Opis pomnilnika RAM DDR3 SO-DIMM

DDR3 SO-DIMM je format pomnilnika prenosnega računalnika, ki se razlikuje od plasti RAM-a za namizja z videzom in tehničnimi zmožnostmi. Spodaj je spomin za prenosnike treh proizvajalcev.

RAM SODIMM Kingston ValueRAM

Ta modul je odličen za izvajanje preprostih nalog v množici, saj se DDR3 SO-DIMM 2 gigabajta RAM-a enostavno spopada s trajnimi zrušitvami sistema. Vsestranska velikost je primerna za vsak prenosnik, ki podpira format DDR3. Ta RAM format se je dobro izkazal na trgu rezervnih delov za računalnike, saj ima delovno frekvenco, ki lahko obdeluje ne le preproste aplikacije, temveč tudi veliko iger.


Kar zadeva porabo energije, ta trak v primerjavi s prejšnjo različico pridobiva, saj porabi malo energije, kar pozitivno vpliva na delovno temperaturo pomnilniškega modula. Ura frekvenca njihovega dela je 1333 MHz, kar je za red velikosti višje od DDR2. Povečala se je tudi pasovna širina - 10600 megabajtov na sekundo. Memory Kingston DDR3 SO-DIMM 2Gb deluje z napetostjo 15 voltov.

J Ram [JRS2G1333D3] 2 GB

Še en predstavnik DDR3 SO-DIMM, zasnovan za delo z mobilnimi računalniki. 2-gigabajtna plošča se lahko uporablja kot privzeti enojni pomnilnik ali pa par RAM-ov. Prenosnik ima le dve reži, da je v njemRAM, tako da v par je bolje, da poberem RAM bari enako po frekvenci in časovnih intervalih.


Ta pomnilnik je primeren za prenosni računalnik, zasnovan za povprečno zmogljivost, zato ni smiselno izvajati zahtevnih iger. Čas za ta DDR3 SO-DIMM je 9-9-9-24, kar poveča pasovno širino na 10 GB na sekundo. Poleg delovne frekvence 1.333 megahertz, ta plošča lahko deluje na frekvencah 1066 in 800 megahertz. Za optimalno delovanje RAM-a je treba vzdrževati napetost enega in pol volta.

Goodram [GR1333S364L9 /2G] 2 GB

Predstavnik DDR3 SO-DIMM je odličen za izboljšanje učinkovitosti mobilnih računalnikov. Količina pomnilnika v višini dveh gigabajtov vam bo omogočila obvladovanje različnih nalog operacijskega sistema. Vendar pa je taka RAM absolutno ni namenjen za začetek sodobnih iger. Če želite popraviti to, preprosto namestite drugo takšno vrstico, ki ne bo samo povečala splošne zmogljivosti prenosnega računalnika, temveč tudi pospešila obdelavo podatkov med procesorjem in trdim diskom.

Recenzije

O prvem predstavniku razreda DDR3 SO-DIMM, Kingston, veliko pozitivnih ocen, ki pogosto omenjajo visoko hitrost dela. Nekateri so opozorili tudi na razpoložljivost tega RAM-a in njegove stroške. Med negativnimi ocenami je zagon sistema po tem, ko je bila plošča nameščena skupaj z RAM-om drugega proizvajalca. Kar zadeva RAM iz J Ram, je večina pozitivnih mnenj nagnjena protisposobnost združevanja s spominom drugega proizvajalca. Negativni odzivi so bili usmerjeni le v nizko kakovostno embalažo RAM - od preprostega polietilenskega paketa do papirja. Še en predstavnik DDR3 SO-DIMM - Goodram - je pridobil soglasje med uporabniki za zanesljivost in vzdržljivost po relativno nizki ceni. Tudi mnogi so prišli do podrobnih navodil za namestitev in uporabo, ki so vključeni v RAM. Med slabostmi so uporabniki opazili rahel vonj, ko so bili prvič uporabljeni. Pri izbiri RAM-a za prenosni računalnik je treba upoštevati tovarniške nastavitve proizvajalca, saj se zgodi, da palice različnih proizvajalcev preprosto ne dovolijo zagona sistema.

Sorodne publikacije