Kako obrniti signale v Mafia 2 - odpraviti pomanjkanje razvijalcev

Za igralniško industrijo je Mafia 2 postala eden najbolj pričakovanih projektov, o katerih so razpravljali igralci iz vsega sveta. Navdihnjeni z najboljšimi filmi in knjigami o mafiji, so razvijalci skušali ohraniti duh prvega dela serije in ga prenesti v drugo.

Mafija 2 - vrnitev v svet gangsterjev

Igra pripoveduje o življenju gangsterjev štiridesetih let. Glavni protagonist, Vito Scaletto, živi s svojo družino v mestu Empire Bay. Ukvarja se z drobnim ropom in tatvino do trenutka, ko nehote ne postane "vroč". Vito pa namesto zapora pričakuje fronto, saj se igra odvija med vojno, ameriški vojaki pa so potrebovali vojsko z znanjem italijanskega jezika. Po službi, ki se je končno vrnil v domovino, se Vito ponovno potopi v gangstersko življenje, tokrat pa spoznajo bolj vplivne in nevarne ljudi.


"Mafia 2" se je srečal z mešano reakcijo: nekdo je pohvalil dolgo pričakovano nadaljevanje in opozoril na pozitivne vidike igre, nekdo in primer ga je primerjal z uspešnejšim predhodnikom v obliki "GTA 4" in ni videl ni napredka.

Za in proti

Tako ali drugače je bila nova "mafija" objektivna in močna ter šibka točka. Kaj izzove igralce s tesno vožnjo in večnim vprašanjem, je zapolnilo vse forume, kako spremeniti signale v mafiji 2. Začnimo z govorjenjem o prednostihNadaljevanje skupne franšize. Igra se je uspela znebiti zahtevnega igranja, ki je prestrašila mnoge igralce iz prvega dela. Obstaja nekaj značilnosti, ki močno poenostavljajo igranje: avtomatsko polnjenje zdravja, sistem izločkov, ohranjanje pred pomembnimi misijami in izboljšano fiziko strelnega orožja. Dodatnih nalog, ki jih je mogoče dobiti od znakov tretjih oseb, je odsotnih - to omogoča igralcem, da se popolnoma potopijo v zaplet in se ne motijo ​​od zgodbe.


V zvezi s problemom, kako spreminjati smernike v Mafijo 2 - najbolj pogosta težava, so se igralci morali zateči k modam. Razvijalci niso upoštevali te podrobnosti pri ustvarjanju igre in po prihajajočih pritožbah niso opravili uradnih sprememb.

Kako vklopiti smernike v mafiji 2

Funkcija sama v igri je odsotna. Omeniti je treba, da lahko Joe na začetku spremeni signale v Mafijo 2, kot je prikazano na spodnji sliki.
Kot igralec se boste morali obrniti na tematske forume, ki se že dolgo družijo. Prenesite mod, da vklopite smernike in sledite navodilom v datoteki. Na ta način se lahko premikate po svetu "Mafia 2", pri čemer upoštevate pravila ceste.

Sorodne publikacije