Igra "Čarovnica-3: Novigradske tolpe": mimo

Naloge v eni izmed najboljših RPG vseh časov, Widget 3, "Novigradske tolpe" so del glavnega prizadevanja "Lov za mlajše". Kompleksnost v njenem prehodu je razložena z možnostjo propada poslanstva in več načinov prihodnje izbire dejanj. Da bi vse naredili prav, morate imeti pri roki priročnik, kjer se zabeleži celoten prehod s svetom.

Od kod prihaja naloga?

Naloga "Novigradske bande 3" se začne med potekom glavne zgodbe. Izhaja iz dejstva, da Geralt išče svojega starega znanca, posvečenega Zhovtza, ki se je obrnil na ulične tolpe. Da bi dosegli svojo pot, je potrebno pridobiti podporo Sig Runa. Ko protagonist pride k njemu, bo stražar usmeril belega volka k parni sobi. Tam se lahko bolje seznanite s Sigismundom Dijkstrojem, Tesakom in drugim članom obveščevalne službe - Bedlamom. Nekaj ​​trenutkov kasneje so v kopalnico vdrli kriminalci iz skupine Young Bastard in začela se je pretep.Prvi koraki

Ko Geralt ukrade običajno palico, da bi uničil vse napadalce ljudi, bo Tesak prišel z njim in ponudil, da bo šel skozi področja prihodkov vodje tatovih skupin. To bo začelo nalogo "Novigradske tolpe" v "Widgetu 3" z ne predolgim ​​prehodom. Hkrati bo Dejkstra svetoval, da se ne obrnete na Tesak in da vse delate sami. Vodja Revizijske inteligence govori o igralnici, areni in hiši mlajših. Ti trije kraji bodo morali obiskatiBeli Volk Če želite začeti, pojdite do baze Tesac, da prilagodite svoja dejanja.


Prvi cilj bo izgradnja igralnice, ki bo prinesla ogromen dohodek celotni tolpi. Vstopi tam in se spoprijateljite z vsemi sovražniki. Držite nered, da pustite znak, da je mlajši lov. Pojdite v drugo nadstropje, kjer lahko najdete ujetnika nizuko Rino. Govori z njim in prizna, da je spil za Bedlam. Zagotovila bo tudi informacije, da ima Bastard Junior uredniško podporo in tako deluje odkrito.

Dodatna nagrada in nadaljevanje

Zaradi naloge "Banda Novigrada" v "Widgetu 3" uporabnik sprosti zapornika v igralnici, začelo se bo dodatno iskanje "Čast tatov". Da bi to dosegli, je dovolj, da obiščete Kralja Starves, in on bo dal nagrado. Sedaj pojdite na areno, kjer sta dva načina. Lahko začnete s Thazaak borci in ubijate vse borce z redarji. Ali pa v mirnem pristopu k igralcu, ki ni igralec Igor in kaže željo po delu na njegovem šefu. Nato bomo testirali več bitk. Po zmagi se pojavi mlajši in naroči, da ubije Geralta. Začel se bo masovni boj, kjer boste morali ubiti vse razbojnike iz barabe gangstona. To epizodo lahko preidete na dva načina, brez razlike. V vsakem primeru se boste morali boriti z vsemi prisotnimi borci. Da bi prihranili čas, je bolje, da pripeljete Tesakove podrejene in takoj začnete zakol. Ne pozabite preživeti, saj je lahko boj z veliko ljudmi usoden.

Nepričakovane informacije

V areni v nalogi "Novigradske tolpe" v Widgetu 3 prehod nadalje omogoča spust do spodnjih nadstropij. Če želite to narediti, morate poiskati Igorjevo truplo in vzeti ključ z opombo. Pridi v klet in aktiviraj čarovniško vizijo, da vidiš skrita tajna vrata. Ko ima stikalo, ki aktivira želeni mehanizem. Za zidom bo skrinja, kjer je veliko kovancev. Odstranite kot nagrado in preberite beležko, ki jo boste tam našli. Od nje Geralt izve, da Bastard Junior odkrito izvaja svoja nezakonita dejanja, saj sam podpira kralja Radovida. Ta informacija bo zelo zanimiva za vodjo revizije Sigismunda Dijkstra. Ni vredno takoj zagnati, ker se moraš zaposliti z mlajšim do konca. Dejkstra še ne reče ničesar, ampak pošilja Belega Vovka samo poveljniku obveščevalne službe Temarije Vernon Roche - staremu prijatelju Geraltu.

Konec naloge

Če ste zaskrbljeni zaradi posledic misije Banda Novigrada v Widgetu 3, lahko takoj rečete, da ne bo vpliva na glavno zgodbo. Za končno izvedbo misije je takoj po prizorišču na glavo vodja kriminalne združbe. Na mestu, boste ugotovili, da so že delali rdeči ljudje in vladajo v sobi, polni nereda. Po anketi se vrnite v Tesac. Opazil bo impresivno sposobnost čarovnika in Geralt bo pridobil oblast med nožem iz njegove tolpe. Uporabniki to nalogo vedno znova izzivajo, ko iščejo potnajti v njem zavetje Prase Mlajšega. Dejansko tega ni mogoče storiti, saj je celotna misija namenjena pridobivanju informacij o razmerju storilca s kraljem Radovidom. Prav tako lahko s seznama zavetišč izbrišete vse tri, ki so povezani s prostori Junior. Prehod na "Widget 3" ("Novigradske tolpe") z ali brez Tesaka vam bo omogočil, da se vrnete k prehodu glavne zgodbe. Pogovorite se z Diykstroyom in igralca bo poslal na pravo mesto.

Možnosti neuspeha

Naloge v igri "Widget 3" "Pas Novigrada" lahko v več primerih ne uspejo. Prvi od njih bo umor Heratovih tovarišev v areni, ki jih je Thesak poslal, naj pomaga. Prihranite jim življenje bo precej težko, saj morajo nasprotniki veliko ubiti. V vsakem primeru lahko ta del preide na drug način. Drug način za neuspeh je premagati. Če po areni nemudoma pojdi na Diykstre in poroča o povezavi Radovida z barabo z mlajšim, bo poslal čarovnice v Vernon Roche. Med pogovorom z obveščevalnim poveljnikom Temerije se bo začela nova naloga, "tolpe v Novigradu" pa ne bodo več ugasnile. Zato bi morali vsi uporabniki najprej obiskati igralnico, areno in hišo, nato pa se odpraviti na Diykstre, da bi nadaljevali glavno zaplet. Iskanje zatočišče mlajših v prihodnosti bo pomagal sam Radovid, ki se zdi, da ni čisto zdrava oseba, sodeč po pogovoru z njim.

Splošne opombe

Od začetka je mogoče obravnavati predloge iz iskanja "Widget 3" "Band Novigrad"Tesaka Ta možnost ne pripelje do ničesar, ker greš v igralnico in arena mora biti prepričana. V primeru izbire ukrepov z asistenti bodo morali spremljati svoje zdravje in ne dajejo smrti. Prav tako je treba omeniti, da opravljanje naloge sploh ni obvezno in neuspeh ne bo pripeljal do ničesar. Glavna stvar je, da dobite informacije o povezavi Mlajšega Prasca in Radovida, da nadaljujete glavno zgodbo. Vseeno je bolje, da po areni odidemo v hišo iskanega kriminalca. To bo trajalo nekaj dodatnih minut in popolna zmogljivost vam bo dala izkušnjo, ki jo potrebujete v prihodnosti. Prenašanje naloge poteka v duhu celotne igre: klasične variacije izbire, več možnosti delovanja, ustvarjanje iluzije popolne svobode za uporabnika.

Sorodne publikacije