Europa 4 Universalis: goljufije, kode, posebnosti prenosa igre

Globalne strategije - To je zelo zanimiv žanr računalniških iger. Zahvaljujoč njemu imajo igralci priložnost, da zgradijo svojo državo ali celo civilizacijo, tako na Zemlji kot v vesolju. Razlika med strategijami in strategijami po korakih v realnem času je, kar je opisano v naslovu - globalno. Vi nadzorujete celotno državo, morate nenehno spremljati njen razvoj, skrbeti za njene državljane, kopičiti vojaško silo, jo razvijati v drugih smereh in tako naprej. Danes je ena najboljših globalnih strategij Europa 4 Ii. Goljufije, kode in kar je najpomembnejše - vodnik za prehod bo podan v tem članku. Boste lahko razumeli, kaj predstavlja proces igre, lahko ugotovite, kako morate igrati, se naučite vseh funkcij in ključnih dejavnikov, ki vam bodo omogočili uspeh.

V igri Europa 4 Universalis je seveda tudi goljufija. Z njihovo pomočjo lahko igrate veliko bolj uspešno, vendar je vredno razumeti, da je to trik in ta igra ne bo iskrena. Torej, če si drznete uporabljati kode, potem to odločitev sprejemate na lastno odgovornost.

Kaj je ta igra?

Vendar pa imajo lahko tukaj bralci vprašanja. Kaj je vse to Europa 4 Universalis? Pripombe ji bodo pomagale, kaj in na kakšen način? S tem morate razumeti. Zato ta globalna strategija govori o razmerah v svetu od 15. do 18. stoletja. Nato v večini primerov ni bilo jasnih meja držav, ki bi jih držaleza daljše časovno obdobje. In morate prevzeti vlogo enega od vladarjev, ki morajo skrbeti za blaginjo vaše države. Lahko ga agresivno razširite z uporabo vojaške moči. Lahko ga naredite za državo trgovanja in povečate obseg financiranja prek trgovine z drugimi državami. Pridružite se lahko sindikatom, razglasite vojno in tako naprej. Poskrbeti morate za dobro počutje vaših državljanov, sicer vas lahko zrušijo. Na splošno bo veliko stvari za vas in veliko misli bo potrebno. In to je tisto, kar privlači igralce v igrah, kot je Europa 4 Ii. Te igralce igralci uporabljajo zelo redko, zato bo članek na prvem mestu o tem, kako uspeti brez uporabe kod. Seveda pa bodo za tiste igralce, ki želijo preizkusiti goljufijo, na voljo ustrezne informacije.

Nastavitve in nastavitve

Torej, ko začnete igro, morate biti pozorni na meni nastavitev. Ne gre za vizualne in zvočne nastavitve, ki jih lahko izberete po lastni presoji, ampak o nastavitvah igre. Tu lahko izberete kompleksnost igre in moč nasprotnikov, pa tudi pogoje zmage, kar je zelo pomembna točka. Skupaj obstajajo štiri vrste pogojev zmage. Najprej lahko določite trajanje igre, to je, do kdaj se bodo dogodki odvijali. In ko bo to leto prišlo v igri, bo zmagovalec določen glede na število doseženih točk. Drugič, preprosto lahko postavite določeno število točk, ki jih potrebujete za klicanjezmagovalec Tretjič, imate pravico določiti število provinc, ki jih potrebujete za povezavo z vašo državo, da bi jih zmagali. Nazadnje, zadnja možnost je vnaprej pripravljena misija za vsako državo. Vaš cilj je izpolniti pogoje določene misije, ki ste jih izbrali. Na splošno je to, kar boste naredili, odvisno od načina igre. Če ste šele začeli igrati, je priporočljivo, da preberete nasvete, da vas bo igra poslala. S Europa Universalis 4 se lahko ukvarjate hitreje in učinkoviteje: goljufije, kode in drugi triki v tem primeru vam ne bodo več koristni.

Upravljanje

Kaj čakate na Europa Universalis 4? Goljufije, kode ne bodo pomagale, če nimate vsaj splošne ideje o tem, kaj morate storiti. In za to se morate ukvarjati s tem, kar se dogaja na zaslonu. Večina zaslona je seveda igralna kartica. Tam boste našli veliko število pokrajin, od katerih je vsaka vedno mogoče izkoristiti za razširitev svojega vpliva. Zemljevid je uokvirjen z različnimi paneli, ki vam omogočajo, da spremenite pogled, vidite količino denarja v zakladnici, stabilnost vašega stanja, razpoloženje ljudi, pa tudi mnoge druge pomembne parametre. Morate razumeti, da je to zapletena igra in da se boste morali veliko naučiti, da jo boste popolnoma razumeli. Torej, če želite uporabiti Europa Universalis 4 goljufije, prenose in podobne uroke, potem se morate zavedati, da ni vse mogoče rešiti s goljufijami. Bodite prepričani, da se morate naučiti vodstva, da vedno ohranite svoje stanjepod nadzorom.

Uporaba premora

Naslednji namig, ki ga ne smete pozabiti, je premor. Dejstvo je, da se dogodki v igri odvijajo v realnem času in premor lahko postane vaš glavni pomočnik. Če ga aktivirate, bodo vaši nasprotniki prenehali delovati kot vaši podrejeni. Vendar boste v mirnem ozračju imeli priložnost dati navodila vsem svojim podrejenim, ki jih bodo začeli izvajati takoj, ko zapustite način pavze. To je zelo uporabna funkcija, ki vam bo pomagala več kot enkrat in vam bo pomagala bolje od branja.

Pokrajine

Seveda je vredno govoriti o tem, kaj so v tej igri pokrajine, saj je okoli njih, da se bo celotna akcija vrtela. Kot lahko vidite na glavnem zemljevidu, je ves svet razdeljen na majhne pokrajine, od katerih lahko vsaka osvojite. Nekateri od njih so že vaši, nekateri pripadajo drugim državam, nekateri pa so nevtralni. Kot pravite, več pokrajin, ki jih imate, bo močnejša vaša država. Hkrati pa bo veliko težje obvladati in jo, seveda, zaščititi. Zato se poskusite razvijati postopoma, da ne boste izgubili nadzora nad vašo državo.
V provincah lahko sprejmete določene ukrepe, ki vam bodo pomagali izboljšati njihovo dobro počutje, v večini primerov pa se bodo samodejno razvijali, ko se bo prebivalstvo povečalo. Zelo enostavno je zaseči nevtralno provinco s pošiljanjem tamkajšnjih naseljencev za kolonizacijo ali pa jih sploh razrešitilokalnega prebivalstva, ki vam ne omogoča mirnega naseljevanja pokrajine. Če pokrajina pripada sovražniku, jo boste morali najprej premagati in uničiti vse obrambne strukture. Zato večina igralcev zanima, kaj lahko igra Europa Universalis 4 za vojsko, da vedno premaga nasprotnike brez težav.

Upravljanje enot

Pomembno je govoriti o tem, kako je nameščen sistem enot Universal Europais, ki vam omogoča, da kupite več enot, vendar to vam ne zagotavlja uspeha. Dejstvo je, da je veliko odvisno od morale vaših vojakov, in če je nizko, potem se verjetnost poraza v bitkah, celo tistih, v katerih je numerična prednost na vaši strani, povečuje. Zato sledite moralu vaših vojakov. Omeniti je treba tudi obstoj več vrst enot. Prvič, lahko so kopno in voda. Zato se nekateri premikajo po kopnem, drugi - na vodi. Obe kopenski in vodni enoti imata tri vrste. To pomeni, da lahko ustvarite pehoto, konjenico, artilerijo, vojne ladje, galije in prevoz. Vedno upoštevajte prednosti in slabosti vsake vrste. To ni strategija v realnem času, kjer bodo najmočnejše enote v velikem številu tako ali drugače premagale sovražnika. Tukaj morate razmišljati logično in strateško.

Taktike igre

No, čas je, da preidemo na posebnosti, in sicer, kakšne taktike za prehod igre morate izbrati. Največja napaka igralcev je zasledovanje točk od samega začetka. Vi ste vrednida bi razumeli, da imate pred nami tristo let upravljanja, zato se morate najprej okrepiti kot močna država in nato preiti na bolj aktivno delovanje. Poleg tega je vredno povedati o misijah, ki jih boste nenehno prejemali med igro. To so posebne naloge, ki jih lahko izvajate in dobite točke. Ali pa se lahko osredotočite na druge naloge in popolnoma ignorirate misije. Vendar pa je še vedno priporočljivo vzeti njihove brate, hkrati pa skrbno preučiti, kaj boste potrebovali med izvedbo, in koliko časa boste prejeli za dokončanje. Torej je vaša glavna taktika postopen razvoj, popoln nadzor nad vsemi slabostmi, pa tudi zmerni lov na točke. Ni nujno, da pohitite s svojimi zaslužki, vendar ni nujno, da jih popolnoma opustite in pustite, da vse gre na gravitacijo, saj lahko to privede do poraza.

Ekonomija

Za razliko od konvencionalnih strategij, globalne strategije dajejo velik poudarek tudi gospodarstvu. V zvezi s tem se morate nenehno razvijati in če vidite, da vam zmanjkuje sredstev, lahko pri banki zaprosite za posojilo. Vendar to vpliva na stopnjo inflacije, tako da je naravni razvoj gospodarstva in nenehna rast financ najboljši način, bolje pa je, da v primeru izrednih razmer pustimo posojila.

Trgovina

Seveda je ključni element igre trgovina z drugimi državami, ki jih morate izvajati na trajni osnovi, saj vam bo pomagala vzpostaviti odnose z drugimi državami in prejeti od teh odnosov dohodek in sredstva, ki jih potrebujete. Prav tako vpliva na razvoj gospodarstvain tehnološki razvoj, na katerega boste porabili velik del svojega denarja. Obstajata dve priljubljeni strategiji, ki vam bosta uspeli. Ena ponuja vam vzporedno razvijanje vseh tehnologij, ki vam bodo omogočile, da pokrijete čim več področij. Drugi je osredotočen na osredotočenje na en vidik in njegovo razvoj do maksimuma, nato pa na drugi vidik. Obe strategiji vam lahko pomagata.

Diplomacija

Vendar pa vojaške in gospodarske sfere niso vse, kar bi vam bilo treba skrbeti. Obstaja tudi diplomacija in vera je vedno v bližini. Religija je eden najtežjih in najbolj zanimivih vidikov igre Europa Universalis 4. Religija, goljufija, ki jo najbolj iščejo, je ključ do širitve njenega imperija. Da bi povezali državo z vami kot vazal, morate izpovedati isto vero, kot je ona. In potem, po določenem času, boste lahko naredili njeno ozemlje del svoje države. Vendar vse države izvajajo različne religije, zato se v igri Europa Universalis 4 zelo pogosto goljufajo o religiji, in sicer o njeni spremembi določene države. Vendar diplomacija ni le religija, temveč druge vrste interakcij z državami. Lahko vstopate v zavezništva, izmenjujete tehnične dosežke, sklepate zakonske zveze med predstavniki dveh različnih držav in tako naprej. Preprosto povedano, diplomacija je eden od ključev uspeha v igri.

Chitos

Tako v izvirni različici igre kot v Europa Universalis 4: Ženski moški prevare se vnesejo na enak način. Če želite poklicati konzolo,Za vnos kod morate pritisniti gumb "~". V novo ustvarjeni vrstici vnesite eno od kod. Pravzaprav jih je okoli sto, zato bo ta članek prikazal le nekaj, ki so najbolj priljubljeni. Na primer, kot je bilo že povedano, je v igri Europa Universalis 4 goljufanje za religijo zelo priljubljeno, in glavna stvar je, da je določen napredek, ki vam omogoča nadzor nad spremembo vere v določeni pokrajini. Pogosto se uporablja tudi Manpower goljufija, ki vam omogoča, da dodate izbrane enote. Če vnesete goljufijo, lahko takoj naredite katero koli državo. In če nimate dovolj denarja, potem ne morete iti v banko, ampak samo uporabite denar goljufije. S pomočjo kode za pomoč lahko dobite seznam vseh goljufij in če uporabite kodo za pomoč z dodatkom nekaterih branja, boste dobili informacije o tem, kaj ta goljufija opravlja.

Sorodne publikacije