Kako zaslužiti denar na izmenjavi kripto: glavni načini, pravila poslovanja in preproste strategije za začetnike

Kako narediti menjalni cryptocurrency? To vprašanje je lani dviguje vseh socialnih mrež, je vsaka oseba, ki že kdaj slišali za besedo "bytkoyn." Toda, ali je to odličen način zaslužka? Ali je mogoče, da zaslužijo veliko denarja kryptovalyute? To boste izvedeli iz tega članka.

načinov, da denar na kryptovalyute

Najbolj pomembna stvar pri tej vrsti zaslužka - določiti najbolj ustrezno strategijo za vas. Izdelava menjalni cryptocurrency zdaj mogoče le prek naložb in trgovanja, obstaja veliko raznolike in zanimive možnosti, od katerih si lahko ogledate podrobno. Ampak, če ste izbrali najbolj priljubljenih možnosti, kako bi menjalni cryptocurrency, mora biti manj temeljit pristop k procesu.


Trgovanje

Najbolj pomembno načelo, kako bi menjalni cryptocurrency skozi trgovanje - špekulacije. Torej moraš prodati več kot nakup. Toda začetniki pogosto pozabi v naglici in ne nasprotno. Vaša dejanja, če izberete Trading:
 • Morate skrbno pristop izbiro izmenjave. Najbolj so velike z veliko borzno trgovanje in dobre kritike o virih tretjih oseb.
 • Izbira prave sistem trgovanja, tj valutnih parov. Ta par valut, razlika v prodaji in jih kupiti, in ga lahko zaslužil. To je lahko razlika med tradicionalno in kryptovalyutoy in je lahko razlika med dvema cryptocurrency. Če vasPomislite, kako zaslužiti na izmenjavo kripto izmenjavo na bitcoin v primerjavi z dolarjem, potem je bolje dati prednost prvi možnosti. Poleg tega je dolar zdaj v ceni. In če želite zaslužiti na izmenjavo cryptoexchange izključno s pomočjo nove valute, potem raje drugo možnost. Če ste začetnik, se preizkusite v trgovanju s valuto valute in fiat valute. Tu se boste v vsakem primeru znašli v plusu, saj so valute valut bolj stabilne.
 • Če nameravate zaslužiti denar na tečajni kripto valuti, morate skrbno analizirati stanje na deviznem trgu. Če ste novi na tem področju, počakajte, da vrednost valute pade pod povprečje in jo kupite, ko je njegova vrednost blizu zadnje minus vrednosti. Če zamudite to točko, lahko kupite valuto takoj, ko bo stopnja nekoliko narasla in še ni narasla na povprečje. Prodajni algoritem se nekoliko razlikuje od algoritma nakupa. če valuta nima stabilnega trenda rasti, jo prodajite takoj, ko doseže najvišjo točko. Toda, če ima valuta stabilen trend naraščanja, potem počakajte, da se njegova vrednost dvigne čim višje.
 • Če želite zaslužiti denar na kripto borzi, se naučite vseh orodij za trgovanje, nato pa se bo vaša učinkovitost in uspeh na borzi znatno povečala. Bolje je, da del denarja, ki si ga zaslužite, odvzamejo na zunanjih denarnicah.
 • Merila za izbiro valut

  Za uspešno izbiro parov obstaja več meril. Vaš par bi moral imeti veliko kupnih ponudbin prodaje. To pomeni, da je vaša valuta v povpraševanju in zato ne bo trajalo dolgo, da bi jo prodali. Če je trgovanje aktivno, trgovec z veliko denarja verjetno ne bo bistveno vplival na tečaj. Če je obseg poslov na valuti majhen, bo velik tečaj razkril tečaj, kot si ga želi velik in izkušen trgovec.


  Spremembe v poteku - prednosti in slabosti

  Prav tako je treba opozoriti, da se pri izmenjavi kripto spreminja. Močna nihanja so dvojna: za izkušene trgovce lahko zagotovijo dober dohodek, za začetnike pa porabljene živce in izgube, saj je ugibanje brez zadostnih izkušenj precej težko. Če ste začetnik in želite zaslužiti na velikih nihanjih valut, je bolje, da vložite majhno količino za razumevanje nadaljnjega procesa. Če želite zaslužiti denar, je bolje izbrati stabilnejše valute.

  Kaj so naložbe na trgu kriptografije?

  Ali je mogoče z vlaganjem zaslužiti denar na borzi? Seveda. Obstajata dve vrsti naložb na valutnem trgu - dolgoročni in kratkoročni.
  Če želite postati dolgoročni vlagatelj, je treba vložiti denar za obdobje enega leta ali več. Zagovorniki dolgoročnih naložb so ljudje, ki so prepričani v rast določene valute. Kratkoročne naložbe se izvajajo za obdobje enega tedna do več mesecev. Kratkoročni vlagatelj ne ve in ne predvideva, kaj pričakuje prihodnost valute, v katero je investiral. Stavi na hitro in hitro rast valute v bližnji prihodnosti, kljub možnemu zagotoviluTa valuta je kratkotrajna.

  Algoritem ukrepanja za dolgoročnega vlagatelja

  Ali lahko zaslužim na borzi kripto valute s pomočjo dolgoročne naložbe in če da, kakšen postopek je dolgoročni vlagatelj?
 • Za začetek je treba preučiti napovedi za prihodnost vrhunskih valut in izbrati najbolj impresivno kot dolgoročni vlagatelj.
 • Počakajte na največji padec cene izbrane valute in jo kupite po najnižji ceni.
 • Zaslužite denar na najvarnejši denarnici in pozabite na naložbo za zahtevano obdobje.
 • Donosnost tega podjetja je neposredno odvisna od rasti valut. Začne se od 100% in lahko doseže do 1000%.
  Zanesljivost je odvisna od stabilnosti izbranih valut. Jasno je, da je stabilnost valutnih valut veliko višja kot, na primer, bitcoin. To je odličen način za zaslužek za začetnike. Dolgoročne napovedi so pravica dolgoletnih izkušenj. Izbrati morate samo najbolj strokovno mnenje zase in potem boste lahko na borzi zaslužili toliko, kot zaslužijo izkušeni trgovci.

  Kratkoročne naložbe

  Koliko lahko zaslužite na borzni kriptografiji in bi lahko zaslužili kratkoročnega vlagatelja? Vse je odvisno od vas.
 • Poiščite valuto, v katero ste prepričani. Dolgoročne naložbe vključujejo najmanj valut, včasih celo eno, medtem ko kratkoročne - več valut, ki sestavljajo portfelj. Trenutno proučite splošno sliko valutnega trga. Vaš cilj je iskanjevalut, ki so samozavestno rasle in imajo dobre možnosti, ali pa se ne upočasnjujejo že dolgo časa in imajo dobre preglede tiska. Kratkoročna rast valute je lahko posledica različnih pozitivnih gibanj na deviznem trgu. Na primer, preden so se pojavile bitcoin terminske pogodbe, se je začela aktivna rast bitcoinov. Za uspešno kratkoročno naložbo je potrebno najmanj tri valute.
 • Porazdelite delež v portfelju med valutami. Večina portfelja naj bi v bližnji prihodnosti dobila najbolj obetavno valuto.
 • Nakup valute v času, ko se bo njihova cena v prejšnjem obdobju približala negativni vrednosti.
 • Bodite pozorni na utrip novic za izmenjavo valut in nato izberite nov portfelj naložb. Lahko je isti.
 • Prihodki od takih naložb so precej visoki: nekatere naložbe se v nekaj mesecih izplačajo za 40–60%. Toda v določenem trenutku vlagatelj, pogosto zaradi svojih napak, gre v minus. To pogosto velja za novince.

  Zanesljivost je precej visoka, saj je zdaj kljub velikemu upadu borzna menjava značilna za dokaj stabilen položaj na borzah. Težava za začetnike je precej visoka. Potrebno je poznati vsa orodja analize tečaja, skrbno spremljati novice, poznati tehnično stran kriptografije in neprekinjeno določiti njihovo učinkovitost.

  Arbitraža

  Takšna strategija za pridobitev kripto valute na borzi, saj arbitraža ni veliko drugačna od trgovanja. Edina razlika je, da delo poteka na več izmenjavahhkrati. Lahko si zaslužite dober posel, ko kupite blago za kripto na izmenjavi visoke vrednosti in ga nato prodate na borzi, kjer je njena vrednost višja. Kako zaslužiti na razliko izmenjave kripto valuti? Sledite naslednjemu algoritmu:
 • Izberite nekaj najbolje prodajanih borz, kjer lahko varno vlagate denar. Najpomembnejše merilo za izbiro bo njihova občutljivost za spreminjanje tečaja.
 • Naredite svojo izbiro v najbolj obetajočih valutah. Večja je razlika med padanjem in naraščanjem, bolj obetavna je valuta.
 • ​​
 • Ob prvih znakih nastanka valutnih razlik so hkrati pripravili predlog za nakup valute, kjer je strošek nižji, in prodaja, kjer je strošek večji. Spremembe tečaja so dovolj hitre, zato ne odlašajte.
 • Precej previdna oseba, ki sodeluje pri arbitraži na valutnem trgu, bo v ta namen uporabila bot za trgovanje s kripto-izmenjavo, saj je delo v veliki meri mehansko.
  Čim višja je vaša stopnja na borzah, tem več zaslužka. Boti, ki delajo na več borzah, prinašajo dohodek od 200 $ do 400 $ na mesec. Ljudje lahko pogosto zaslužijo 50-150 $ na mesec. Zanesljivost je neposredno odvisna od stabilnosti borz, ki ste jih izbrali: če pri delu ni težav in je umik denarja hiter, potem ne bi smeli imeti težav. Žal se tečaji zelo razlikujejo v majhnih borzah, kjer se takšne težave pojavljajo pogosto. Prilagodljivi ukrepi ne zahtevajo te vrste zaslužka, tako da se bodo novorojenčki prilagodili.

  Trgovanje z maržami

  Naredite pravi denar za devizno kripto devizoSeveda, ker lahko razpolagate z resnejšimi zneski, kot jih imate. Trgovec ne uporablja samo svojih sredstev, ampak tudi valuto, izposojeno od druge osebe. Tukaj je, kateri algoritem se priporoča za trgovanje z maržo:
 • Poiščite veliko borzo z visokimi števili vrtljajev, na primer Bitfinex. Zagotavlja priložnost za trgovanje z maržo.
 • Vpišite svoj denar in dobite posojilo. Poglejte odstotno razliko, ker je odstotek vedno manj. Visoke obrestne mere so običajno podane za nepriljubljene valute, nizek odstotek posojil pa je značilen za priljubljene valute.
 • Dejavniki maržnega trgovca na menjalnici so podobni ukrepom trgovcev. Takoj ko poteče rok izposoje, lahko igralec pusti dobiček, ki ga je zaslužil, in posojilo z obrestmi se vrne posojilodajalcu. Če se serija transakcij izkaže za neuspešno, potem vam ostane nič. Dobičkonosnost pri izkušenem trgovcu je lahko zelo visoka - v 2 do 3-krat višji kot pri običajnem trgovanju (odvisno od velikosti posojila). Newbies, nasprotno, tvegajo veliko več kot z običajnim trgovanjem. Zanesljivost je odvisna od izbranih valut, borz in obnašanja. Za začetnike se ta proces zdi zapleten, ker zahteva nekaj obnašanja na borzi, vendar je postopek pridobitve posojila precej pregleden in nima pasti.

  Posojanje

  Koliko lahko zaslužite na deviznem tečaju za upnika? Vse je odvisno od obresti in valute, ki ste jo dodelili. Poglejmo natančneje v nasprotno smertrgovalne strani. Večina posojil se odobri za 1-3 dni, vendar obstajajo izrazi kot mesec ali več mesecev. Veliko lahko zaslužite s posojili za nepriljubljeno valuto, toda iskanje trgovca bo težje. Naslednji algoritem za dajanje posojil:
 • Treba je kupiti sredstva za posojanje. Lahko ga kombinirate z dolgoročno ali kratkoročno naložbo.
 • Na borzah, kjer obstaja možnost trgovanja z maržo, morate določiti obresti na posojilo in počakati na osebo, ki ji bodo ustrezali pogoji.
 • Takoj ko poteče mandat, boste denar prejeli z obrestmi. Vsak dan lahko prejmete obresti, vse pa lahko dobite takoj po izteku mandata. Daljše je obdobje posojanja, večja je zanesljivost.
 • Donosnost lahko znaša do 40% na leto, s povprečno letno vrednostjo 25%. Zanesljivost je odvisna od velikosti posojila in zanesljivosti borze, ki jo izberete. Če posojilo konvergira do zneska na računu trgovca, trg vrednostnih papirjev pa ima zaupanje v trgovce, se tveganje vaših izgub zniža na nič. Nekatere borze zagotavljajo možnost posojanja veliko več kot znesek, ki je na računu trgovca. Pri izbiri zneska posojila 1: 3 na dvomljivi borzi obstaja velika verjetnost, da ne bomo čakali na svoj denar in imeli priložnost vplivati ​​na trgovca ali borzo v tej zadevi. Vendar je treba opozoriti, da so takšni primeri redki: običajno posojilodajalci niso vezani na napake trgovca in prejmejo nazaj vložena sredstva. Ta način zaslužka je primeren tako za izkušene trgovce kot zanovinke, saj je proces posojil avtomatiziran.

  Povzetek

  To je bil kratek izlet v to, kako in koliko lahko zaslužite na borzi kripto. Nekaj ​​sklepov je mogoče narediti. Da bi imeli na borzah dobre prihodke, morate dobro preučiti teorijo in redno brati številne knjige o ekonomiji in financah. Brez teoretične osnove znatno zmanjšate zaslužek v kripto. Lahko naredite dobro na dolgoročne naložbe, vendar le dokler criptovalyut bo rasla. Kot kaže praksa, se bo ta trend kmalu uničil in prej ali slej boste morali ugotoviti zapletenost dela na finančnih borzah.

  Sorodne publikacije