Kako dobiti nalepke Sneppy: podrobna navodila

Že veliko socialnih omrežij je svojim funkcionalnim nalepkam dodalo velike nalepke za emotikone, namenjene enemu ali več junakom. Priljubljena ruska stran "VKontakte" ni bila izjema. Sikersi se lahko v dialogu pošljejo prijateljem, delijo komentarje itd. VK ima tako brezplačne nalepke kot tudi tiste, ki jih je mogoče kupiti za valuto strani - glasove (že kupili za pravi denar). Nekatere od teh brezplačnih paketov s čustvenimi simboli je mogoče dobiti popolnoma brezplačno, za pridobitev drugih pa morate opraviti določeno nalogo - kot za posedovanje junaka naše zgodbe. Razdelimo kako priti nalepke "Snipe Fish".


Sneppy Fish - Kdo?

Snappy je zabavna riba, družabna maskota Snapster. Na nalepkah, ki jih prikazuje, živi v svojem življenju ali ponavlja znake priljubljenih memov: človeka, ki je ležal v barvi svojih solz, prefinjenega aristokrata, "na brlogu", "kawai", "roke-obraz", pick-uperjev itd. Snapster je produkt razvijalcev VKontakte, fotodiode, ki v mnogih pogledih ponavlja funkcionalnost »Instagram«. Zato je Sneppi PR-akcija, namenjena promociji tega mobilnega programa med številnimi uporabniki VKontakte.
Kako priti nalepke Sneppy? To lahko storite popolnoma brezplačno! Vendar pa z eno "vendar" - morate dokončati majhno nalogo. Kaj? Preberite naslednji podnaslov. Opozorilo, te nalepke ne morejo biti predstavljene prijateljem niti kupljene za glasove.

Kako dobiti niz nalepk "Snape": aplikacijaSnapster

Če želite imeti v svoji zbirki te zanimive nalepke, bodite pripravljeni na naslednje:
 • Pojdite v trgovino s platformami (AppStore - iOS, Google Play - Android), vnesite Snapster v iskanje in prenesite aplikacijo pametni telefon Njegov prenos je popolnoma brezplačen.
 • Odprite aplikacijo v telefonu, poiščite informacije in se prijavite v račun za VC. V ta namen je dodeljen poseben gumb - «Prijava prek VKontakte».
 • Na katerem koli zaslonu: domača stran, sporočila, vroče novice, vaš profil - v spodnjem desnem kotu zaslona bo velik okrogel modri gumb s sliko kamere. Potrebujemo nas.
 • Kliknite gumb, da omogočite aplikaciji dostop do vaše kamere in galerije fotografij.
 • Potem boste morali narediti fotografijo ali izbrati nekaj iz vaše zbirke. Kliknite »Nadaljuj«.
 • Izberite filter ali prilagodite svojo prihodnjo fotografijo. Sedaj kliknite "Naprej".
 • Kako priti nalepke Sneppy? Na naslednjem zaslonu označite izvoz v album "VC". Ostaja, da kliknete na "Objavi". • Vse, kar je pomemben del zadeve, že zaostaja.

  Nadaljevanje: "VKontakte"

  Zdaj pa najbolj zanimivo:
 • Preverite svoja osebna sporočila "VKontakte". Prejeti morate sporočilo od bot Snapster, na katerega je priloženo darilo kot dragocen nabor nalepk.
 • Kliknite na "Open Dial." Če se nalepke ne prikažejo v zbirki, jih zaprite in ponovno odpriteaplikacijo ali enako s stranjo v brskalniku. Zdaj lahko uživate v smešnih ribah vaših prijateljev!
 • Če ne, kaj storiti?

  Poglejmo najpogostejše težave:
 • Strogo ste sledili točkam, kako priti do nalepk "Snape", vendar vam bot ni poslal set? Poskusite objaviti drugo objavo čez nekaj časa, ne da bi pozabili deliti z VC. Ali pa izbrišite Snapster, nato ga znova prenesite in ponovite vse akcije iz prejšnjega podnapisa.
 • Ne morete namestiti aplikacije na pametni telefon ali objaviti fotografije? Poskusite z drugim pripomočkom.
 • Ali vaša aplikacija Snapster ne deluje za vaš operacijski sistem? Namestite enega od emulatorjev Android in iOS v računalnik. Pojdite skozi to v shrambo aplikacij platforme in prenesite ta izdelek. Potem boste uporabili le navodila "Kako priti nalepke" Snape "?
 • Obutev je promocijska poteza razvijalcev Snapsterja. Konec koncev, da bi jih našel uporabnik "VC", mora prednastaviti to aplikacijo in v njej postaviti fotografijo. Mimogrede, po nalepkah, ki ste jih prejeli, lahko aplikacijo izbrišete. "Sneppy" ne bo izginil iz vaše zbirke.

  Sorodne publikacije