Kako vrniti staro različico "VC" na iphone - glavne načine

Posodobitve razvijalcev popularne socialne mreže "VKontakte" so se pogosto izkazale za precej sporne in niso našle podpore uporabnikov. To je mogoče razložiti z nenaklonjenostjo mnogih, da se odmaknejo od že znanega vmesnika. Vendar pa je slednji, ne tako dolgo nazaj, izkazalo, da je posodobitev VKontakte - 3,0 povzročil negativne povratne informacije tudi od namenskih privržencev razvijalcev.

Proti nadgradnjam

Več jih je čutilo negativne posledice posodabljanja uporabnikov mobilne aplikacije VKontakte na iPhoneu. V preteklem letu je IOS odstranil možnost predpomnilnika glasbe, pri posodabljanju 3.0 pa so razvijalci pustili brezplačno poslušanje glasbe samo v dodanih zvočnih posnetkih.


Skoraj plačana glasbena sekcija ni edina inovacija, ki je povzročila vihar negativnih čustev. Popolnoma posodobljen vmesnik v večini je takoj postavil vprašanje, kako vrniti staro različico "VC" v iPhone. Trenutno je na voljo več načinov.

Razmislite o vrnitvi stare različice »VC« na iPhone

PP Assistant je kitajski razvoj, ki je podoben iTunes. Morate jo prenesti v napravo, namestiti, zagnati. Nato povežite iphone z računalnikom prek USB in potrdite dostopno dovoljenje na telefonu. V iskalni vrstici morate vnesti VK, potem pa morate le prenesti staro različico. Po nekaj sekundah se bo pojavil na napravi in ​​z veseljem boste uporabili običajno aplikacijo. Drug način, kotvrnite staro različico »VC« v iPhone, - uporabite razdelek »Nakupovanje« v trgovini App Store. Če želite uporabiti to metodo, morate odstraniti posodobljeno aplikacijo VKontact in onemogočiti nastavitve samodejnega posodabljanja. Nato morate iti v App Store, pojdite v razdelek »Posodobitve«. Tam lahko najdete aplikacijo VK APP in jo namestite na napravo. Nameščena je stara različica. Vendar pa mnogi pravijo, da z izdajo nove posodobitve "VKontakte", ta različica rešitve problema je verjetno, da ne bo več. To sta dva osnovna načina za namestitev stare različice "VC" na iphone.

Kaj lahko pričakujete?

Kljub negativnim povratnim informacijam razvijalci namenoma sledijo politiki opuščanja staromodnih demokratičnih različic in uvajanju novih omejitev v oddelku za glasbo, da bi uporabnikom zagotovili čim več denarja. Zato je treba pričakovati, da v zelo bližnji prihodnosti, vse vrzeli o tem, kako vrniti staro različico "VC" v iphone, bodo zajeti, in povrnitev v prejšnje različice aplikacije VKontakte na vaš pripomoček ne bo delovalo.

Sorodne publikacije