Escape The Ghost Town 2: Ravni 1-6

Pobeg Ghost Town 2, prehod, o katerem razmišljamo danes, se ne razlikuje veliko od svojega predhodnika. Za iskanje predmetov in njihovih aplikacij se morate spopasti z desetimi najtežjimi ravnmi.

Prve tri stopnje

Zbudite se v krsti. Igra Escape The Ghost Town 2 ne traja veliko časa. Vklopite svetilko. Dvignite jekleno palico, kamen in žarek. Uporabite vse predmete na pokrovu. Zavrtite membrano, povežite rimske in arabske številke. Odprla bo mrežo. Izberite cesto in skledo angela na palubo. Vzemite nož in ostanek iz nagrobnika. In odstranite iz luči opornico. V grob vstavite tri kozarce. Odstranite ključ. Dvignite skodelico z angelom z nožem. Pojdi v kripto. Po rešitvi problema dobite binokular. Uporabite ga za ogled luči. Vstavite čip v vrata in dvignite barvno shemo.


V hiši vzemite rezalnik. Na podstavku - ostanek, na lestvi - izvijač. Spustite korake in vzemite žetone. Zložite jih na podstavek, da se bodo prižgali. Odprite polje. Po pobiranju predmetov pojdite v hlev. Očistite prah in vzemite rokavice. Preostali predmeti bodo strgali blok pred hišo. Na splošno, v Escape Ghost Town 2, prehod ravni 3 ni težje od drugih. Opravili boste naloge hitro.

Stopnje 4-6

Kot lahko vidite, je v Escape The Ghost Town 2 prehod ravni dokaj preprost. Dvignite naslednji izvijač in del strgala. Odprite uro in nastavite številčnico. Vzemite krožnik.Popravite jakno, ki leži na kovčku. Uporabite ga za rezanje grmovja v loncu. Vzemi še eno ploščo in ključ. Odprite kovček in vzemite odpad. Odprite tla in dvignite zadnjo ploščo. Uporabiti jih je treba na ključavnicah na vratih.


V notranjosti pokličite gumb iz omarice. Namestite ga na telefon in dvignite klavirske ključe in dele mozaika. Dvigni pete na vratih. Po igranju mini-igre pri iskanju predmetov boste prejeli glavo izvijača. Pojdite nazaj v omarico in jo prilepite, kjer želite. Prosim popravite klavir in dobite še en izvijač. Vzemite klešče blizu rešetke v drugem nadstropju. Odprite predal za orodje in odstranite modro žarnico. Pritrdite ga v svetilko na klavirju. Osvetlite jih na mreži in rešite preprosto sestavljanko. Koda - 42083. V košarico vzemite broško. Dvignite leseni ročaj in ročaj ob stolu. Pritrdite kladivo na prsni koš. Razbijte jih na fotografiji in odstranite vijak. S tremi predmeti pritrdite ročaj na prsni koš. Vzemite fomko Prikaži ustrezne slike - žita, ogenj, medicina, avtomat. Na tleh postavite les in dvignite preprogo.
Pritrdite vijak na stol s ključem matic. Premakni se. Pojdite po lestvi za vrati. Igrajte mini igro pod stropom in jo peljite na podstrešje. Na tem bomo dopolnili opis prvih šestih stopenj Escape The Ghost Town 2. Prehod ugank zdaj za vas ne sme biti nekaj nadnaravnega.

Sorodne publikacije