Batmen: Arkham Knight: prehaja dodatno linijo gostov

V Batmanu: Arkham City obstaja vrsta dodatnih misij, imenovanih "Posebej nevarne". Prenašanje teh misij vam bo pomagalo razumeti mesto Gotham v celoti. Ampak to še ni vse. Če želite igrati igro za 100% in videti vse zločince za rešetkami, potem morate izpolniti to iskalno linijo pri Batmanu: Arkham City. V tem tipu vas čakajo mize iz serije »Posebno nevarne«, nasveti in triki.

Revenge of the Miner

Ta misija je največja dolžina in zapletena od vseh stranskih misij v Batmanu: Arkham City. Prehod "Miner" vsebuje 10 testov, katerih izvedba bo prvič omogočila boj proti temu kriminalu, prav tako pa sprostila žensko-mačko. Ampak, da bi poslali lopov v mrežo, boste morali poiskati 243 trofej, raztresenih okoli mesta Gottem, in rešiti vse uganke Riddellerja. Prvi test vas čaka v garažnem zločincu. Tukaj je potrebno prehoditi tri kroge s potovalnimi ovirami na Batmobile. Po tem, boste morali rešiti sestavljanko s ključi, in za to, izberite tisto, ki ustreza zeleni žarnici na zaslonu v Batman.


Če želite opraviti drugi preskus, boste morali iti na ploščadi in jih uravnotežiti, da bi še naprej odpirali junaka. Ko dosežete vrh - vzemite ustrezen ključ in pojdite na to sestavljanko. Tretji test vas bo pripeljal do Stuxa Shelterja. Lobi je treba rešiti s ključnimi nalogami. In streljaj za toSimboli postavljajo vprašanje, medtem ko vrtljivi krogi na tleh ne ustvarjajo želene risbe. Inside čaka na naslednjo sestavljanko, ki jo je mogoče rešiti s preklopom med junaki. Takoj, ko rešite uganko, bo takoj prišlo do dela, ki bo moralo začeti boj.

Takšne uganke

Četrti test vas čaka v bolnišnici Elliot Memorial. Pred vstopom v lokacijo je zelo močna kontrolna točka, zato je najbolje, da prodremo na BMW. Uporabljamo odskočno desko in pademo v pregradno cono. Potem očistimo območje in izklopimo kamere nasprotnikov. Potem boste imeli majhno dirko z ovirami.
Peto sojenje se bo začelo v Gottham Casinu - drugi lokaciji Batman: Arkham City. Prehod "Miner" v tej misiji je zelo preprost: vstopite v katakombe in povečajte razganyatsya. Ko dosežete ograjo, razvalite avto in usmerite Batmana na sredino zelenega gumba. Nato boste odprli dva naslednja in ju aktivirali na enak način. V šestem testu se vrnite v Stuzani. V tej nalogi, glavni lik igre Batman: Arkham Knight vam bo pomagal - ženska mačka. Prehod te misije vključuje premikanje ekipe, zato preklopite med junaki, da bi rešili to uganko.

Sedmi, osmi in deveti test "rudarja"

Za nadaljnje misije bo potrebna večja agilnost kot pa pametnost. Pri vsaki od teh nalog bo Batman moral dokazati svoje znanje pri uporabi ročnih orodij. TimČe ste dosegli to stopnjo, potem uganke ne bodo postale nekaj nenavadnega, ker so njihovi kolegi v prejšnjih delih: obstajajo rase, platforme in preklapljanje med junaki.

Končni preizkus "mojstra rudnika"

Če želite zaključiti to nalogo, pojdite na azil "Končni izpit". Poiščite sobo s celico iz celice. Napravo morate uporabiti za sprožitev električnega toka v odprt generator - to bo povzročilo premikanje ploščadi. Ne morete stati, zato zaženite Selina, skočite s stropa na prosti prostor in nazaj. Takoj, ko je ženska na mizi, se bo gibanje za njo ustavilo. Torej uporabite to funkcijo pametno. Cilj sestavljanke je, da naredite prazen kvadrat, na katerem padejo rdeči žarki.
Zapomnite si igro quach in potem vam ta uganka ne bo težka. Rešite to sestavljanko trikrat, nato pa odprite skrivno sobo, ki drži ključ. Sprostite Selin, pojdite do izhoda. Riddler te čaka v družbi svojih robotov. Bitka bo težka, ker nasprotniki nenehno spreminjajo svojo "barvo", in ker mora Batman napadati le modre sovražnike, in Celine - rdeče, potem morajo manevrirati. V tej bitki je šef nesmrten, zato mu ne dajte preveč pozornosti. Šele potem, ko boste našli vse znake in rešili vse uganke, boste lahko drugič obiskali ta kraj in napadli rudarja. In šele po končni zmagi lahko pošljete tega lopovca za mrežo.

Gotem yLuči

V tej misiji Batmen: Arkham City, ki jo boste našli še naprej, mora Batman razbremeniti ognjenika Fireflya in mu ne dovoliti, da požari mesto na tla. Najprej poiščite gasilski dom, nato uporabite vitlo in hitrost, ki vam bo pomagala aktivirati požarni alarm in usmeriti ogenj. Takoj po tem se bo začelo prizadevanje za ogenj, ki se bo nadaljevalo, dokler lopov ne bo zmanjkalo goriva v rezervoarju za gorivo. V zasledovanju previdnosti lahko Firefly vrže ognjene pasti, ki lahko poškodujejo Bethomobil. Ko boste ujeli Brillianta, ga morate premagati v boju. Po določenem času bodo požari okrevali, Batman pa bo moral slediti isti poti. Če želite uspešno opraviti misijo, morate trikrat ujeti Shroud, potem pa ga lahko povlečete za rešetkami.

Tihotapljenje orožja

Batman: prehod Arkham City in ta naloga vam bo pomagala premagati znanega tatu, kot je Penguin. V tej misiji bo vaš pomočnik Dick Grayson, on je Robin, in s tem bo Batman moral najti in uničiti vse skladbe Oswalda Cobblpota. Prvi se nahaja na severnem delu otoka Miagan, v hiši v bližini parkirišča. Bodite previdni, območje je opremljeno z varnostnimi stolpiči in razburjeno zaradi sovražnikov.
Drugi zaklad orožja je bil skrit v stavbi industrije Sionis. Naslednja bo najdena na ribarnici, četrta pa je skrita na čistilni postaji Gotham, v kateri je vhod v kitajsko četrt. Zadnja skrivnost je skrita v zgradbi jugovzhodnega dela otokaUstanovitelji V notranjosti čakate ne le veliko nasprotnikov, ampak tudi samega Pingvina. Da bi ga osvojili, uporabite dvojno dodelavo, po kateri lahko zločinca odnesete na policijo.

Cestni kralji

To iskanje se lahko doseže po šestem poglavju glavne zgodbe. Opis misije Batman: Arkham City "Kings of the Road" je zmanjšan na enega - vaš junak mora najti in uničiti 20 kontrolnih točk militantov. Štiri se nahajajo na otoku Blyk. Osem je na Miaganu, enako število - na otoku ustanoviteljev. Vsako kontrolno točko varujejo dobro oboroženi razbojniki, nekateri so zaščiteni tudi s tanki. Batman bo moral dobro kuhati. Uničenje vseh kontrolnih točk bo prvi korak pri odstranjevanju posebej nevarnega storilca - obrambe. Ampak, da bi dobili tega lopovca za rešetkami, boste morali opraviti še dve misiji, o katerih bomo razpravljali kasneje.

Gothemova okupacija

V tej misiji igre Batmen: Arkham City, prehod, ki ga razstavimo, mora junak odkriti in uničiti gangsterje na vseh treh otokih. Zlahka jih je videti, saj je vsak tak objekt obdan s transparenti, rdečimi lučmi in zastavami. Poleg tega je stolp od daleč viden z utripajočimi luči. Če želite uničiti vsakega od teh predmetov, boste morali najprej počistiti sosednje ozemlje pred sovražniki in nato pihati računalnik s posebnim gelom.

Razorožitev

V tej igri Batman: Arkham City Quest, Batmanova zasledovanja stranskih misij, ki jih moramo iskati in razorožiti 14bombe razpršene po zemljevidu mesta Gotham. Če jih želite spremeniti, boste morali prenesti poseben virus. To je mogoče storiti s pomočjo vitla za uspešnico. Naloga bo otežila evakuacijo strojev brez posadke, ki ščitijo vsako od bomb. Takoj, ko je to potovanje končano, pod pogojem, da so misije "Road Kings" in "Occupation" končane, mora Batman začeti boj z Defstrookom. Nasprotnik bo pokril notranjost težke tanke, poleg tega pa bo v pomoč tudi več letalskih vozil brez posadke. Torej za zmago morate pokazati vse svoje spretnosti za upravljanje voznega parka.

Batman: Arkham City. "Nočni Liton"

Poslanstvo te misije je dovolj kratko in preprosto. Po srečanju z bitjem Batman boste morali najti čudno bitje in ugotoviti, kaj predstavlja. Po srečanju se povzpnite na visoko stavbo in vklopite detektivski način. Poslušajte zvoke, ki jih daje ta pošast in letite do hrupa.
Približevanje, primite "litani" od zadaj. Potem se vaša pot nahaja v laboratoriju dr. Kirk Langstroma, ki se nahaja na severozahodu otoka Blake. Tukaj morate ustvariti zdravilo, nato pa se vrniti k iskanju bitja. Potrebno je dvakrat ujeti "Lituna", po kateri se bo pojavil serum, zdravnik pa bo mogoče dostaviti na policijsko postajo.

dedičev vitez

Ta misija je ena najbolj priljubljenih v Batmanu: Arkham City. Prehod "Knight Arkhem" se bo odprl, ko boste imeli dostop do otoka Miagan. Po misiji Oracle, vam bo Alfred povedal o skrivnostni osebnosti,na strehi stavbe v Grand Avenue. Tam boste prvič spoznali Izrael - nenavaden značaj Batmana: Arkham City. Testi tega junaka predstavljajo bitko z več nasprotniki, z vsako nalogo pa se njihova moč in sposobnost bistveno povečata.
Prva bitka, ki jo končate, je zelo preprosta. Za začetek drugega, se odpravite na jugozahodni del otoka ustanoviteljev. Tretji test vas čaka na strehi stavbe, ki je obrnjena proti stolpu Osamu v kitajski četrti otoka Blake. Zadnja bitka vas čaka v središču mesta Gottem na vrhu Kipa Lady Liberty. Po bitki mora Batman iti v stolp z uro, kjer spozna vse o osebi viteškega dediča, kot tudi o njegovih načrtih. Po tem se morate odločiti, kako ravnati z Azrailom. Če boste, kot ta lik, napadli Batmana, potem lik čaka na zapor. Ali pa boste zlomili meč in junaki se bodo rokovali.

Batman: Arkham City. "Popoln zločin"

Prehod te misije bo na voljo v prvem delu igre, toda za to, da gredo skozi to, je potreben dostop do sedežev, odpira se skoraj v finalu avanture. Namen naloge je najti in razbremeniti manijaka, pri tem pa zapustiti pokvarjena trupla. Prvi mrtvec z imenom Anthony Lund vas bo pripeljal na most na severovzhodu otoka Blake. Pri proučevanju trupla bodite pozorni na levo uho, na želodec na desni in na levo stegno. Druga žrtev (Franklin Accardo) je na strehi stavbe, kjer je pano "Batman Good for Gotham". Ta hiša je na juguzahodno od otoka Blake - glavne lokacije Batman: Arkham City. Različice o tem, kdo je storil te zločine, doslej niso tako prepričljive, zato poiščite naslednje žrtve. In potem boste razumeli, kdo je ta manijak. Naslednja dva trupla najdete na otoku Miagan: Lisa Mendes na strehi stavbe La Patastray, ki se nahaja v bližini mostu do otokov ustanoviteljev; Robert Kincaid, katerega truplo je skrito na strehi hiše v bližini policijske postaje. Peta žrtev, Ella Montgomery, je povezana z makadamsko cesto na severnem delu otoka ustanoviteljev. Zadnje truplo, dekle Alison Viers, boste našli na strehi ene od zgradb, ki stoji na pomolu.
Po pregledu vseh teles in dokazov bo Alfred dal informacije o lokaciji manijaka - profesorja Pigieja. Končna bitka z zločincem bo zelo težka, saj v zavetišču čakate na množico nasprotnikov. Sama manijak ni tako močan, vendar lahko povzroči smrtonosni udarec, če se obrnete. Po zmagi v Batmanu ostane le odprtje vseh celic in izpustitev zapornikov, pa tudi pošiljanje norega profesorja za mrežo.

Sorodne publikacije