Asus ROG Tytan G50AB: zmogljivost za vsako ceno

V letu 2014 je resnično brezkompromisno raven zmogljivosti in zmogljivosti zagotovila sistemska enota Asus ROG Tytan modela G50AB. Glavno področje njene uporabe so osebni računalniki, kjer lahko zaženete katero koli igračo. In celo najzahtevnejše. To je sistem z visoko zmogljivostjo in bo namenjen temu pregledu.

Namestitev osebnega računalnika. Dokončanje

Kot je bilo že omenjeno, Asus ROG Tytan G50AB spada v segment igralnih sistemov premium ravni. Že za eno takšno pripadnost označuje prisotnost kratice v njeni znamki ROG. Slednje se prevede v ruščino kot "republiko igralcev". Dodatni argumenti v tem primeru so parametri njegove specifikacije strojne opreme.


Mikroprocesor tega računalnika ima štiri fizične bloke in podpira overclocking s preprosto povečanjem vrednosti množilnika. Prav tako je grafična kartica tega računalniškega sistema do leta 2014 dejansko zagotovila najvišjo možno raven učinkovitosti. Količina RAM-a je bila 8 GB, diskovni podsistem pa je bil mešan in je vključeval tako pogon SSD kot trdi disk. Ta konfiguracija je še danes pomembna. Komplet tega računalniškega sistema vključuje naslednje komponente:
 • Sistemska enota.
 • Garancijska kartica.
 • Napajalni kabel.
 • Navodila za uporabo.
 • Periferija (manipulator, monitor in tipkovnica) zanamen proizvajalca je kupljen posebej. In v tem pristopu je kljub temu racionalno zrnje. Vsak igralec izbere komponente igralnega sistema izključno zase. Zato pri nakupu takega računalnika ostaja izbira, obrobna obvjazku je mogoče najti točno to, kolikor je mogoče ustreza potrebam uporabnika.


  Glavne značilnosti

  V tem članku je zelo močna baza strojne opreme kot sistemska enota Asus ROG Tytan. Njegove značilnosti kažejo na prisotnost mikroprocesorskega Core i7 s 4770K indeksom iz korporacije Intel. Delovna frekvenca se lahko spreminja od 35 do 45 GHz. Toda te vrednosti veljajo za nominalni način. Oznaka tega čipa ima indeks "Do". To pomeni, da je odklenil množitelj in ga lahko, kot je bilo že prej navedeno, overclockan. Druga pomembna značilnost obravnavanega računalnika je plošča ASUS, ki temelji na čipu Z87. Slednji je namenjen ustvarjanju overclocking sistemov in zagotavlja maksimalne zmogljivosti iz položaja rekonfiguracije in overclockiranja računalnika. NVidia NVIDIA GeForce 780Ti Video kartica nameščen model. Ima zmogljivost video vmesnega pomnilnika 3 GB, njen tip pa je GDDR5. Število sistemskega RAM-a v tem primeru je 8 GB. Tip je DDR3 in nominalna taktna frekvenca čipov ustreza 1600 MHz. Diskovni podsistem te modifikacije PC serije Asus ROG Tytan je sestavljen iz 2 komponent. Eden od njih je SSD pogon visoke hitrosti. Njegov volumen je 128 GB. Ima sistemsko programsko opremo, nameščeno v vlogi sistema Windows 8. Lahko namestite tudi 2-3najbolj priljubljenih igrač. Druga komponenta diskovnega podsistema je trdi disk z zmogljivostjo 3 GB. Lahko shranjuje uporabniške podatke in druge igre.

  Ocene. Stroški računalniškega sistema v zbirki. Ustreznost

  Po želji lahko Asus ROG Tytan še vedno najdete v prodaji. Njegova cena je $ 2000-2200. Vendar pa je v tem trenutku še boljši na podlagi novega procesorskega priključka LGA 1151 in ne LGA 1150, ki je v središču junaka tega pregleda. Toda lastniki takšnega sistemskega bloka v naslednjih 2-3 letih zagotovo ne bodo morali skrbeti glede stopnje učinkovitosti svojega računalniškega sistema. To bo zadostovalo in bo omogočilo izvajanje igrač. To je natanko to, o čemer govori osebni računalnik in njegovi lastniki.

  Sklep

  Edina pomanjkljivost v tem članku sistema Asus ROG Tytan je njegova visoka cena. Toda, če upoštevate njegovo konfiguracijo, postane očitno, da tak računalnik sprva ne bo na voljo. V ostalem je to le odličen igralni računalnik.

  Sorodne publikacije