Spacewar Steam - kaj je to? Način namestitve

Skoraj vsak igralec pozna trgovalno platformo, kot je Steam, ki temelji ne le na največji trgovini z računalniškimi igrami, ampak na celotni skupnosti, z milijoni ljudi po vsem svetu, kjer so združeni in včasih skupaj. in po skupnosti. Poleg tega obstaja celotna knjižnica, kjer lahko uporabnik prenese ne samo igre, ampak tudi programsko opremo. Ta članek bo govoril o vesoljski par. Kakšen je program, kakšna je njegova zgodba? Govorili bomo tudi o drugih skritih Steam aplikacijah.


Hidden Steam Games

V tem trenutku je Steam zagotovil veliko aplikacij, ki štejejo na deset tisoče. Vsi so razdeljeni v dve glavni skupini: plačana in brezplačna. Na dani trgovalni platformi ceno oblikuje družba sama, ne pa založniki, zato dvakrat letno napovedujejo izjemen popust. Igre so podane skoraj naključno, zaradi priliva novih uporabnikov postaja vse bolj. Dobri so tudi brezplačni programi, včasih se jim pridružijo tudi nekateri, nekateri pa so plačani, ko je koledarski datum nekoliko vreden. Na primer, obletnica izdaje Left 4 Dead - potem bi jo lahko vsakdo prenesel brezplačno, vendar ne tako, kot je, kar mu je dalo čas in ga nato pobral.
Obstajajo tudi skriti programi, do katerih je mogoče dostopati samo iz ukazne vrstice računalnika. Spacewar je ravno to. Naslednji odstavek članka podrobno opisuje zgodovino tega projekta in kako ga brez truda namestiti. Če govorimo na kratko, potem Steam redko uči igre kotdarilo, vendar to popolnoma neopaženo. Polovica vprašanja vesoljske pare (kaj je to in za kaj je bila ustvarjena) je praktično rešena. Treba je opozoriti, da poleg te igre obstajajo tudi drugi. Če imate grafično kartico Nvidia ali Redeon, lahko skupaj z grafično kartico podarite posebno kodo. Ponavadi je v dokumentaciji.


Namestite Spacewar Steam Install 480

Spacewar je ena prvih računalniških iger, ki sega v leto 1962. To je ravno takrat, ko so bili računalniki velikost celotne stavbe, in namesto integriranih vezij so bile uporabljene svetilke. Spacewar je razvil slavnega programerja Steva Russella na Massachusetts Institute of Technology. Ideja je bila ustvariti prvo računalniško igro za dve osebi, ki jo je dobil. Ni bilo zapleta, obstaja eno sonce, ki potegne dva igralca k sebi. Vsak pilot ima kratek čas, da ubije sovražnika, sicer se bo gorivo končalo ali strelivo. Zdaj je na voljo v Steamu popolnoma brezplačno.
Navodila za namestitev za Spacewar Steam Install 480:
  • Zaženite Steam in se prijavite.
  • Pritisnite tipko Win + R, odpre se meni "Run".
  • Vpišite steam: //install /480 in kliknite OK.
  • Če vas vaši prijatelji vprašajo, da je to Spacewar Steam, potem lahko varno podate isto kodo, kot ste jo sami vnesli. Igra se začne celo na šibkem ali močnem računalniku in lahko igrate le dva.

    Za zaključek

    Upamo, da ste izgubili vprašanja o vesoljski pari: kaj je to in za kaj je bilo ustvarjeno. Poleg te brezplačne igre vam priporočamo, da si ogledate tudi drugeznanih blagovnih znamk video kartic, internet ima zadostno število kod. Prav tako je vredno paziti na novice, saj pogosto obstajajo brezplačne igre za plačane igre.

    Sorodne publikacije