Na kratko o tem, kako spremeniti kurzor miške na "Winds 7"

V primerjavi s prejšnjimi operacijskimi sistemi so trenutni sistemi praktično idealni, zato jih lahko po želji prilagodite. Na splošno lahko vse prenesete v nepriznavanje, kar ne velja samo za mape, datoteke in drugo, ampak tudi za kazalec. Malo ljudi ve, toda kazalec se lahko prilagodi in uživa v ljudeh, ki ne marajo vsega, kar je standardno. V tem članku bomo podrobno opisali, kako spremeniti kurzor miške na "Winds 7" in brez uporabe programov tretjih oseb. Članek je priporočljiv za začetnike, ki uporabljajo operacijski sistem Windows.


Kako spremeniti kazalce in kazalce v operacijskem sistemu Windows 7

Za začetek je vredno vedeti, da je mogoče vse kazalce spremeniti v tiste, ki jih želite, celo kazalniki napake v sistemu - še vedno jih je mogoče nadomestiti. Tudi, če ne želite ustvariti lastnega kazalca z določenim programom, ga lahko prenesete na internet, ker obstaja veliko lokacij, kjer lahko najdete kazalec za vsak okus in barvo. V spodnjih odstavkih vam bomo povedali tudi, kako se ne vmešate v prevariste, ki vam želijo dati virus namesto kazalca.
Priporočljivo je tudi, da ste pozorni na dejstvo, da je poleg kurzorja v operacijskem sistemu Windows možno vmesnik popolnoma stilizirati. To naredite na nadzorni plošči. Priporočamo, da greste tja in si ogledate možne nastavitve. Med njimi je tudi energetsko učinkovit način, ki omogoča tudi dolgo delo računalnika na akumulatorjuminimalističen način, ki uporablja manj grafične kartice in izboljša splošno učinkovitost.


Navodila za spreminjanje kazalca miške na "Vetrovi" 7:
 • Pojdite na nadzorno ploščo, prikažite velike ikone.
 • Poiščite gumb "Miška" in kliknite nanj.
 • Videli boste majhno pogovorno okno in med različnimi nastavitvami podpostavko "Indeks".
 • Videli boste številna stanja kurzorja, ki jih je mogoče prilagoditi. Dvakrat morate pritisniti na želeno stanje - odpre se "Explorer", v katerem lahko izberete kurzor z razširitvijo * .cur.
 • Kliknite gumb "Shrani".
 • Kako spremeniti kazalec miške na Windows 10

  Kot že omenjeno, lahko operacijski sistem Windows postane tisto, kar želi uporabnik. Ta tradicija se prenaša iz različice v različico. Zato je način za spremembo miške na "Winds 7" praktično ni spremenilo.
  Oglejmo si, kako spremeniti kurzor v Windows 10:
 • Z desno miškino tipko kliknite namizje, nato pa pojdite v razdelek Personalizacija.
 • Pod naslovom "Miška in dotikanje" je spodaj napis "Napredne možnosti".
 • Čudovito, zdaj boste videli isto okno kot v Windows 7. Kliknite na katerokoli stanje miške in izberite svoj računalnik.
 • Shrani.
 • Pozor

  Če ste poslušali našo tablo in se odločili, da prenesete kazalec na internet, vam priporočamo, da najprej namestite protivirusni program, sicerNehote lahko računalnik okužite z virusi. Če ne želite namestiti protivirusnega programa, je vredno vedeti, da se datoteka kazalca konča z razširitvijo * .cur in ne * .exe. Če ponudite drugo možnost - je virusni program.

  V zaključku

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako spremeniti miškin kazalec na "Vetrovi 7", saj bo ta funkcija pomagala okrasiti vaš delovni računalnik in naredila ozračje bolj sprejemljivo, ker nekateri standardni kazalci lahko preveč spodbujajo njihovo neenakost. Prav tako vam priporočamo, da pazite pri prenosu datotek iz interneta, da ne omenjamo kazalcev. Prenesete samo iz zaupanja vrednih mest ali poiščite standardno mapo v mapi, na voljo je veliko možnosti.

  Sorodne publikacije