Onyx Boox Amundsen eBook: pregledi, oblikovanje, specifikacije

Elektronska knjiga Onyx Boox Amundsen, ki bo obravnavana v članku, je ena od razpoložljivih vedra tega proizvajalca in vrsta ločenih. Približni stroški - 7 tisoč rubljev. Prej taka cenovna kategorija je omogočala, da se naprava nahaja med napravami na srednji ravni. Do danes se ta model nanaša na številne "proračunske zaposlene". Naprava nima zanimivih in priročnih funkcij, kot sta zaslon na dotik in podpora za brezžična omrežja. Vendar je malo verjetno, da bi se e-knjiga poslabšala, da bi izpolnila svoje neposredne odgovornosti. Za več podrobnosti o napravah se pogovorimo še naprej.
Paket

Proizvajalec skupaj z napravo dobavi kabel za povezavo z računalnikom in dokumentacijo. Paket je več kot standard v Onyx Boox Amundsen. Mnenja o njem so čim bolj nevtralna. Proizvajalec je shranjen na polnilniku.

Pakiranje

Če so bile prejšnje škatle naprav tega proizvajalca zanimive in zanimive, se je zdaj ta funkcija zmanjšala na št. Vendar pa je standardna embalaža še vedno popolnoma primerna za vlogo daril. V sredini pokrova bo kupec opazil portret Royal Amundsena. Nahaja se v modrem okvirju. Na zgornjem in spodnjem koncu je škatla okrašena z nenavadnimi črtami. Nad portretom je proizvajalec namestil ime naprave. Ne vidim, da je težko, saj je velikost pisave pomembna. Pod sliko si lahko ogledate nekaj podatkov iz njegove biografije, pa tudi majhno zgodbo o tem, zakaj je norvecpopotnik je postal tako znan.


V polju je polje z besedilom. To vam bo omogočilo, da se naučite tehničnih značilnosti e-knjige. Prav tako opisuje, katere jezike in formate podpira naprava, kako udobno deluje in celo poslikano.

Izgled

Ta knjiga je dober primer resnično proračunske ureditve. Proizvajalec je opustil vse dodatne možnosti in pustil le osnovne funkcije. Kupec v tem modelu ne bo našel bluetooth, brezžični modul ali predvajalnik. Manjkajo tudi ohišja, osvetlitev ozadja in druge funkcije. V tem primeru je proizvajalec poskrbel za dobro oblikovalsko rešitev. Lahko rečemo, da je proračun orodje izkazalo, da je res poceni, ne povzroča gnus s potencialnimi kupci. Onyx Boox Amundsen ne vključuje primera, zato ga je vredno takoj kupiti ali skrbeti za zaslon, kolikor je mogoče. Ohišje je izdelano iz plastike. Nekatere sledi ostanejo na zadnji strani. Tudi spredaj, vendar so praktično neopazne, saj je celotna fronta zasedena z zaslonom. Pod njo lahko vidite krmilno palčko. Če želite vklopiti napravo, uporabite gumb na zgornjem koncu. Ključ za levo je odgovoren za meni akcije. Zahvaljujoč njej se lahko vrneš nazaj, odpreš knjigo in jo zapreš. Ker zaslon ni senzoričen, je treba opozoriti na pretekle čase, povezane z uporabo gumbov.

Značilnosti

Knjiga Onyx Boox Amundsen (preberite o njej preberite spodaj) tehta samo 170 gramov.majhna: 17 x 11,7 x 0,8 cm Naprava je izdelana v več barvnih rešitvah: črna, siva in bela. Knjiga je enostaven za držanje z eno roko, tudi v žepu.
Zbiranje je dobro opravljeno, zoper njega ni pritožb. Priključek USB kabla in zunanja vrata za shranjevanje sta na dnu. Mnogi potrošniki so prijetno presenečeni nad dejstvom, da je možno delo s pomnilniško kartico. Naprava deluje na procesorju s frekvenco 1 Hz. RAM je malo (512 MB), vendar je dovolj za hitro brskanje. Pri odpiranju knjige, menija je opazna majhna zavora. Potrošniki se na to ne pritožujejo, saj trdijo, da je njihova glavna odločitev takojšnje obračanje strani. Vgrajeni pomnilnik je 8 GB. Prostor se lahko poveča z uporabo zunanjega pomnilnika. Pomnilniška kartica z zmogljivostjo 32 GB omogoča delo z veliko knjigami. Odpre več kot 12 priljubljenih besedilnih datotek. In tudi 3-4 slikovne formate. Če želite odpreti datoteko PDF, vam ni treba namestiti nobene programske opreme, ker že obstaja. Prikaz je hiter; Format TXT se takoj odpre. E-knjiga deluje na Androidu 4.2. Na žalost, če želite spremeniti programsko opremo, lahko uporabite možnost prenosa datotek neposredno v pomnilnik naprave. Proizvajalec nima vgrajene trgovine. Naprava ima standardni program za branje knjig, ki je več kot logična.Na voljo je meni Galerija, nekaj slovarjev in kalkulator. Vse nastavitve so standardne za operacijski sistem, ni nič novega ali prepoznavnega.

Zaslon

Proizvajalec se je pri izdelavi Onyx Boox Amundsen znebil dodatnih plasti zaslona. Mnenja o tem odtenku so pozitivna. Ali je to prizadelo? Na bolje, se je zaznavanje strani in kontrast spremenilo, podloga je postala še bolj bela. Vendar pa mnogi kupci ne opazijo razlike. Diagonala 6 palcev. Ločljivost: 768 x 1024 px. Beri udobno, oči se ne utrudijo. Med postopkom je enostavno hitro povečati ali zmanjšati pisavo. Če pritisnete krmilno palčko, lahko pokličete dodatni meni. Vključuje možnosti za tolmača, izbiro besedila, prehod na katero koli stran knjige, izbiro načina prikaza, rotacijo zaslona in samodejno pomikanje.

Avtonomno delo

Knjiga vsebuje akumulator z zmogljivostjo 1700 mag. Proizvajalec obljublja, da polnjenje naprave ne bo več kot enkrat na mesec. Ta indikator se lahko šteje za precej resničen, saj ni osvetljenega ozadja in brezžičnega omrežja.

Pozitivne povratne informacije strank

Kaj se kupci sklicujejo na pozitivne strani? Format TXT in PDF se odprejo čim hitreje, kar olajša interakcijo z napravo. Kakovost zbiranja in uporabljenih materialov, nizke stroške, visokohitrostno delo opazijo vsi lastniki. Poleg tega je enostaven za uporabo in zanimiv vmesnik. Zunanjost je skromna, vendar privablja kupce, ki imajo radi minimalizem. Dolgotrajenživljenjska doba baterije, velika velikost vgrajenega skladišča in pomnilniška kartica z 32 GB samo izboljšajo občutek interakcije z napravo. Pozitivne pripombe so prav tako zaslužile navigacijo. Na splošno nobeden od kupcev ni obžaloval nakupa naprave.

Negativne povratne informacije strank

O tem modelu ali negativnih povratnih informacijah ne pišete ali se pritožujete zaradi pomanjkanja osvetlitve ozadja, brezžičnega modula in drugih "napak". Ta odtenek lahko imenujemo posebnost modela Onyx Boox Amundsen. Povratne informacije so včasih zelo sporne. Vendar ni treba govoriti o objektivnosti takšnih negativnih komentarjev. Proizvajalec je takoj poudaril poceni tega modela zaradi zavrnitve že znanih lastnosti za kupce. To ne vpliva na izvajanje glavnih nalog, dodeljenih napravi.

Povzetek

Če kupite knjigo Onyx Boox Amundsen, katere pregled je predstavljen v članku, drobno, potem bo moral plačati največ 7 tisoč UAH. Cene na internetu so bistveno drugačne. Ta e-knjiga je primerna za tiste, ki potrebujejo proračunsko napravo z minimalnim številom funkcij. Če se kakšna oblika nenadoma ne odpre, lahko vedno prenesete dodaten program. Dejstvo, da je proizvajalec namestil operacijski sistem Android, določa obstoj posebnih prednosti. Naprava ima dve glavni prednosti: dober in kakovosten zaslon in stabilno programsko opremo. Uporabite ta ebook je enostavno in enostavno.

Sorodne publikacije