Podrobnosti o tem, kako brcati robote v "COP: GO"

V tem gradivu bomo opisali, kako brcati robote v "COP: GO" skozi konzolo. Ta izraz se imenuje proces izključitve znakov iz procesa igre. Boj proti lastnikom umetne inteligence namesto dejanskih uporabnikov v različnih projektih.

Opredelitve pojmov

\ t
Vprašanje, kako brcati robote v "COP: GO" ali ustvariti nove, se lahko pojavi v igralcu, če želi trenirati pred dejanskim bojem ali se izogniti konkurenci. Te znake nadzoruje umetna inteligenca. Vendar pa vsi igralci ne vedo, kako brcati robote v "COP: GO". Podrobno vam bomo povedali vse, kar je potrebno za izvedbo takšnega procesa.

Konzola

V tem razdelku bo predstavljena ekipa, ki bo "COP: GO." Mora se naučiti uporabljati igralno konzolo. To orodje se uporablja za različne namene. Najprej pritisnite tipko "~". Na zaslonu se prikaže ukazna vrstica. Za njo lahko vnesemo različne podatke. To je konzola. Ko morate dodati bot, uporabimo ukaz bot_add. Po njegovi uvedbi v igri se bo pojavil nov znak. To mesto se bo zgodil po naključju, da bo dal prednost eni ločitvi. Znak v določeni skupini lahko pošljete vnaprej. V ta namen dodajte t ali ct. Vnesite aplikacijo po spodnji črti. Udarec bota neposredno med igro je mogoče narediti z uporabo še enostavnejših ukazov. Izgleda kot bot_kill.

Alternativa

Razmislite o alternativah za to, kako bičatipošto v "COP: GO." Igranje izključno proti predstavnikom umetne inteligence ni zelo vesela možnost. Zato lahko prilagodite število virtualnih udeležencev. Za izjemo znakov se uporablja ukaz bot_kick. Vendar je treba vedeti, da spodnja koda odstrani vse robote, ki so bili dodani prej. Izključite lahko enega ali več določenih znakov. To storite tako, da po vnosu zgornjega ukaza vnesete ime igralca, katerega storitve niso več potrebne.

Pripadniki umetne inteligence lahko enako olajšajo dodajanje. Za to pritisnemo "H". Pred nami se pojavi meni. To bo omogočilo določene dodatne sile. Ta pristop se lahko šteje za razmeroma preprost pri izvajanju. Vendar pa ima tudi številne pomanjkljivosti. Opisano orodje ne deluje vedno, konzola pa je vedno na voljo. Sistem lahko povzroči dodatne težave pri delu z roboti. Prvič, to je avtomatsko ravnovesje moči. Nemogoče je organizirati bitko z enim virtualnim partnerjem proti 20 tekmecem. Sistem tega ne bo dovolil. Znaki bodo samodejno razdeljeni med skupine. To težavo lahko po potrebi rešimo. V ta namen v konzolo vnesite kodo mp_autoteambalance 0, ki samodejno izklopi ravnotežje med enotami. In liki bodo odslej poslušno ali zapustili skupine, ki smo jih omenili. Z uporabo nasvetov, opisanih v tem članku, lahko organizirate treninge za resne kibernetske športne dogodke. Zdaj veš, kako brcati robote"КС: ГО".

Sorodne publikacije