"Sedem 3: Avanture". Potovanje v Egipt

Skupaj z dodatkom "Sims 3: Adventures" imajo igralci še več možnosti, da presežejo običajne meje iger. Sedaj lahko sedem v vsakem trenutku odide na izlet v eno od treh predlaganih držav: Kitajsko, Francijo ali Egipt. Poleg že znanega igralnega mehanika, kot je komuniciranje s sosedi, nakupovanje in raziskovanje mestnih sosesk, aplikacija ponuja tudi popolnoma novo funkcijo igre Sims - uganke različnih ugank. Še posebej zanimivo je reševanje ugank in iskanje dragocenih predmetov v Egiptu. Samo dežela peska in sonca ima svojo atmosfero osupljive pustolovščine.

Prihod v Al-Simar

Da bi šli na vaše prvo potovanje v "Sims 3: Adventures", morate rezervirati ogled po telefonu ali računalniku. Stroški takšnega zadovoljstva so samo 16.000 simolij.


Al-Simar ni kraj, kjer pridejo za udoben počitek, zato so vsi Simčki nastanjeni v taboriščih. Na območju so 4 mesta, kjer se bo lik lahko sprostil in si privoščil prigrizek. Kampi se nahajajo tako, da imajo potniki vedno hiter dostop do njih.

Pripravljen - potem, oborožen!

Vse, kar je potrebno za potovanje, je mogoče najti na lokalnem trgu. Tam so "Sims 3: Adventures" kupili stvari, kot so šotori, pločevinke in celo prenosne prhe. Torej bo lik v udobju celo v neskončnem pesku, kar pomeni, da ne bo prekinil kampanje vsakič, koŽelite spati ali umiti.
Tudi na trgu lahko kupite svojo kamero in ustrezno literaturo, ki vam bo pomagala pri učenju fotografij. Če je sedem ljubitelj kuhanja, bo zagotovo užival v novih receptih za kuhanje shawarme in falafela. "Sevens 3: Adventure World" ponuja veliko zabave za vsak hobi, še posebej za zbiratelje, ki bodo po potovanju v Egipt lahko založili svoje zaloge z različnimi stvarmi in starodavnimi relikvijami.


K pustolovščini

Da bi počitnice v vročem Egiptu, je priporočljivo, da bodite pozorni na sedem na posebni plošči, ki se nahaja v osnovnem taboru - bo prilagodila vse razpoložljive avanture v tem trenutku . Vsaka naloga v grobnicah in ječeh lahko privede do trka z živo mumijo, ki lahko prekleti. Če je preklet, bo imel le še en teden, da najde zdravilo, sicer bo umrl. Zato je pomembno, da se spomnite, da je prehod "Sims 3: Adventures in Egypt" zabavna lekcija, vendar še vedno precej tvegan, če igralec meni, da mu ni všeč ta tip počitnic, je bolje, da gre v Francijo ali Kitajska.
V Egiptu je veliko dogodivščin. Sim ne more samo preučevati temne ječe in starodavne piramide, temveč tudi oditi na izlete v različne templje, na ruševine in oaze, in celo na obisk Sfinge. V vsakem primeru bo potovanje v Al-Simar nepozaben dogodek in edinstveno doživetje za vsepotnika

Sorodne publikacije