HP 1005 - Laserski tisk je na voljo vsem

Vstopni tiskalnik, ki temelji na laserski metodi in združuje visoko zmogljivost in visoko mejo tiskanja, je HP 1005. Najbolj optimalno se uporablja v majhni pisarni. Prav tako je zelo uspešno uporabiti to rešitev doma ali celo v kopirnem centru. V slednjem primeru je treba uporabiti dodatne naprave, ki bi pokrile pomanjkanje tiskanja.

Področja uporabe. Paket

HP 1005 ima precej velik tiskalni vir na mesec, ki ga je proizvajalec nastavil na 5000 listov. To bo dovolj za majhno podružnico banke ali podobno pisarno. Tudi ta nosilec bo zagotovo dovolj za domači podsistem tiskanja. Edina izjema je povprečna kakovost tiska. Če mu niso predložene bistvene zahteve, je ta rešitev odlična. Če potrebujete redno tiskanje slik in slik v barvah, je bolje kupiti inkjet rešitve. Seznam kompletov HP 1005 je sestavljen iz naslednjih elementov:


 • Tiskalnik.
 • Kartuša z začetnim polnjenjem tonerja.
 • Disk s programsko opremo in najnovejšo dokumentacijo za to napravo.
 • Navodila za uporabo.
 • Vmesniški kabel za izvedbo preklapljanja z osebnim računalnikom.
 • Napajalni kabel za napajanje tiskarskega stroja.
 • Garancijski kupon.
 • Osnovni parametri. Povezava

  Pomembna zalogaGostota medijev se ponaša s HP LaserJet 1005. Najmanjša vrednost tega primera je 60 g /m 2. To pomeni, da lahko za izhodno dokumentacijo v tem primeru uporabite skoraj vse vrste medijev, razen časopisnega papirja z nominalno gostoto 30 g /m 2. Največja gostota strani je lahko 220 g /m 2. To pomeni, da je ta tiskalnik sposoben prikazovanja na kartonu in na wattanih, fotografski papir. Vprašanje uporabe slednjega v tem primeru ostaja odprto. Velikost listov za ta tiskalnik je omejena z običajnim in najpogostejšim trenutnim trenutkom A4. Edini način za povezavo z računalniškim sistemom v tem primeru je USB. Zmogljivost HP 1005 je približno 14 strani v črno-belem načinu.


  Kartuše. Algoritem za priključitev naprave in njeno nastavitev

  Tiskalnik HP 1005 je opremljen s kartušo SV435A. Pri prvi uporabi je njegov vir 1000 strani. Po nadaljnjem polnjenju kartuše lahko to vrednost povečate na 1500 strani. Obstaja tudi izboljšana sprememba kartuše - CB435AD. V tem primeru lahko pričakujete, da bo izpisanih približno 3000 listov. Ločeno je treba opozoriti na metodo ponovne uporabe kartuše v tem primeru. Po eni strani lahko v ta namen uporabite poseben mikroprocesor, ki ponastavi števec. Po drugi strani - za spremembo lupine periferne naprave. Ker je gospodarsko upravičen drugi od njih, najpogosteje na njem in ustaviti svoje izbireračunalniški strokovnjaki. Vrstni red povezav je sestavljen iz naslednjih faz:
 • Namestimo tiskalni sistem.
 • Izvajamo vse potrebne povezave.
 • Namestite kartušo.
 • Namestite upravitelja programske opreme.
 • Natisne kopijo preskusne strani.
 • Uporabniški pregledi. Realni stroški danes

  Za 2400 - 3500 rubljev lahko zdaj kupite HP 1005. Uporabniki opozarjajo na popolnoma demokratičen pristop k določanju cen v tem primeru. Pri delovanju tega tiskalnega izdelka ni bilo večjih pomanjkljivosti. Za prednosti naprave lahko varno pripisati, poleg svoje nizke stroške, in zanesljivost, enostavnost uporabe in nastavitve, kot tudi učinkovitost. No, ta seznam dodaja veliko omejitev tiskanja. Celoten seznam pogosto najdemo v pregledih virov vsebine na globalnem spletu za to napravo.

  Zaključek

  HP 1005 je dobil resnično uravnotežen laserski tiskalnik. Ta naprava preprosto nima pomanjkljivosti in obstajajo številne pomembne koristi. Vse to v sorazmerju zelo pogosto. Poleg tega obseg njene uporabe ni omejen na pisarno, bančno podružnico ali hišo. To bo videti precej dostojno, na primer v centru kopirnega stroja. Rezultat je še en velik tiskalnik HP.

  Sorodne publikacije