko odjemalec odpre podatkovno okno, bo imel dostop do naslova poštnega predala, telefonske številke in lokacije podjetja. Če potencialni kupec gre na "klic" povezavo, potem bo odprl standardne aplikacije na zaslonu naprave za klice. Stranka, ki je kliknila na gumb "pošlji e-pošto", bo dobila v poštni aplikaciji. E-poštni naslov podjetja bo vstavljen v novsamodejno. Ko kliknete gumb »stik«, boste videli tudi informacije o lokaciji podjetja. Če želite, lahko na zemljevidu vidite naslov podjetja. Instagram nima možnosti, da bi se z osebnimi komunikacijami obrnil na predstavnike podjetja, saj mnogi podjetniki raje prejemajo e-pošto.
Za spremembo podatkov za komunikacijo se morate vrniti v profil in se vrniti v nastavitve. Zapis bo prikazal razdelek »Podatki o podjetju«. Pojdite na zavihek in določite nove podatke.

Kako dodati "stik" gumb na Instagram v primeru težave

Uporabnik je lahko naredil napako med prednastavitvenim postopkom. Znova morate zagnati pametni telefon in nato znova izvesti navodila. Do te težave lahko pride, če lastnik računa nima Facebook strani ali ni povezan z računom v Instagramu. Priporočljivo je, da aplikacijo posodobite na najnovejšo različico uporabnika, ki ima težave. Če želite odpraviti tehnične težave, se obrnite na podporo.

Sorodne publikacije