Privzeta stran je Kako ustvariti VK facebook? Kaj je ponaredek

Očitno je VKontakte v Rusiji in nekaterih državah Skupnosti neodvisnih držav najbolj priljubljena socialna mreža. To ni čudno. Ustvarjeno leta 2006, je postalo pravo "skladišče" brezplačnih videoposnetkov, glasbe, aplikacij in iger.

Glavni namen "VC" pa je zagotoviti komunikacijo med ljudmi. "VKontakte" ima trenutno okrog 90 milijonov registriranih uporabnikov, med katerimi so resnične strani in računi neobstoječih ljudi. Članek bo govoril o takem pojavu, kot so ponarejene strani v "VC". Oglejmo si to podrobneje.

Opredelitev pojava

Fake - kaj je to? Odgovor je še posebej pomemben za uporabnike začetnike, ne da bi ugibali, katere pasti pripravljajo na internet. Fake page je račun, ki vsebuje napačne podatke o lastniku. Ustvari se lahko tako za skrivanje resničnih podatkov o uporabniku kot za promocijo katerega koli internetnega vira ali monetizacije vira.

Trenutno je v družbenem omrežju VKontakte veliko število "laminiranih" strani. Žal je skoraj nemogoče razkriti resnične podatke o lastniku datoteke. Torej, ko je "potovanje" na "VC", je treba izjemno previdno.

Kako ustvariti ponarejeno stran?

Za izdelavo sim kartice potrebujemo pol ure in "donatorsko" stran. Za začetek se morate naučiti informacije o donatorskem računu. In če je cilj monetizacija lažne strani, kot jePodatke tega vira lahko podvojite na bolj podroben način. Vključuje avdio, video in slike. Nato morate izbrati avatar. Morate izbrati navadnega človeka z lepo, lep videz in prenesete vrstni red 100-150 slik "žrtev". Pri ustvarjanju ponaredkov je najpomembnejša to, da mora ta stran popolnoma simulirati resnično, vse mora izgledati čim bolj naravno. Uporabniško ime in geslo za ponarejene strani sta nastavljena na vse. Prva je lahko številka mobilnega telefona. Namesto, sedem kartico, ki "sodeloval" pri registraciji "apna" račun. Pri izbiri imen za ponarejene strani ne bi smeli biti posebej domišljijski. Morali bi biti naravni in ne povzročati suma.

Po ustvarjanju takšne strani je ostala le njena novica in dodala, kolikor je mogoče, čim več ljudi, tako da se je pridružila različnim skupnostim.

Zakaj potrebujem račun "apno"?

Lažne strani so ustvarjene za popolnoma drugačne namene. Najbolj škodljiv razlog je skrivanje resničnih podatkov. Tudi z lažnim denarjem lahko pridobite z monetizacijo lažne strani. Ta proces se izvaja s pomočjo posebnih izmenjav, katerih bistvo je, da ima uporabnik socialne mreže veliko število prijateljev in naročnikov, da na steno postavi različne informacije o naravi, pridobi skupnost. Za to podjetja, ki promovirajo svoje blago ali storitve, plačajo uporabniku. Znesek plačila je odvisen od števila naročnikov,prijatelji in skupnosti ter skupine.
Seveda je ta vrsta zaslužka dovolj dobra, toda malo jih bo hotela dodati neznane ljudi prijateljem in se pridružiti različnim skupinam s te strani. Zato, kot tudi za številne manj »donosne« razloge, in ustvarjajo se ponaredki.

Drugi načini monetizacije

Ponarejena stran je med drugim precej dober način za pridobivanje denarja na spletu. Za njegovo monetizacijo se iz računa ustvari skupnost s temo vira partnerja. Delno v skupini se uporabniki prenehajo, delno povabijo k preživetju.
Če je skupina priljubljena, bo to prehod na partnersko spletno stran. Po drugi strani pa je "zlato" lastnik "apno" račun.

Katere so nevarne lažne strani v "VC"?

Pogosto jih uporabljajo prevaranti. Na primer, stran je ustvarjena v imenu bližnjega prijatelja. Potem gre za zahtevo za prenos denarja ali za ponastavitev številke bančne kartice, domnevno za preverjanje ali preverjanje podatkov. Da ne bi postali žrtev prevarantov in da ne bi izgubili denarja ali dostopa do lastne strani (medtem ko je omrežje razbijalo račune v veliko povpraševanje), je treba biti sposoben razlikovati med "libido" viri od resničnih. Fake strani - to ni samo "antics", ampak tudi način zaslužka in zavajanje uporabnikov VKontakte. Kaj morate vedeti o uporabnikih?

Kako prepoznati ponarejeno stran?

Če želite to narediti, morate skrbno preučiti profil računa. Če število prijateljev presega 3000, in naročniki so še vedno isti, potem stranz 80% verjetnostjo je ponaredek. Bodite pozorni tudi na fotografijo, avatar in ime. Pogosto brezbrižni ustvarjalci lažnih likov na avatarju postavijo fotografijo modelnega modela in dobijo čudno in nejasno ime.

Poleg tega imajo fotografije praviloma „napake“. V večini primerov je na lažni strani prikazana ena oseba brez prijateljev. Če iščete slike, lahko ugotovite, kakšna oseba je. Včasih prevaranti izberejo fotografije ljudi, ki živijo v tujini. Enostavno je razlikovati od atributov, ki so značilni za druge narode in kulture. Zahvaljujoč iskanju slik lahko najdete pravega lastnika fotografije, objavljene na ponarejeni strani.
Za izračun računa „apna“ je treba posebno pozornost nameniti profilu. Če je napolnjena s promocijskimi povezavami, so komentarji na fotografije "polje bitk" in "prijatelji" "uporabnika" so strani z ogromnim obsegom oglaševanja in povezav na neznane vire, potem je seveda to napačna stran. Če pride sporočilo, lahko iz njegove vsebine razumemo, da ga je napisal bot, ne pa resnična oseba. Če je aplikacija od prijatelja prejeta s ponarejenega računa, jo je treba zavrniti. In ne kažejo radovednosti v tem primeru. V nasprotnem primeru bo ponaredek lahko ukradel geslo računa in uporabil stran »VC« za lastne namene.

Rezultati

Tako je bil članek odgovarjal na vprašanje, kaj je to - ponaredek. Razumevanje tega je potrebno za razvoj določenih in varnih pravil ravnanja na spletu. Fake stran je dobra oglaševalska platforma inpraktično odlično orodje za pridobivanje denarja in krajo gesel od dejanskih uporabnikov VKontakte. Trenutno ima "VC" veliko "laminiranih" računov. Praviloma ljudstvo ali tujci. Fake žrtve so zaupanja vredni uporabniki socialne mreže, ki ogrožajo svojo stran, pa tudi osebne podatke in celo denar.
Da bi razlikovali račun pri računu, morate biti pozorni na polnjenje profila: fotografije, ime, vsebino komentarjev, prijatelje in skupnost. Da ne bi "naleteli" na ponaredek, moramo biti zelo previdni in previdni. Pravzaprav je njegovo lastno predvidevanje glavno orožje v boju proti "limetnim" stranem. Uprava VKontakte ne spremlja videza ponarejenih računov.

Sorodne publikacije