Država izvora Samsung: Kakšen je učinek tega vnosa?

Večina uporabnikov se sprašuje, kje je država Samsung. Glavni poudarek metode, ki bo podrobneje opisana spodaj, je, da bo vsak uporabnik lahko preveril državo izvora katerega koli pametnega telefona Android, ne le pametnega telefona Android. Samsung je začel svojo prvo proizvodnjo v Indiji, ko je leta 1997 odprl svojo prvo tovarno v Noidi, Uttar Pradesh, blizu New Delhija. Ta sodoben kompleks je danes osnova velikana elektronike. Proizvaja mobilne telefone, hladilnike in LED televizorje. Noid velja za vodilno mesto med vsemi hčerinskimi družbami Samsunga, kar zadeva povečanje produktivnosti. Samsung je novembra 2007 odprl drugi proizvodni obrat v Chennaiju, Tamil Nadu, da bi pomagal bolje in hitreje proizvajati svoje izdelke v južnem delu države. Danes so v objektu Sriperumbudur izdelani LED televizorji, pralni stroji, hladilniki in klimatske naprave.

Prikaže IMEI na zaslonu

Za določitev proizvajalca morate najprej ugotoviti, kako na pametnem telefonu prikažete številko IMEI. Edinstveni identifikator za vse pripomočke, ki jih ni mogoče zamenjati ali ponarediti.
Če želite te številke prenesti na zaslon, morate vnesti kombinacijo * # 06 #. Nato se pred vami prikaže ena ali dve številki IMEI, odvisno od tega, koliko slotov SIM kartic je nameščenih v pametnem telefonu. Poleg tega bo prikazana tudi edinstvena serijska številka pametnega telefona Samsung. Vidite lahko tudi številko IMEI in serijsko številko, čeVaš model telefona ima izmenljivo baterijo. To storite tako, da izklopite napravo, odstranite baterijo in nalepka s temi podatki Samsung bo v predalu.
Katera država je proizvajalec tega ali drugega pametnega telefona? To vprašanje zadeva veliko število uporabnikov. In ni čudno. Navsezadnje veliko ljudi morda sploh ne ve, da se lahko država Samsung razlikuje. Da, prej je veljalo, da bodo vsi pametni telefoni te blagovne znamke na Kitajskem, vendar to ni res.

Kaj so simboli IMEI

Ko prikažete informacije IMEI na zaslonu, morate ugotoviti, kaj to pomeni. Na zaslonu pametnega telefona bodo informacije izgledale takole: Samsung ww70k62108wd ua. Država izdelave ni prikazana na prostem.

Mimogrede, Samsungovo vodstvo trdi, da je kakovost njihovih izdelkov vedno visoka, ne glede na to, katera država proizvaja. Če se vrnemo k dekodiranju IMEI, bodo zanimali njegovi sedmi in osmi znaki. Vsebujejo informacije o državi izvora določenega pametnega telefona Galaxy.

Opredelitev države

Vse razpoložljive kode, ki pojasnjujejo, v kateri državi je bil izdelan določen pripomoček:
 • Številke 05 in 50 kažejo, da je pametni telefon Galaxy izdelan v Braziliji ali Združenih državah.
 • Številka 08 ali 80 pomeni, da je bila vaša galaksija izdelana v Nemčiji.
 • Na slikah 00 je navedeno, da je izdelan v državi, kjer je bil kupljen.
 • Slike 01 ali 10 kažejo, da je galaksija izdelana na Finskem.
 • Št. 02 ali 20 dokazujejo, da je sestavljen v ZAE ali Indiji.
 • Slike 03 ali 30 pomenijo totelefon je narejen na Kitajskem
 • Slike 04 ali 40 prav tako kažejo, da je pripomoček sestavljen v Srednjem kraljestvu.
 • Št. 06 ali 60 kažejo, da je pametni telefon Galaxy potekal v Hongkongu, na Kitajskem ali v Mehiki.
 • Številka 13 kaže, da je bila proizvedena v Azerbajdžanu.
 • Tudi Samsung ne vpliva na kakovost določene naprave. Namesto tega so osebne preference uporabnikov. Ampak, glede na številne raziskave, je očitno, da so uporabniki še vedno bolje iskati pametne telefone, izdelane v Indiji. Če v liniji IMEI na mestu 6. in 7. znaka številke niso navedene zgoraj, je bil pametni telefon v Vietnamu v partnerski tovarni. Na žalost to ni najboljša izbira, saj lahko nekatere komponente v napravi uporabite v napravi in ​​ne iz Samsunga.

  Alternativna metoda

  Če ne želite izvedeti države izvora Samsung s kodo IMEI, lahko to storite s programsko opremo tretjih oseb. Na primer, na pametni telefon lahko namestite aplikacijo Samsung Info Samsung. Prikaže informacije o državi, ki jo Samsung izdeluje na začetnem zaslonu.
  Aplikacija ima zelo preprost vmesnik. Preprosto prikaže vse informacije, ki jih lahko dobi iz naprave. To vključuje tudi, kako izvedeti o državi proizvajalca telefona Samsung. Na vrhu tega seznama je razdelek Splošne informacije, ki vsebuje informacije o državi izvora naprave, datumu izdelave in stanju števca Knox.

  Sorodne publikacije