Kako obnoviti staro različico VC v računalniku?

Socialna mreža "VKontakte" je ena izmed najbolj priljubljenih. Danes milijoni uporabnikov iz celega sveta vsak dan obiščejo ta spletni vir. Ne gre le za prebivalce Rusije, Ukrajine, Belorusije, temveč tudi za predstavnike Združenih držav Amerike, Velike Britanije, Francije in drugih držav.

V zadnjem času je socialna mreža "VKontakte" spremenila svojo zasnovo. Danes se veliko ljudi zanima, kako se vrniti na staro verzijo VC in lahko to stori. Zdaj bomo poskušali odgovoriti na to vprašanje, podrobno pa bomo podrobno opisali, kako lahko spremenite novo različico socialne mreže v staro, na katero so vsi že navajeni. Šel gor!


Zakaj je bila različica posodobljena?

Nova različica priljubljene socialne mreže "VKontakte" je bila uvedena šele aprila 2016. Stara različica je zastarela, saj je obstajala že dolgo časa. Treba je omeniti, da so prvič predstavniki soc. omrežje je izvedlo teste nove zasnove, vsak uporabnik je imel možnost, da samostojno poveže novo različico, potem pa, če mu ni bilo všeč ali mu je bilo neprijetno, je imel možnost vrniti staro.
Kasneje so strokovnjaki uvedli novo različico za vsakogar in odstranili možnost, da bi se vrnili na staro. Nato so se začela vprašanja, kako vrniti stare različice VC po nadgradnji.

Nova različica VKontakte

9. junija 2016 je bilo približno 10% uporabnikov VK povezano z novo različico socialne mreže. To je bilo storjenoprisilno, saj se je posodobitev zgodila sama, vendar za vrnitev stare različice spletnega mesta niso bili cenovno dostopni. Vendar se to ni končalo, saj je 17. avgusta 2016 socialna mreža "VKontakte" popolnoma obnovila svoj dizajn za vse uporabnike. Hkrati je iz vsake registrirane osebe v družbi izginila priložnost za vrnitev k stari različici. omrežja.


Potem ljudje poskušajo ugotoviti, ali lahko starejšo različico VK po dolgem času vrnete. Če je odgovor pozitiven, potem želijo vedeti, kako to storiti. Po mnenju predstavnikov socialne mreže "VKontakte", vrnitev na staro različico mesta ne bo nikoli več!

Delna vrnitev

Popolnoma vrnitev stare različice VKontakte je precej problematična, vendar še vedno lahko naredimo nekaj sprememb. Kot veste, je posodobitev popolnoma spremenila videz pogovornih oken. Za oblikovanje sporočil, kot je bilo pred nekaj leti, morate iti v razdelek "Sporočila". Nato pod desno spodaj boste našli menjalnik, na katerega morate usmeriti miško in izbrati "Pojdi na klasični vmesnik".
Po izvedbi prejšnjih korakov boste lahko vrnili klasično pogovorno okno, vendar bo ostalo ostalo nespremenjeno, saj brez dodatnih akcij in posebnih aplikacij ni mogoče vrniti prejšnje različice socialne mreže VK!

"Ni nam všeč!"

Zdaj je veliko ljudi, ki niso zadovoljni z novo različico socialne mreže. Mnogi poskušajo najti obsežno količino informacij o tem, kakovrnite staro različico VC v računalnik, vendar tega preprosto ni mogoče brez pomoči dodatnih programov, ki so jih razvili strokovnjaki. Ljudje so prepričani, da je bila prejšnja različica bolj priročna. Poleg tega so nekateri prepričani, da je nova zasnova VKontakte zelo podobna mreži "sošolci" in Facebook. Mimogrede, ali veste, da so uporabniki celo ustvarili peticijo, ki vsebuje zahteve za ohranitev stare različice, vendar to ni vplivalo na nič?
Hkrati so se predstavniki socialne mreže "VKontakte" samo smejali uporabnikom, ki so obljubili, da bodo zapustili to omrežje v primeru, da prejšnja različica strani ne bo vrnjena. Dejstvo je, da so ljudje še mesec dni po obljubah še naprej na spletu. Logično je, da so navajeni na novo različico, saj se mnogim zdi bolj priročno, moderno in preprosto. Če se še vedno ne morete navaditi na novo različico socialne mreže in poskusiti izvedeti, kako vrniti staro različico VC v računalnik, lahko v tem primeru uporabite aplikacije, o katerih bomo zdaj podrobneje govorili.

Eleganten

Ta spletni program je posebna podpora, ki vam lahko pomaga vrniti staro zasnovo v socialno mrežo VKontakte. Podali bomo informacije o tem, kako vrniti staro različico VC v sistem Windows, tako da ciljate brskalnik Chrome.
Zato morate najprej zagnati brskalnik in izbrati tri navpične točke na vrhu desno. Nato kliknite dodatneOrodja in izberite Razširitve. Nato se pomaknite navzdol in kliknite gumb "Več razširitve". Zdaj ste v spletni trgovini Google Chrome. V polje za iskanje trgovine vnesite ime programa, tj. Naslednji korak je izbrati stilski program s spustnega seznama in klikniti gumb "Namesti".
Po namestitvi morate klikniti na povezavo userstyles.org, ki se bo imenovala "Aplikacije". V zgornjem iskanju morate vnesti naslednje podatke: "Old design VK". Nato pritisnite Enter in videli boste posebno temo. Pojdite na ustrezen razdelek in kliknite gumb »Namesti«. Naslednji korak je prijava pod VK, vendar ne bo nove različice socialne mreže, ker ste pravkar lahko namestili staro različico VK. Poskusite uporabiti staro verzijo vašega udobja, saj se lahko v enem letu navadite na novo različico strani, ki se zdi veliko bolj priročna, prijetna in lažja za mnoge.

Ocene

Zanimivo je, kaj pregleduje nova zasnova socialne mreže «VKontakte»? Če govorimo na kratko, je treba omeniti, da so se ljudje nekaj časa po prvotni izdaji novega modela navadili nanj in vsi so postali najboljši. Dejansko, če mislite, da postane očitno, da je sodoben dizajn VKontakte je veliko lažje in bolj priročno, in njegov videz je bolj moderno, ki ne more, ampak prosim.
Vendar pa obstajajo ljudje, ki se ne morejo navaditi na nove spremembe, zato so jim predstavili ta članek. Če želite vrniti staro zasnovo v socialno omrežje VK,v tem primeru morate uporabiti posebno programsko opremo Stylish, ki vam bo to omogočila. Ko boste izpolnili vse zgoraj navedeno, boste lahko dobili dolgo pričakovano nagrado - staro različico VKontakte. Vso srečo!

Sorodne publikacije