Program za ustvarjanje strani v ruščini: pregled več izdelkov

Želja po ustvarjanju vaše spletne strani se pojavi skoraj na katerem koli uporabniku svetovnega spleta. Nekdo za te namene je učenje jezikov html, css, js. In nekdo gre malo lažje - z uporabo specializiranih programov. O njih in bodo obravnavani v članku. Seveda to ne bo dopuščalo tekmovanja strani z medijskimi giganti, toda za kratkoročno ustvarjanje spletne trgovine, spletnega dnevnika ali informacijskega portala bo to ustrezalo najboljšemu.

Spletna stran X5

Spletna stran X5 - program za ustvarjanje spletnega mesta za novince v ruskem jeziku. Vmesnik pripomočka je preprost in razumljiv. Vsa dela je mogoče opraviti brez urejanja izvorne kode in razdeljenih v pet stopenj.


V prvem koraku se uporabniku ponudi, da izvede splošne nastavitve: poda ime mesta, vpiše ime avtorja, njegove kontaktne podatke, izvede konfiguracijo videza, izbere obliko glave in spodnje območje. Da bi naredili prvi korak čim lažje, se z aplikacijo dostavi več kot sto pripravljenih predlog. Dodatno je mogoče prenesti s spletnega mesta razvijalca. Če vgrajene postavitve niso primerne, bodo izkušeni uporabniki sami ustvarili edinstveno obliko. Po izbiri dokončane postavitve bo program za ustvarjanje strani v ruskem jeziku s predlogami predlagal zgornji in spodnji del prihodnjega vira. Delo v urejevalniku spominja na Word. Uporabnik zapiše besedilo, ga oblikuje, doda slike in druge elemente. Če želite dodati kateri koli elementV delovnem prostoru kliknite njegovo ikono. Za napredne nastavitve kliknite komponento. Preprosto povleci in spusti se uporablja za premikanje elementa na drugo mesto. Vse spremembe nastavitev komponente se takoj prikažejo v delovnem prostoru. Ta pristop vam omogoča nadzor nad procesom ustvarjanja spletnega mesta v realnem času.


Dno in vrh strani bodo prikazani na vsaki strani, zato morate pred urejanjem skrbno razmisliti. Za neizkušene uporabnike je priporočljivo predhodno pregledati organizacijo vsebine.

Drugi korak

V drugem koraku bo program za ustvarjanje strani v ruskem jeziku za lutke predlagal izdelavo zemljevida virov. Naloga je podobna lokaciji imenikov in dokumentov v upravitelju datotek. Na zemljevidu bodo ustvarjene točke menija karte.
Pomembno je, da se ustvari kompetentna in logična hierarhija, tako da lahko uporabniki zlahka najdejo prave informacije. Če je struktura zapletena, je malo verjetno, da bo uporabnik želel ostati na viru in bo še naprej iskal na drugih spletnih mestih. Najbolje je, da najprej narišete hierarhijo na papirju, se pogovorite z bolj izkušenimi razvijalci in jo nato premaknete v program.

Tretji korak

V tretji fazi bo program za ustvarjanje spletnega mesta v ruskem jeziku ponujal izpolnitev strani z vsebino. Vse strani, ki so bile shranjene na zemljevidu, bo treba urediti posebej. Najprej je v delovnem prostoru predstavljena tabela z dvema navpičnima in dvema vrsticama. Elementi so lahkododa ali izbriše, če ni dovolj.
Vsaka celica mora vsebovati vsebino, kot so slika, besedilo, video, diaprojekcija, html koda. Dodajte komponente tako, da preprosto povlečete. Po dvojnem kliku se odpre okno za urejanje in postavko.
Glavna prednost programa - vsebinska vsebina strani, ki so organizirane čim bolj preprosto. Vsak uporabnik, ki je delal v programih, podobnih Wordu, lahko zlahka reši to nalogo.

Napredne nastavitve

V tem koraku bo program za ustvarjanje spletnega mesta v ruskem jeziku odprl okno, v katerem morate konfigurirati pisave in sloge menijev, pozive na zaslonu, drsne trakove, določiti videz okna in ustvariti zaščitena območja z gesli. Število možnosti je ogromno. Razvijalci so ustvarili orodje, ki ne omejuje uporabnika. To vam omogoča, da ustvarite resnično edinstveno obliko.

Zaključek dela

Po izpolnitvi vsebine lahko program za ustvarjanje spletnega mesta v ruskem jeziku samostojno postavi na svetovni splet. Če delo na projektu še ni končano, bo program ustvaril datoteke, ki jih je mogoče kopirati na drug računalnik ali jih dati na internet neodvisno.
Spletna stran X5 je večnamenska aplikacija z izjemnimi zmogljivostmi. V enem članku ni mogoče podrobno opisati. Čeprav je program namenjen predvsem začetnikom, ga ne more vsak uporabnik popolnoma razumeti. Moram reči, da je vlogavsebuje zelo podrobno potrdilo, ki je prevedeno v ruski jezik. To vam bo pomagalo spoznati priložnosti in raziskati celotno funkcionalnost.

KompoZer

KompoZer - še en program za ustvarjanje spletnih strani v ruskem jeziku. Njegova glavna prednost pred drugimi vizualnimi urejevalniki je sposobnost samostojnega spreminjanja izvorne kode. Ta pristop je naredil to aplikacijo priljubljeno tako za začetnike kot za izkušene razvijalce. Glavne značilnosti:
  • navzkrižna platforma, sposobnost za delo v operacijskem sistemu Windows, macOS, Linux;
  • preprost vmesnik;
  • dodajanje in prilagajanje strani glavnih elementov;
  • možnost odpiranja strani z interneta za nadaljnje urejanje;
  • preverjanje črkovanja;
  • ustvarjanje tabel SCC in uporaba slogov;
  • delo z dvema slojema.
  • Pripomoček uporablja odjemalca FTP, ki vam omogoča hitro nalaganje rezultatov dela na strežnik ali izvedbo spremembe mesta, ki je že na voljo na internetu. Odpiranje vsake nove strani za urejanje se pojavi z ustvarjanjem novega zavihka. Ta pristop omogoča hkratno delo na več projektih. KompoZer je program za ustvarjanje spletnih strani, ki so na splošno pozitivne narave. To potrjuje naslov najboljšega brezplačnega Adobe CS ekvivalenta s strani download.com.

    Sorodne publikacije