Zlo in goljufija: Borderlands 2

Borderlands 2 - edinstven projekt v žanru akcije prve osebe in kooperativnega prehoda. Igra je bila izdana leta 2012 na vseh ustreznih platformah in prejela visoke ocene. 2K Games so vzeli vse uspešne ideje iz prvega dela in dodali nove elemente, kar je vodilo do neverjetnega uspeha in prepoznavnosti občinstva. Po dolgem času od izdaje je projekt še vedno priljubljen in aktivno pridobljen s strani igralcev na vseh digitalnih platformah. V tem članku se boste naučili, kako vstopiti v goljufijo Borderlands 2, kjer jih jemljete in kaj lahko vplivajo na proces prehoda.

Zakaj moramo v tej igri goljufati?

V vsaki igri so šifre za goljufanje zasnovane tako, da igralcu omogočajo nepošten način, da dobi te ali druge prednosti pred računalniškimi sovražniki. Treba je omeniti, da goljufija Borderlands 2 ne deluje v multiplayer ali co-op načinu. Kode lahko uporabite samo za posamezno akcijo. Kot v večini primerov kode delujejo na licenčni in piratski različici igre.

V Borderlands 2 ne boste mogli vnesti kod na običajen način skozi konzolo. S programiranimi tipkami lahko namestite poseben trener in aktivirate dodatne "nepoštene" funkcije. Vendar pa ta članek obravnava druge možnosti, ki jih je mogoče uporabiti za omogočanje vseh goljufij (Borderlands 2).

Božji način delovanja

Pod tem načinom se nanaša na nesmrtnost protagonista. Če želite aktivirati način za bog, sledite tem korakom: Odprite mapo Config v mapi DocumentsMyIgreBorderlands 2WillowGame. Nato poiščite datoteko DefaultGame in jo odprite prek standardnega prenosnika Windows. To lahko storite v kontekstnem meniju, ki se odpre z desnim klikom na datoteko. Sedaj poiščite črto z besedilom WillowGame.WillowPlayerController. Za udobje uporabite kombinacijo tipk CTRL + F in kopirajte besedilo v ustrezno polje.
Pod navedeno vrstico je bDemiGodMode = false. Po znaku "=" morate izbrisati napačno besedilo in napisati true. Zdaj zaprite datoteko z uporabo sprememb in zaženite igro. Po spremembah bo vaš lik postal popolnoma nesmrten, kar močno poenostavi proces prehodov kompleksnih trenutkov in šefov.

Hack Borderlands 2: Ključni goljufije

Zlati ključi v igri so potrebni za odpiranje skrinj z zakladom, iz katerih izstopajo unikatni predmeti ali orožje. Igra se samodejno prilagodi nivoju junaka in ustvari ustrezne elemente za njega. Skrinje najdete blizu terminalov za hitro potovanje. Vsak čip zahteva 1 ključ. Kot veste, so ti ključi zelo dragoceni in redki v svetu iger. Da bi dobili neskončno število takšnih dragocenih predmetov, morate vnesti naslednji goljuf. Borderlands 2 ne omogoča nastavitve neskončne vrednosti, lahko pa povečate število ključev na 255. To naredite tako, da odprete mapo SteamsteamappscommonBorderlands 2DLCPOPremierClubLic. Poiščite datoteko WillowDLC.ini v njej. Odprite ga z Beležnico in poiščite črto GoldenKeys. Kako to storiti, je opisano v zgornjih navodilih.
Pod vrstico, ki jo najdete, boste videli dve točki: + SourceId = 254 in+ NumKeys = 1. V drugem morate spremeniti vrednost 1 na poljubno število do 255. Sedaj shranite spremembe, da uporabite goljufija. Borderlands 2 bo spremenil število ključev, določenih pri naslednjem začetku igre. S tem trikom boste lahko dobili vse edinstvene predmete in kampanjo popeljali v vaše zadovoljstvo. Vendar pa je vredno spomniti, da predmeti padajo naključno, zato je morda potrebnih veliko poskusov, da dobimo stvari, ki jih potrebujete.

Hekanje meja 2: goljufija na orožju

Na žalost v igri ni ločenih kod za orožje. Lahko uporabite zgoraj goljufa, da bi dobili zlato ključe in z njimi vam pomaga, da bi dobili edinstvene predmete iz škatle. Da bi bilo vaše strelivo neskončno, morate prenesti trenerja za ustrezno različico igre. Da bi omogočili Borderlands 2 goljufati, da deluje pravilno, morate nastaviti trenerja, ki se ujema z različico igre.

Sorodne publikacije