Diamantna enota v igri "Maincraft": recepti, ekstrakcija, koristne informacije

Myacrement Diamond Bloc je vir, ki ga mnogi ljudje želijo dobiti. Toda pridobivanje ni vedno enostavno. To bo treba dobro pripraviti. Spodaj boste našli informacije o diamantih in ustreznih blokih v Minecraftu. Kaj morate vedeti za vsakega uporabnika? Kako narediti in uporabljati diamantne bloke? Odgovori na vse to in ne samo, vam bodo zagotovo pomagali, da se navadite na svet pikslov igre.

Kratek opis

Diamantna enota je vir v igri Maincraft. Uporablja se pri izdelavi in ​​služi kot odličen način za shranjevanje diamantov. Tudi o teh mislih bomo govorili.
Po prejemu ustreznega bloka lahko igralec zgradi svetilnik, ga uporabi kot kulis ali ga razstavi na diamantih. Najpogosteje so najnovejši materiali aktivno vključeni v krafting.

Pridobivanje virov

Diamantni bloki v Minecraftu omogočajo pridobivanje diamantne rude. Z njegovo pomočjo lahko brez težav ustvarite orožje, orožje in orožje na visoki ravni. Bloki, kot smo že povedali, lahko uporabimo kot kulise. Na primer, ko ustvarjate stene in tla.


Za pridobivanje diamantov morate delati z diamantom ali železo. Kuba z ustrezno rudo se nahaja dovolj globoko v jamah. Na površini jih ne bomo našli. Kosi diamantov, ki jih igralec lahko najde v deblih in zakladnicah. Vendar to ni najboljša rešitev za ekstrakcijo iTeme. Bolje je iti za izkopavanja inna blokih razporedite piko z ustrezno rudo.

Recepti

Diamantno rezilo je odličen način za shranjevanje diamantov. V eni vrečki vrečk je postavljenih 64 kock. Vsak od njih ima 9 diamantov. V skladu s tem, da strganje diamant blok v "Minecraft", je treba združiti 9 kosov diamantov na delovni mizi. Nobena dodatna obdelava ne potrebuje virov. Diamanti so postali bolj razširjeni. O njih bomo še naprej govorili. Ta vir je mogoče pridobiti z žganjem diamantne rude v peči. Iz enega bloka pade "en diamant". Poleg tega je po analizi istega bloka padlo le 9 enot materiala.


Deli diamantov v Minecraftu se uporabljajo za ustvarjanje:
 • diamantnih orodij (krampi, lopate, pletenice, osi);
 • diamantni oklep (čelade, stezniki, obutev, čevlji);
 • diamantni meč;
 • zvezde katere koli barve;
 • glasbena škatla;
 • tabela očaranosti.
 • Nič več področij uporabe ni raziskanih virov in materialov v igri nimajo. Če želite, lahko igralec namesti dodatek za Minecraft, ki vam bo omogočal iskanje diamantov in primernih blokov novih obrtnih receptov. Na primer, za ustvarjanje ščitov.

  Mod za bloke sreče

  Sprememba bloka diamantnega laka je precej pogosta. Kaj je to? Po namestitvi ustreznega dodatka v igri so srečni. Ko so uničeni, igralec prejme različne predmete. Možnost "izpadanja" blokov, virov, mobov in nakita je odvisna od vrste kocke. Višja kot je, bolj je verjetno, da bo prejelaposebnih materialov. Za izdelavo laka je dovolj, da združite 8 zlatih palic in metalec. Po namestitvi modne diamantne kocke sreče boste morali kombinirati laki blok in 8 kosov diamantov. Spodaj je slika spreminjanja sreče izgube vira /moba po namestitvi modifikacije.

  Zaključek

  Ugotovili smo, da predstavlja diamantni blok v igri "Meinkraft" in delce diamantov. Prav tako je jasno, kako jih uporabljati. To je osnovno znanje, ki ga mora imeti vsak igralec. Naj namestim dodatne modove in različne dodatke? Ponavadi jih zanimajo napredni igralci. V začetnih fazah jim ni treba. Če želite zbrati diamantne bloke v Minecraftu, morate včasih trdo delati. Igralec mora iti v ječe in jame, da dobi želeni vir.

  Sorodne publikacije