Korejske blagovne znamke avtomobilov: seznam, specifikacije in pregledi

Zgodovinsko gledano je bilo po rezultatih druge svetovne vojne ozemlje Korejskega polotoka razdeljeno na dve državi: Južno in Severno Korejo, ki sta bili pod vplivom dveh vojaško-političnih blokov z različnimi ekonomskimi modeli. To je privedlo do resne razlike v številnih merilih, tudi v gospodarskem sistemu, kar je jasno vidno v avtomobilski industriji. Korejske avtomobilske znamke (male črke) se odlikujejo po kakovosti, vrednosti, elegantni zasnovi in ​​relativni zanesljivosti. Ruski vozniki pogosto izberejo te avtomobile. Gre za korejske avtomobile (blagovne znamke, cene, ocene).

Geografija avtomobilske industrije

Velika večina znamk korejskih osebnih avtomobilov proizvajajo podjetja v Južni Koreji, na severu pa le proizvodnja vojaških vozil in različne inženirske opreme za gradbeno industrijo. Poleg tega gospodarske težave ne omogočajo ljudem na severu, da znatno povečanje proizvodnje, avtomobili so proizvedeni dobesedno enot. Kot rezultat, Južna Koreja proizvaja večino korejskih avtomobilov. Velik del teh se prodaja, kar Južno Korejo spremeni v enega izmed vodilnih v avtomobilski industriji in ga uvršča med pet najmočnejših izvoznikov.

Lahko rečemo, da se Južna Koreja od druge polovice dvajsetega stoletja razvija kot ena najbolj uspešnih držav in si prizadeva, da bi bilaSeverna Koreja znatno zaostaja za svojimi sosedi in veliko večino drugih proizvajalcev avtomobilov. Tako je korejska avtomobilska industrija (avtomobilske znamke in cene so navedene spodaj v glavnem zastopane z južnokorejskimi avtomobili.)

Ruski trg v devetdesetih. podjetja so temeljila na zastarelih, bolj priljubljenih platformah podjetij, čeprav so pokazala dokaj visoko stopnjo kakovosti.

Zdaj so se razmere precej izboljšale in prav tako kot Korejci sami pogosto voznikom dajejo prijetno novost in kažejo smer modernizacije industrije. Vendar pa je raven korejskih avtomobilov še vedno nižja od vodilnih v svetu avtomobilske industrije. Tukaj najprej govorimo o Evropi in Združenih državah.

Moderna Rusija

Po resnem napredku v devetdesetih letih so avtomobili iz Koreje postali razširjeni v naši državi in ​​so bili v zadnjem desetletju trdno na petem mestu po številu avtomobilov, prodanih ruskim kupcem. Poleg tega lahko vsi enostavno določijo, katera znamka avtomobilov je korejska. Vodilne znamke Kia, Daewoo in Hyundai so nezamenljive. Ruski vozniki so jih razlikovali od skupne mase korejskih tujih avtomobilov zaradi dobre vrednosti za denar in elegantnega videza. Vendar so obstajala ločena vprašanja, točke za vzdrževanje in oskrboprave podrobnosti iz države izvora. Zlasti takšne prekrivnosti se pojavljajo v majhnih mestih. Kljub temu so v naših dneh korejske avtomobilske znamke pridobile niz pomembnih pozitivnih rižev. Še posebej kupci razporedijo sprejemljivo ceno strojev. Seveda, cene v Moskvi za blagovne znamke korejskih avtomobilov so visoke, vendar je cena še vedno manj kot drugi tuji avtomobili. Poleg tega je pozitivna stran avtomobilov dobra elektronska oprema.

Logotipi

Ugotovite, katero znamko korejskih avtomobilov najdete na logotipu podjetja. Skoraj vsaka družba začne svojo blagovno znamko, da se izkaže v ozadju svojih konkurentov. Poleg tega je azijski red prisiljen logotipu dati določeno, precej pomembno, pravilo. Značilno je, da korejski proizvajalci kot logotip izberejo kovinsko ploščo s krogom (ovalno), znotraj katere je postavljena stilizirana slika ali skrajšano ime podjetja. Oznake takoj označijo korejske avtomobilske znamke. Korejske avtomobile lahko enostavno ločite. Različne naprave in druge funkcije. Na primer, lahko določite take stroje. O znamkah avtomobilov korejske avtomobilske industrije in cene za nekatere modele avto jezika bo šel spodaj. Korejsko avtomobilsko industrijo odlikujejo precej dobri modeli.

Hyundai Sonata

Seznam korejskih ikon avtomobilskih znamk se lahko začne s Hyundai Sonato. Sodobna tehnologija vam omogoča, da osnovni model spremenite v dober sodoben avto z vsemi udobji za voznika in potnike. Po mnenju. \ Tstrokovnjaki, to je najbolj množična blagovna znamka v naši državi. Odličen videz in odlična ergonomija se odlikujejo s tem modelom Hyundai. Na trgu se je pojavila leta 2009

V zadnjih letih je ta blagovna znamka izvedla nekaj sprememb: motor je prejel 24 litrov. in moč 175 litrov. z Zdaj obstajata dve možnosti - bencin in dizel. Strošek avtomobila se giblje od 17 tisoč do 25 tisoč dolarjev, odvisno od stanja, v katerem je avto narejen in katere osnovne opreme.
Znamka korejskega avtomobila, izvirna in športna zasnova, velik salon in odlična raven proizvodnje Sonata nenehno varujejo na svetovnem trgu. Celotna tehnična kakovost korejskih strojev je vidna v tem vzorcu.
Mehak mehanizem prekoračitve meje zmerno ublaži celo močne udarce slabih ruskih cest. Motor se dobro odziva na običajno domače gorivo. Raven materialov, ki jih proizvajalec uporablja za postavitev kabine, je popolnoma skladna s ceno avtomobila. Telo je dobro prekrito z barvo, tla pa omogočajo kompenzacijo oksidacije med dolgo življenjsko dobo stroja.

Hyundai Tucson

Avto je izdelan od leta 2010. To je petosedni crossover z zmogljivim motorjem in ročnim menjalnikom. Avtomatski menjalnik se lahko ponudi na zahtevo kupca. Stroški avtomobila, zbranih v Ukrajini, je približno 17 tisoč dolarjev.

Hyundai Accent /Solaris

Na ruskem trgu se od leta 2009 avtomobil prodaja pod imenom Solaris.Avto je predstavljen v dveh različicah - limuzina in hatchback. Avtomobili so izvoljeni v Rusiji, blizu Sankt Peterburga. Solaris je pogon na sprednjih kolesih in optimalna hitrost (190 km na uro). Motor z zmogljivostjo 14 l., Moč - 110 KM. Cena se giblje od 13 tisoč dolarjev do 207 tisoč dolarjev.

Hyundai ix35

Model je bil uveden leta 2010. Obstajajo dizelske in bencinske različice avtomobila. Zbirka gre v Češko, strošek doseže 30 tisoč dolarjev. Leta 2015 je bil model z imenom ix35 spremenjen, predvsem izboljšave za izboljšanje zanesljivosti stroja. Še posebej, v salonu zdaj uporabljajo materiali, trajne mehanske spremembe.

KIA Sorento

Model je izdelan od leta 2012. Prostorna kabina je namenjena za 5 oseb. Proizvodna linija je v Rusiji, v Kaliningradu. Povprečna cena lahko doseže do 33 tisoč dolarjev.

KIA Sportage

To je kompakten avtomobil, namenjen za 5 oseb. Sodobna svetla zasnova je prispevala k hitri rasti priljubljenosti modela in povečanju prodaje. V naši državi so stroški enaki 275 tisoč dolarjev.

Kia Rio

Svetel videz in nizki stroški so prispevali k povečanju števila prodanih avtomobilov. Model je na trgu predstavljen v devetih barvnih različicah. Izdelali so limuzino in hatchback. Moč motorja je 107 litrov. z Obstajajo različice z avtomatskim ali ročnim menjalnikom. Hitrost, ki lahko razvije avto, doseže 200 km na uro. Stroški - od 13 tisoč dolarjev. Zasnova avtomobila je izdelana precej konzervativno, montaža se izvaja zelo kakovostno. Tudiuporaba dokaj toge poceni plastike za ohišje kabine ne dopušča, da bi hrup prodrl od zunaj. Pred krizo vrednosti domače valute v letu 2014 je bil avto dobra alternativa dragim znamkam ruskih avtomobilov. Strokovnjaki menijo, da je KiaRio pristen, klasičen tuji avto.

Daewoo Sens

Odlična notranjost, čudovit dizajn, moderno vzmetenje, dober zavorni mehanizem - takšne značilnosti razlikujejo ta avto. Nedavno, v Rusiji, predstavil nov model 14-l. motorja Strošek je zelo privlačen - do 7 tisoč dolarjev. Proizvodna linija se nahaja v Ukrajini in temelji na PJSC ZAZ. Podrobnosti za montažo se dobavljajo iz Evrope.

Daewoo Lanos

Model avtomobila "Budget". Največja priljubljenost je bila dosežena v državah nekdanje ZSSR zaradi nizkih stroškov in visoke kakovosti. Stroj osnovne montaže bo stala kupca okoli 6 tisoč dolarjev. Avto ima 15-litrski. motor Zbirka poteka v naši državi.

SsangYong Kyron

To je ena najstarejših korejskih avtomobilskih znamk na ruskem trgu od leta 2006. Avto lahko udobno sprejme pet potnikov. Povprečna cena takega avtomobila v tekočem letu je 24 tisoč dolarjev.

SsangYong Rexton

To je eden najnovejših modelov korejskih avtomobilov. Korejski avtomobil znamke SsangYong (model osnovnega sklopa Rexton) ima bencinski motor 170 litrov. s., prostornina 27 litrov. Samodejni ali ročni menjalnik.

SsangYong Korando

Avto je popolnoma primeren ne samo za mestna asfaltna potovanja, temveč tudi za premikanje umazanije in rustikalnosti.teren Motor je bencin ali dizel, moč se spreminja glede na model - od 150 do 170 litrov. z Prostornina 2 litra, odvisno od želje kupca, da namesti avtomatsko ali mehansko škatlo. Največja hitrost na uro je 180 km. Stroški osnovnega stroja montaže so 23 tisoč dolarjev.
Leta 2013 je bila posodobljena blagovna znamka avtomobilov - proizvajalec je bistveno izboljšal tehnične lastnosti, prenovil zasnovo. Na negativno stran naprednega avtomobila je treba gledati očitno na poceni materiale, ki se uporabljajo za notranjo obdelavo. Zaradi tega obdobja aktivnega delovanja avtomobila se znatno zmanjša. Čez nekaj časa bo obraba plašča in drugih delov avtomobila povzročila neprijetnosti za voznika in potnike. Na negativnih straneh avtomobila je mogoče pripisati zahtevni dizelski motor na raven goriva. Na splošno je treba opozoriti, da so ruski potrošniki v svojih odzivih na cene in kakovost korejskih avtomobilskih znamk ocenili relativno nežno. Splošno mnenje je, da so avtomobili iz te države nekoliko pod kakovostjo drugih tujih avtomobilov, vendar boljši od domačih. Vozniki menijo, da kakovost avtomobila ustreza njenim stroškom.

Sorodne publikacije