Lokacija Lock Modana v Warcraftu: osnovne informacije o tem, kako priti do njih

Na tej lokaciji je zelo prijetno podnebje, veliko izkopavanj in celo veliko jezero. Jezero se imenuje tudi - Lock Modan, pravzaprav je mesto dobilo ime ravno od njega. Okoli gore v bližini jezera je veliko trave in dreves. Na severu je bila kamnita brana pred Kataklizmo. Tu živi veliko troggov, kobalta in orkov.

Zgodovina

Prej so prevladovali škrati. Ko je prišlo do druge vojne, so orki prišli na ozemlje. Vendar so škrati lahko vrnili Lok Modana. Trenutno lahko najdete ostanke utrdb ali katapultov, ki spominjajo na bitke, ki so se zgodile. Planine so nepremagljive, zato je težko priti sem. Še vedno je prehod, če upoštevamo celotno vzhodno celino, potem je to območje praktično najbolj mirno. Uredi Loke Modan King Magni Bronzobord.


V preteklosti je bilo v jezeru kamnita skala, ki nadzoruje odvajanje vode, vendar jo je Deathwing uničil.
Rühlfuss lahko najdete v Dolini kraljev. Zadolžen je za ubijanje troj, v bližini jezu, Hennewir VII se bori z gnomi črnega železa.

Geografski položaj

To je zelo velika lokacija, jezero je preprosto ogromno. V njem so vidni trije otoki. Na južnih otokih so trojanci in krokodili. Na severu so ostanki trdnjave, ki je nekoč stala tukaj med drugo svetovno vojno.
Okoli jezera so vidne gore, rastejo borovi in ​​tvorijo gozdove. V njej je veliko rib, zato tukaj pridejo različni plenilci, na primer tam črni medvedi. Tudiso trdi zobje, ljubezen je vegetacija v jezeru. Občasno prestrašijo ribiče. V vodah je pošast.


Ko je Pot v smrti v Kataklizmu uničil Kameno jezo, je voda šla v Bolotin. Tako je jezero praktično umrlo, zdaj je zemljišče. Tu je video ogled lokacije.
Na severu Lok Modane je Bolotin, na jugu - neplodna zemlja, na zahodu - Dun Morog, ni daleč. Na jugozahodu lahko vidite plimsko sotesko, na severovzhodu - višavje somraka. Največje naselje je Telsamar.

Zakaj je tukaj

Igralci so radovedni, da bi prišli v Lock Modan, ker je za zavezništvo veliko nalog, začenši s prvo stopnjo, za Hordo obstaja več nalog. Kot nagrado dobite različne koristne stvari, orožje, hrano. Iz zelišč lahko najdete svetlo obarvano in zemljano korenino. Ore so kositer, srebro in baker. Najdete bojevnika - veverico ali kačo. Od rib, obstaja sallfokun, lisica, zajec. Poleg rib, lahko ujamete zabavne teme: čevlje, steklenico ruma.

Kako do tja

Če greste od Dun Moroga do zavezniških ozemelj, lahko do Modana pridete peš ali z letalom. Na enak način lahko pridete do soteske Tidal ali Bolotin. Ampak, če greste iz neplodnih dežel ali v Twilight Highlands, boste morali iti samo po zraku. Če razmišljate o vstopanju v Lok Modan iz Stormwinda, potem morate najprej opraviti jeklarstvo. Od enega mesta do drugega se lahko podate na podzemno, torej na podzemno cesto. Ona jev četrtini gnomov. Potem morate zapustiti mesto in za vami boste imeli vhod v mesto. Pojdi levo in poišči pot. Pojdite naravnost, sprehodite se skozi vrata v skalah. Obstaja še ena možnost 1 - prevzeti nalogo. Za 10 lvl morate v železariju najti rudarja barmana. Tukaj je posnetek zaslona igre.
On vam bo dal nalogo, zahvaljujoč temu, boste prišli do Lock Modana. Ali pa lahko, začenši z 9 lv, v vsakem mestu poiščete oglasno desko za junake.

Sorodne publikacije