Pokevision: analogne in podobne storitve

Vsak igralec Pokemon GO se zanima za možen analogni Pokevision - storitev za odkrivanje žepnih pošasti v igri. Ta sledilnik je z veliko verjetnostjo pokazal mesto učencev, toda razvijalci so ukrepali proti tej koristnosti in prenehali delati. Po tem so ljubitelji začeli ustvarjati druge načine, da bi našli Pokemon.

Bistvo programa

Da bi našli analogni Pokevision, morate razumeti bistvo dela te prepovedane igre razvijalcem. Ta spletna storitev je imela naložen zemljevid sveta, kjer so bili skeni- ranji izvedeni s posebnimi algoritmi za prisotnost Pokemon. To lahko storite na katerem koli izbranem ozemlju. Tako igralec ni mogel namerno pohajkovati po ulicah vasi in takoj oditi na pravo mesto.
To je neverjetno koristno, saj lahko lovite za svojo najljubšo žepno pošast za dolg in brezploden izid. Storitev je močno poenostavila delo vseh lovcev, zato so razvijalci sprejeli ukrepe za odpravo te storitve. Od zdaj naprej uporabniki iščejo druge možnosti za sledenje Pokemon.


Program Pokéradar

je analog Pokevision, ki ne krši pravil razvijalcev. Ta storitev se imenuje "PokerRadar" in se lahko uporablja na spletu in prenese na pametne telefone s katerim koli operacijskim sistemom. Njegovo bistvo je v tem, da igralci postavijo na zemljevid svetovnih krajev, kjer se najpogosteje srečujejo ali ujamejo določeni Pokemon. Ni zagotovila, da uporabnikbo prišel na določen kraj in ujel najljubšega hišnega ljubljenčka, vendar je verjetnost, da bo to več kot le potep po ulicah v iskanju.


Storitev je ustvarjena izključno iz pobude igralcev in vsakdo lahko prosto vstopa, vidi kraje ali doda svoje, da pomaga drugim lovcem. Program ne sledi algoritmom za videz žepnih pošasti in ne skenira igro za predmet spalnih hišnih ljubljenčkov in zato ni prepovedan. Za igralca, ki se je odločil za uporabo tega analognega Pokevisiona, ne smete zaupati vsaki pritrjeni oznaki. Mnogi trenerji so posebej dali napačne pozitivne rezultate, da bi zmedli druge uporabnike. Zato, ko lebdite nad etiketo, se informacije pojavijo z ocenami drugih igralcev.

Računalniški pripomočki

Ker računalnik omogoča več sredstev, ki jih je mogoče uporabiti za opravljanje nalog za žepne pošasti, so ljudje ustvarili Pokevisionov pokemon, ki se imenuje Pokemon Go Map za to platformo. Najprej ga morate prenesti in izvleči v katerokoli mapo v arhivu. Nato pojdite na storitev Google API, da dobite svojo osebno kodo. Sledite vsem pogojem in prejeli boste osebno kodo po pošti, jo vnesite in v pojavnem oknu se prikaže zahtevana tipka.
Nekje ga je treba hraniti ali pisati. Nato lahko v računalniku odprete pripomoček in ustvarite nov račun. V spodnjem oknu je graf, v katerega morate vnesti prejeti ključ. Ne pozabite izbrati mesta ali območja. Po tem boste imeli priročen vmesnik s povezanimi karticami, od 100%Pokemon mesta so verjetno prikazani. Program ima možnost prilagajanja prikaza lokacije, učnih sob in postavitve iskalnega filtra na posamezne žepne pošasti. To je najbolj priročna in verjetna alternativa Pokevisionu v času pisanja tega članka.

Drugi programi

Med drugimi pripomočki in spletnimi storitvami za zajemanje Pokemona je treba omeniti PokeCrew. Deluje na enak način kot Pokéradar, vendar ima bolj priročno funkcijo. Edini minus je majhno število dodanih lokacij. Na primer, če igra ni zelo priljubljena v mestu, potem najverjetneje ne bo ozemlja v storitvi. Podobne storitve od časa do časa nenehno nastajajo na spletu, saj je dobro znano spletno mesto knjižnicam omogočilo dostopna spletna mesta z neželeno pošto.
Po tem so mnogi avtorji začeli nuditi svoje storitve s povezanimi karticami in zmožnostjo iskanja drugih uporabnih mest v igri. Če zgornji pripomoček igralcu ni všeč, potem lahko s seznama pobere še nekaj drugega. V tem primeru je vredno posvetiti pozornost PokeMonitorju, PokeMeshu in drugim analogom Pokevision.com. Njihova uspešnost je tudi začasna, saj se razvijalci iger spopadajo z dodatnimi viri, da bi našli Pokemon.

Sorodne publikacije