Kako konfigurirati kolo Defender za igre?

Za igranje računalniških iger, vhodnih naprav boste potrebovali le tipkovnico in miško. To je dovolj, da uživate v igranju v skoraj vsakem projektu. V nekaterih primerih je priporočljivo uporabljati igralno konzolo, da bi dobili najbolj popolne občutke, kot tudi boljši nadzor nad tem, kaj se dogaja na zaslonu. Vendar pa obstajajo bolj zapletene in specifične naprave, ki so daleč od vseh. Na primer, gre za čelado, ki jo lahko kupite za igranje dirkalnih simulatorjev in drugih podobnih iger. To vam daje popoln občutek, da ste v kabini avtomobila, in če naprava še vedno prihaja s pedali, potem boste lahko potopili v proces igre čim globlje. Na primer, volan Defender je vedno odlična izbira za tiste, ki želijo dobiti poceni, a kakovosten izdelek. Toda tudi pri visokokakovostnem volanu lahko pride do težav z nastavitvijo. O tem bomo razpravljali v tem članku. Spoznali boste značilnosti nastavitve koles Defender v računalniških igrah in kaj morate storiti, da boste kar najbolje izkoristili igro.

Uporaba v računalniških igrah

Defender je ugoden nakup za vsakega igralca, ki uživa v dirkalnih simulatorjih, saj lahko imate veliko bolj prijeten čas. Namesto, da pritisnete puščice na tipkovnici, lahko volan gladko zavrtite in s tem povečate razpoložljive prikaze. Seveda, tiTe naprave ne boste mogli uporabljati, na primer v strategijah, igranju vlog ali streljanju. Ampak, če so dirke sestavni del vašega igranja iger na srečo, potem morate res razmisliti o nakupu kolesarja. Ampak ne smete misliti, da je to enako najlažji način za vstop, kot je miška ali tipkovnica. Morda imate resne težave z njegovo konfiguracijo. Vendar ne bodite obupani, saj je ravno zato, da bi vam pomagali v podobnih situacijah, in ta članek je nastal.

Priključitev naprave

Torej ste kupili Wheel Defender Forsage ali kakšen drug model, kaj morate storiti potem? Najprej morate seveda povezati z računalnikom. Če želite to narediti, sledite navodilom, ki so posebej za vaš model, vendar lahko z gotovostjo trdite, da so palice v večini primerov priključene na računalnik prek kabla USB, zato ne bi smeli imeti težav neposredno s tem korakom. Samo poskrbite, da je naprava prikladno prikladno za vas, dolžina kabla je bila dovolj, tako da ni bilo nevarnosti, da bi padli dragi volan. V nekaterih primerih je to dovolj - priključite volan na računalnik, sistem proizvaja potrebne postopke in lahko že uporabljate novo vhodno napravo. Vendar pa ne bo vsak igralec na igrišču Defender pristal na delo tako preprosto. Pogosto boste morali poskusiti veliko več, da ga prilagodite.

Namestitev voznika

\ t
Če se volan ne zažene takoj po priključitvi na računalnik (averjetnost takega razvoja je zelo visoka), potem pa res morate razmisliti o namestitvi gonilnikov za vašo novo napravo. To lahko storite na več načinov. Prvič, najpogosteje s kolesom v paketu je lahko disk, s katerega lahko namestite gonilnike zanj. Vendar je to nekoliko zastarela metoda, ki je bila pomembna pred desetimi leti. Zdaj se je tehnologija razvila precej močno, tako da drugi način - nalaganje voznikov iz interneta, iz uradne strani proizvajalca. Vse kar morate storiti je, da preverite, kaj je vaš model. Če ste lastnik sistema Defender GTR, morate iskati gonilnike za to napravo na spletnem mestu. Ko jih najdete, jih prenesite in namestite v računalnik s povezano napravo. Sam sistem bo naredil veliko dela za vas, vaš volan pa bo začel delovati. Seveda je v vašem računalniku morda že potreben gonilnik ali pa bo na drugem operaterju. Ne glede na to, postopek namestitve ostane enak in v večini primerov ne zahteva neposredne udeležbe od vas.

Nastavitev volana v igri

Ali menite, da se je ta težava končala in lahko takoj igrate kateri koli dirkalni simulator? Seveda obstaja verjetnost takšnega razvoja, vendar je treba spomniti, da je vsako kolo edinstveno in vsaka igra ima svoje nastavitve. Zato obstaja velika verjetnost, da ga boste morali v vsaki igri posebej prilagoditi. To se v večini primerov izvede v meniju z nastavitvami, tako da so težave z iskanjemne bi smela Sami izberete napravo, ki jo želite uporabiti v igri, in jo nastavite glede na svoj okus. Volanski branilec, kot vsak drugi, se izvaja neposredno v igri, v vsakem projektu pa se ta proces lahko razlikuje, zato ga ni smiselno podrobno opisovati tukaj. Najpomembneje je, da boste po dokončani namestitvi lahko uživali v neverjetnem igranju in se počutili, kot da resnično vozite avto.

Opredelitev naprave

No, zdaj veste, kako nastaviti gonilnik Defender, vendar se težave ne končajo. Zdaj vam je celoten postopek jasen, zato morate biti pozorni na nekatere funkcije, o katerih boste morda imeli vprašanja. Najprej gre za določanje čelade, torej, ali lahko določena igra prepozna, da je nova naprava, ki jo želite uporabiti za igro, povezana z računalnikom. Zakaj je to pomembno? Bistvo je, da če vaša naprava ni določena, potem je ne boste mogli izbrati v nastavitvah igre in ga zato ne boste mogli uporabljati. Upati morate, da se bo to zgodilo samodejno, če pa ne, boste morali porabiti nekaj časa za prilagoditev volana.

Posebni programi

Na srečo obstaja veliko število različnih posebnih programov, ki vam omogočajo, da prilagodite definicijo vhodne naprave, to je krmilnika, volana in tako naprej. Seveda morašpreživite malo časa s prilagoditvijo kolesa v tem programu, vendar vam ni treba zmešati v sami igri. Vsak tak program ima podrobno navodilo, tako da ne bi smelo biti težav. V skladu s tem lahko hitro obvladujete naloge in začnete igrati.

Povzetek

Zdaj veste, kako se povezati z računalnikom in konfigurirati svoje igralno kolo, tako da lahko varno kupite to napravo, če je še niste kupili in sem vesel, da jo uporabim. Če imate kakršna koli vprašanja glede postavitve, se lahko vedno sklicujete na ta članek in vam bo pomagal rešiti neprijetne težave, ki se pojavijo na vaši poti.

Sorodne publikacije