Kaj je ta program - Mipony? Kako ga uporabljati?

Kljub dejstvu, da spletni brskalniki že dolgo uživajo zmožnost prenosa datotek iz interneta, so mehanizmi, ki jih uporabljajo, večinoma slabše od zmogljivosti posebnih prenosnikov. Takšni pripomočki lahko neposredno delajo s specializiranimi orodji za prenos datotek, ki lahko vzdržujejo povezave, tudi če odjemalec (računalnik ali pametni telefon) izgubi povezavo s spletom. V tem pregledu bomo govorili o eni od teh storitev, imenovani Mipony. Kaj je ta program? Kako ga uporabljati? Katere težave lahko naletite med delom z Miponyjem? Na ta in druga vprašanja odgovarjamo v spodnjem gradivu.


Mipony: Kaj je ta program?

Mipony je klasičen prenosnik datotek. To je vsestranski pripomoček, ki lahko prenese in spremeni datoteke iz interneta mimo spletnega brskalnika. Spread free in ima velik nabor funkcij, ki niso značilne za brezplačen prenos. Orodje se ponaša z minimalističnim vmesnikom in deluje na katerem koli sodobnem operacijskem sistemu, vključno z operacijskim sistemom Windows, MacOS in Android, in se lahko upravlja na daljavo. Podrobne informacije o značilnostih izdelka so navedene spodaj.

Ključne funkcije za prenos datotek

Raziskovani pripomoček je bil ustvarjen predvsem kot priročno orodje za prenos datotek, medtem ko se je domnevalo, da bo stranka zamudila neprijetnosti gostovanja gostujočih strani, kjer so shranjene.podatkov Program sam preverja seznam zahtev, uvaja kodo "captcha", čaka čas in nato začne nalagati datoteke enega po enega. Vse se dogaja v samodejnem načinu. Prenos poteka čim hitreje, pripomoček stisne maksimum iz razpoložljivega komunikacijskega kanala.


Takoj, ko uporabnik doda povezavo za prenos datoteke, program prevzame nadzor v svojih lastnih rokah, če datoteko naloži v ozadje, ne da bi pritegnil pozornost. Tudi če je Mipony zaprt, postopek ne bo preklican, vendar se bo ohranil do nadaljnjega zagona pripomočka. Prav tako lahko uporabnik določi prednost. Nekatere datoteke je mogoče uvrstiti v čakalno vrsto, njihov prenos se bo začel po koncu prenosa prednostnih datotek.
Če je med postopkom prišlo do napake, bo program poskušal samodejno sprejeti vse ukrepe, da bi ga nadaljeval od mesta pečine ali od začetka. Uporabnik lahko nadzoruje, koliko datotek je mogoče prenesti s posameznega strežnika. Nekatere datoteke so shranjene na gostiteljskih virih v razdeljenem pogledu. Če izvedete ročni prenos, boste morali te datoteke poiskati sami in izvajati več procesov hkrati. V primeru Miponyja bo program naredil za vas. Mipony tudi samodejno sledi povezavam, ki jih uporabnik kopira v odložišče, in če povezava shrani datoteko ali več datotek, jih bo program poskušal prenesti.

Integracija z brskalnikom

Ena od prednosti programa je sposobnost integracije v brskalnik. V časuZa brskanje po spletu skenira spletna mesta za povezave, ki so primerne za prenos teh ali drugih datotek. Mipony tudi preveri datoteke, ki ostanejo na strežniku, ali pa je že izbrisan.
Posebni program mini pomočnik vam omogoča, da preusmerite vse zagonske povezave iz brskalnika v Mipony in prevzame vse ostalo. Mipony prav tako skenira najbolj priljubljena spletna mesta za občasno nalaganje datotek.

Navodila za delo s pripomočkom

Zdaj, ko veste, kaj je pripomoček, se morate naučiti uporabljati program Mipony. Kljub velikemu številu funkcij je program še vedno zelo enostaven za upravljanje. Če želite začeti, morate:
 • Označiti povezavo, kjer boste našli preneseno datoteko ali spletno mesto, na katerem je shranjena.
 • Vnesite povezavo v program z gumbom "Addlinks" ali "Paste and detectlinks". Ta korak ni obvezen, če program uporablja možnost zajemanja zajema. V programu lahko pošljete tudi povezavo do samega spletnega mesta in z nje se bodo začele prenašati vse datoteke. Takoj po opravljenem koraku bo pripomoček preveril zmogljivost strežnika in začel postopek.
 • Nato morate klikniti na gumb "Začni prenesene povezave" (Downloads selected).
 • Ko se datoteke prenesejo, program predlaga, da se jih po potrebi združi v eno. Kliknite gumb Join Files in shranite rezultat s klikom na gumb Save.
 • Daljinsko upravljanje

  Mipony ponuja tudi dve možnosti za upravljanje z zagonom na daljavo. Eden je spletni odjemalec, prilagojen namiznim računalnikom in mobilnim napravam. Z njim lahko začnete in ustavite nalaganje, izbrišete jih, vnesete captcha. Za naprave z operacijskim sistemom Android obstaja ločena aplikacija. Omogoča vam upravljanje prenosov, brisanje seznama in prejemanje obvestil o koncu postopka neposredno v telefon. Aplikacija je na voljo na trgu Play.

  Plugins

  Za Mipony so bili razviti majhni programi, ki lahko samodejno vnesejo poseben captcha brez vmešavanja uporabnikov. Eden izmed najbolj priljubljenih pluginov je Deathby Captcha. Ustvarjalci plug-ina so na tem področju delali že več kot 7 let in so najučinkovitejše orodje za uvedbo "captcha". Vtičnik deluje skoraj nedvoumno, hitro in ne naloži računalnika. Obstajajo izdelki drugih proizvajalcev, vendar delujejo drugače, nekateri pa sploh ne zahtevajo plačila, zato njihova namestitev ni priporočljiva.

  Kritika in povratne informacije

  Kljub vsem navedenim ugodnostim pregledi Miponyja niso najboljši. Dejstvo je, da z zagotavljanjem možnosti za uporabo pripomočka za brezplačno, razvijalci so se odločili, da bi denar za oglaševanje in affiliate programov. Namestitev na vaš računalnik Mipony, morate biti pripravljeni na dejstvo, da bo skupaj z njim nameščen in veliko drugih programov, katerih lastniki so plačali razvijalcem za tako agresivno promocijo. Zato je treba vnaprej ugotoviti, kaj je toprogram. Mipony je eden od števila adware virusov in je poln oglasov. Če niste pripravljeni na to, potem morate odstraniti pripomoček in preveriti računalnik za prisotnost virusov in oglasnih pasic s pomočjo specializirane programske opreme. Blog: Kaj je to?
  Razvijalci so poskrbeli tudi za oblikovanje lastnega bloka, ki prikazuje različne vrste informacij. Kaj je ta program? Vtičniki Mipony in njihove posodobitve. Nove različice vseh aplikacij, vključno s tistimi, ki so namenjene za upravljanje na daljavo. Prav tako pišejo o posodabljanju baze podatkov z gostiteljskimi viri in strežniki. Programski navdušenci in uporabniki bi morali občasno obiskati ta vir, da bi izvedeli več o Miponyju in njegovih zmožnostih.

  Ponydroid

  Že iz naslova je mogoče razumeti, da gre za posebno programsko opremo za naprave, ki temeljijo na Androidu. Za to, kar potrebujemo program Mipony, že vemo, zato vemo, kaj potrebuje aplikacija Ponydroid. To je mobilna različica istega zagonskega nalagalnika. Sklop priložnosti je skoraj enak. Program avtomatizira vaše prenose, samodejno nadzira celoten proces in nadaljuje s prenosom, če pride do prekinitve povezave. Pripomoček lahko čaka na začasne omejitve, ki jih naložijo gostiteljski viri. Od minusov je pomanjkanje vtičnikov za samodejni captcha vhod. Poleg pripomočka za daljinsko upravljanje aplikacija Ponydroid pošlje uporabniku tudi potisno sporočilo o koncu prenosa.

  Sorodne publikacije